Nyår

Hej, kl 17.00 ska jag möta upp tjejerna i gullmars vi ska handla mat och sedan åka hem till Fredrika. Där blir det middag och förkrök, och vid 21.00 åker vi till min kusin och festar hela natten lång.
Gott Nytt år!


Shopping med mamma

Min dag har spenderats på stan med mamma, har letat efter skor till nyår men hittade tyvärr inga. Så vi åkte hem. Mötte sedan upp Jasmine på stan för hon skulle handla en present till hennes pojkvän. Jag köpte även ett par nya Converse som jag ska ha på nyår. Jag tror inte jag kommer palla springa runt med ett par högklackade skor när det är så halt ute och speciellt inte när man har fått i sig lite alkohol. Så det är nog bättre att vara på den säkra sidan, eller vad tycker ni?

Dagens shopping


Mobiltest

mobiltest.
tryck ner och släpp på din kontakt lista.

Din största idol: Eric B
Den du älskar mest: Erica H
Någon du tycker är äcklig: Reymond
Kommer du ha sex med näst: Stina
Fulaste personen du vet: Michaela
Ditt hemliga ragg: Amanda K
Tycker du luktar äckligt: Fredrika
Vill du gifta dig med: Kim
Någon du blir upphetsad av: Sebbe
Tog din oskuld: Jeanette
Ditt största hatobjekt: Erika A
Någon du är sugen på: Lisa H
Tycker du är sexigast: Jasmine
Någon du vill strula med: Lina F
Vill du klämma på: Douglas J
Tycker du smakar gott: Dogge
Finaste människan: Frida L

HAHA


Tisdag

Vaknade precis, har sovit sen jag kom hem från min runda på stan med Amanda. Skulle köpa ett par skor till nyår, men tror ni att jag hittade några? Jag får PANIK!!!! Jag vill ju inte ha converse på mig. Så imorgon ska jag till Globen med pappa och om jag inte hittar något där så får jag åka till sickla, för skor måste jag ha.
Kvällen kommer att spenderas hemma igen. Men jag mår fortfarande inte bra, visst jag har blivit bättre men jag slutar aldrig hosta och det är de som är jobbigt:(. Nu ska jag koka lite te och slå på en film!

Fina skor från HM




Min dag!

Mötte Victoria vid halv 1 och sedan åkte vi in tillsammans till stan. Ångrade lite att jag åkte in, för det var grymt mycket folk. Både på gatorna och inne i affärern. Människorna är fan galna när det gäller att shoppa speciellt när det är rea. Hittade en del saker som jag behövde, men behöver tyvärr åka in igen under veckan för att köpa skor till nyår. För skorna jag hade kollat ut redan satt antingen för konstigt, eller så var dom inte sköna eller så fanns det bara stora storlekar kvar. Så nu är jag tillbaka på ruta 1 igen!

Dagens shopping




Chris Brown - For Ur Love




Min kväll

Vid halv 7 mötte jag Victoria och vi tog en promenad med våra hundar. Var riktigt skönt att få komma ut, hade inte varit ute på 3dagar. På vägen hem mötte jag Alma och Jeanette, så jag stod och pratade med dom i ca 30minuter. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, åt lite middag och fortsatte städningen ut av rummet. Så nu börjar det se bra ut igen. Jag slängde även ut min TV, för jag ska köpa en ny den här veckan eller nästa:) Äntligen säger jag bara, min har varit sönder i nästan ett halv år nu, så det är verkligen dags för en ny.

Imorgon ska jag och Victoria in till stan och shoppa. Behöver köpa skor till nyår, även lite nytt smink och kanske något nytt klädesplagg. Får se vad jag hittar på rean, men något hittar man väl alltid. Nu ska jag sätta mig i soffan och slå på någon bra film. Ha det bra♥

Söndag

Har bara varit hemma idag, är fortfarnde sjuk:( Så jag har tyvärr inget intressant att berätta!


Lördagkväll

Denna kväll har jag bara legat och sovit. Vaknade vid 9 av att jag hade ont i ena örat, jag blir bara sämre och sämre. Kanske borde åka till doktorn imorgon?
Har precis käkat middag, kännde verkligen att jag började bli hungrig för jag hade bara ätit en lussebulle på hela dan. Inte bra!
Ska snart hoppa in i duschen och resten av kvällen kommer att spenderas framför tv:n. Ha en bra kväll♥

Äntligen klar

Nu är jag klar, det några timmar men det var de värt. Kastade bort (gav till mamma) hälften av alla kläder men det känns ändå som jag har lika mycket kvar, hur är det möjligt? Antingen har jag för liten garderob eller så har jag väldigt mycket kläder.
Jag tror nog att jag måste skaffa mig en ny garderob ändå:) Får prata med pappa om att åka till ikea under veckan, så det här problemet försvinner!

TRÖTT!

Sov inte bra i natt, vaknade varje timme, hostade hela tiden. Så nu är jag riktigt trött. Denna lördag kommer att spenderas hemma, måste bli frisk nu.
När jag ändå är hemma kommer jag att passa på att städa garderoben, det är dags för de nu. Kläderna hänger utanför, nytävttade kläder ligger i en hög på stolen, tjocktröjor och klänningar hänger på galjar lite överallt i rummet. Så nu ska dom gamla kläderna ut så att jag får in allt nytt. På måndag ska jag shoppa, så jag hoppas även dom nya sakerna ska få plats i garderoben. Annars får jag väl köpa en ny garderob helt enkelt.


HAHAH


Sovdags!

Även fast jag sov många timmar i natt så är jag ändå sjukt trött. Så jag ska faktiskt sova nu. God natt på er!


Filmtajm!


Orkade inte äta, tog istället fram några lussebullar och julmust. Så nu ska jag mysa framför TV:n och slå på en film. Jag ska kolla på Tomten är far till alla barnen!


Min dag!

Idag har det inte blivit mycket bloggande, men jag har faktiskt legat i soffan hela dagen och sen har jag även tvättat. Jag är tyvärr fortfarande sjuk, tror att det är inflensa på gång"/. Så resten av helgen kommer att spenderas hemma, för jag får INTE var sjuk på nyår. Det är ju årets höjdpunkt, hehe eller kanske inte. Men jag får i allafall inte missa det!
Eventuellt att jag kanske åker till kusinerna imorgon på pappas sida, men jag få se hur jag mår. Nu ska jag käka lite middag, har inte gjort det än och jag känner att jag börjar bli lite småhungrig. Ha en bra kväll♥

Nu är det bara 1år kvar till nästa julafton

Nu var denna julafton slut för i år. Jag hade det jätte mysigt hemma hos kusinerna. Vi åt gott, kollade på kalle anka och killarna spelade x-box.
I julklapp fick jag pengar både från släkten och familjen. Men det var faktiskt det enda jag önskade mig, så nu jäklar ska det shoppas på mellandagsrean. Men ska även lägga undan lite för i sommar funderar jag och några kompisar på att åka utomlands och det är ju inte gratis precis.
Men nu är det dags för mig att sova, ska även åka till kusinerna imorgon för att äta jullunch!:)
God Natt♥


Julafton!

God jul!:)

Klar!

Nu är jag äntligen klar med lussebullarna och det är dags för mig att sova. Natti Natti♥


Mariah Carey-All I Want For Christmas Is You


Baka!

Nu är det dags för mig att sätta igång och baka lussebullar!:)


Dan före doppardan!

Nu är jag hemma igen, åkte som sagt iväg med pappa för att handla lite julmat. Ångra mig lite att jag åkte med, för jag mår lite sämre nu. Huvudet dunkar, ont i halsen och hostar hela tiden. Det känns ju toppen, men kvällen kommer nog spenderas i sängen med massor ut av filmer. Juste ska också baka lussebullar senare ikväll, mums!

Onsdag

Hej, jag är fortfarande sjuk så det blir inget jobb för mig idag. Istället ska jag bara vara hemma, ta det lugnt och försöka bli frisk. Senare i eftermiddag ska jag även med pappa och handla lite julmat. Efter det ska jag bara hem och vila igen, jag vill inte vara sjuk imorgon:(

Nu är det inte långt kvar!

Nu är det snart julafton igen, hur kan tiden gå så fort?
Vad ska ni göra på julafton? Själv ska jag hem till kusinerna och mysa!:)


God Morgon

Vaknade precis och jag är sjuk!!!!!! Varför ska jag alltid bli sjuk när jag har lov?
Men det hindrar inte mig jag ska ändå in till stan en liten stund för att köpa dom sista julklapparna och en present till min mamma som fyller år idag. HEHE jag vet att jag är lite sent ute med presenten, men mamma jobbar ändå tills ikväll så jag kan lika gärna köpa den idag;)
Nu är det dags för mig att göra mig i ordning och käka frukost!

Planer inför nyår!


Håller på att planera lite inför nyår, så om det är någon som ska ha fest och vill ha sällskap av lite fler tjejer. Är det bara att kontakta mig, haha:)


Roliga klipp från idol






Ken Ring


2000 talet

Kelian

Äntligen hemma

Änglar


Stan med Amanda



Imorgon ska jag träffa Amanda och vi tänkte ta en liten runda på stan!


Music

Leann Rimes-How do I live without you

Goo Goo Dolls-Iris

Rise Against-Hero of War


Kvällens planer

Ikväll blir det en hemmakväll för min del. Är sjuk så jag måste bli frisk till Onsdag då jag ska jobba och till Torsdag då det är Julafton. Så jag ska snart koka lite te och kolla på film hela kvällen lång!


HAHAHA!




Dagens köp!


"Fejk" Uggs från skopunkten-179kr


Måndag!

Hej, vaknade vid 11 idag tog en dusch och sedan vid halv 2 kom Erika hem till mig. Vi åkte in till stan för jag behövde köpa en present och en julklapp till min mamma. Hittade tyvärr inget men istället köpte jag ett par skor till mig. Jag köpte ett par "fejk" uggs från skopunkten som jag kan ha när jag är ute med hunden. Dom var riktigt sköna och dom kostade endast 179kr, för jag hade 10% rabatt:). Efter besöket i stan gick vi hem till mig, åt lite lunch och hade det mysigt.


sova

Ska upp tidigt imorgon och träffa Erika, så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Sedan ska jag sova!
God natt på er♥


Rest in Peace Brittany Murphy


Coyote Ugly



Har precis kollat klart på Coyote Ugly och det är en film jag kan rekomendera om ni inte redan har sätt den!


Erika Askervall



Imorgon ska jag träffa den här bruden, Vi ska ta en runda på stan och köpa julklappar!:)


Promenad


HejHej, kom precis hem från en promenad med hunden. Det är sjukt kallt ute, min händer och fötter var fan isbitar när jag kom hem. Så imorgon när jag ska in till stan så ska jag köpa ett par varma vantar och skor som jag kan ha när jag är ute med hunden.


4:de advent

Hejsan idag har jag haft fullt upp hela dagen. Jag har klätt granen och städat rummet. Är fortfarande inte klar med rummet, men jag får fortsätta någon annan dag helt enkelt:)
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men något hittar jag väl alltid på!

5 dagar kvar till jul!






Jag under åren!




Min dag!


Idag har det varit en väldigt lugn dag, sov till halv två och sen dess har jag inte gjort något spec. Har tagit det lugnt och kollat på One Tree hill hela dagen:)
Ikväll vet jag inte vad som händer, har inga planer än så länge. Det blir antagligen en hemmakväll eller kanske träffa några kompisar. Jag får se vad jag orkar göra!


Skor

Ankle Boot-499kr


Fredag kväll!

Hejsan, kom hem för ca 30minuter sen. Denna kväll har jag varit med Lina och Jeanette.  Vi satt på donken hela kvällen och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var riktigt kul att få träffa er igen!

Gamla tider!







LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Nu har jag äntligen lov!:)


Torsdagkväll

Nu är jag hemma igen, åkte till farsta en stund med Victoria. Letade efter en julklapp till mamma men hittade inget och inte till mig heller. Men det är ju bra då sparar jag pengar:). Men ska åka in till stan i helgen och försöka hitta något till min kära mamma.

Idag var det en väldigt skön dag i skolan, vi hade matte i 4timmar och jag räknade 4tal och resten av tiden var jag inne på datan. Sista lektionen var det handel och då fick vi julpyssla. Imorgon är det avlutning och sen är det äntligen lov. Det ska bli riktigt skönt att äntligen få sova, träffa kompisar och festa. Det sådant man inte har hunnit göra dom här månaderna, så nu måste man passa på.
Nu är det dags för mig att äta middag och sen ska jag hoppa in i duschen!
Ha en bra kväll♥

Julpyssel i skolan!



Klädproblem

Det är nog inte bara jag som har problem med att välja kläder på morgonen. Jag kan stå i nästan 30 minuter och testa vilken tröja jag ska ha på mig. Om det inte är fel på själva modellen, så är det fel på färgen, eller så sitter den för löst eller för tajt. Jag HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAR det! Hur kan det vara så svårt, egentligen är det väl bara att sätta på sig något och gå till skolan. Det är väl ändå inte så många som bryr sig vad man har på sig, eller har jag fel?


Calle Kristiansson - Walking in memphis


SNÖ

Fan va det snöar!:)


Ett gott skratt förlänger livet

Eller hur Frida?

Haha idag kunde inte jag och Frida sluta skratta åt alla som ramla. Speciellt inte åt killarna som snubblade i matsalen, vi skratta så mycket att tårarna rann!:)


Onsdag

Dagen började med att vi dansade juldanser i skolan, haha det var faktiskt rätt så kul:) Sedan var det dags för lunch och det serverades julmat. Det var kaos i matsalen och alla skulle äta samtidigt. Det verkade som dom inte hade ätit på flera veckor. Vi hade sedan håltimme fram till 14.45, då det var dags för redovisning. Jag redovisade inte för jag var inte klar och det var jag inte ensam om. Vi fick sluta 45minuter, så jag och simret gick till farsta centrum och kollade lite i affärer.
Ikväll ska jag bara vara hemma, ska ta det lungt och njuta av att vi inte har några läxor och att vi snart har lov!

Me, myself and I


Hemma!

Hej nu är man äntligen hemma från jobbet eller jag kom hem för en timme sen. Blev riktigt irreterad på bussjäveln som var 25minuter försenad!!!!!!
Men som sagt så är jag äntligen hemma, egentligen borde jag plugga har redovisning imorgon och jag har inte gjort ett piss. Pga att vi egentligen skulle ha redovisning efter jul, men läraren får skylla sig själv. Ska snart hoppa in i duschen och sen måste jag sova. Ska upp tidigt och dansa juldanser med klassen+14klasser till:P
God Natt♥

Tisdag

Hejhej, idag var det en kort dag i skolan. Väldigt skönt, men ändå gick allt väldigt segt. Hade handel på morgonen och det enda jag gjorde var att kolla på klockan varje minut. Hade sedan idrott och då dansade vi juldanser med 2:orna, haha det var riktigt kul. Imorgon ska vi gör det igen, fast med 14 klasser till. Undra hur det kommer att gå? Vi klarade knappt att dansa idag pga att vi garva så mycket:). Sista lektionen var mentorstid och lärarna bara balbade. Vi fick gå efter 15min och nu är jag hemma. Ska snart åka till jobbet, jobbar 17.00-20.00. Är verkligen inte sugen på det, men vad gör man?

Seeeeeeeeeg dag!

Hejsan, idag när vakna var jag väldigt pigg men när jag kom till skolan vände allt ganska snabbt. Blev bara segare och segare för varje minut. Jag blev i allafalla glad att vi fick sluta efter lunchen, det var eget arbete så jag bestämde att jag skulle åka hem och plugga. Hur tror ni att det gick? När jag kom hem kom jag på att Amanda hade texten på sin data, så jag får antagligen texten senare ikväll eller imorgon. Så istället för att plugga har jag kollat på one tree hill hela dagen, har haft en väldigt skön dag helt enkelt:)
Men nu ska jag ta en promenad med hunden, ha det bra!

Egopics

En måndag som denna, har jag spenderat på att ta kort på mig själv...haha


Bilder

Så här glad blir jag och Erica av snön





Bilder lånade av http://ersti.blogg.se/



Måndag

God morgon, vaknade vid 8 med ett strålande humör.
Har precis gjort mig i ordning och ska snart gå till tunnelbanan. Men första ska jag käka lite frukost. Ha en bra måndag♥


Erik Grönwall-Higher


13 December

Hejsan, jag har varit upptagen hela helgen det är därför jag  inte har bloggat. I lördags jobbade jag 11.45-17.00 och på kvällen var jag hemma hos Lisa tillsammans men Victoria och Jasmine. Vi spelade spel och pratade hela natten lång. Idag vaknade jag vid 2, var riktigt skönt att få¨sova ut. Det tar på krafterna att jobba och jag kännde att min rygg var helt stel när jag vakna. Har knappt kunnat böja mig ner idag:P
Jag har ju sovit bort hela dagen, så jag ska bara vara hemma hela dagen. Ska titta på tv och bara ta hand om mig själv.
Men nu ska jag käka frukost, eller middag kanske jag ska kalla det. Ha en bra söndag♥

God Morgon

Nu har jag precis gjort mig i ordning, ska bara äta fukost och sen måste jag åka.
Ha en bra dag♥


Min dag

Idag var jag som sagt på museum med klassen. Vi såg en utställning om trafficking, det var väldigt intressant. När vi slutade åkte jag hem och bytte om och sedan åkte jag tillbaka till stan med Victoria. Vi skulle kolla på julklappar och lite andra saker. Köpte en julklappa till min brosa och lite kläder till mig själv:)
Vid sju gick vi och åt middag på tacobar, det var väldigt mysigt. Kom sedan hem vid åtta och sedan dess har jag självklart kollat på idol. Det var ju final och det kan man inte missa.
Men nu måste jag sova, ska nämligen jobba imorgon 11.45-17.00!
God natt♥

Vann rätt?

Det tycker i allafall jag!


Tävling


Jag är med och tävlar om ett hemligt smink kit hos FRIDA HJÄRTA KEVIN i samarbete med makeupcosmetics.se


Fredag

God morgon, nu har jag precis gjort mig i ordning. Idag börjar jag halv 1 och vi ska gå på museum, så det är en väldigt skön dag. Efter skolan ska jag träffa Victoria och vi ska handla julklappar. Men nu ska jag käka frukost och sen måste jag gå.
Ha en bra Fredag♥


Dagens Outfit


Ny header

Tröttnade på min förra så nu gjorde jag en ny. Vad tycker ni?


Ny


Gammal





15.32

Hej, idag slutade vi halv 2. Så jag, Amanda och Erica gick till farsta centrum en snabbis. Amnada kollade på en julklapp till hennes mormor och jag köpte nagelborttagningsmedel. Åkte sedan hem och sen dess ha rjag bara tagit det lugnt. Funderar på att sova en liten stund innan jag ska iväg. Ska nämligen till farsta vårdcentral och fylla på vaccin mot hepatit A kl 17.00.
Ikväll ska jag inte göra så mycket, ska bara chilla och njuta av att vi inte har några läxor:)


Torsdagmorgon

God Morgon på er, ska snart gå till skolan. Har matte i 4 timmar nu på morgonen och efter lunch har jag handel. Efter handellektionen slutar jag faktiskt:) Riktigt skönt att äntligen få sluta tidigt. Men nu måst jag sätta på mig skorna och gå till tunnelbanan. Ha en bra dag♥


Tävling!


Jag är med och tävla om ett presentkort hos FRIDA HJÄRTA KEVIN i samarbete med www.accessoarshopen.se, var med du också!


Sova

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Sen är det väl dags för mig att sova, ska upp tidigt imorgon och gå till skolan. Natti Natti♥


Promenad

Nu är det dags för mig och hunden och ta en liten promenad. När jag kommer hemma ska jag kolla på tv och käka glass:)

Här är min söta hund som har på sig brosans 3d-glasögon:)


Underbara brudar!


EGOPICS

Det gäller att bjuda på sig själv...


Min dag

Hejhej, idag var det en lång dag i skolan 8-16.00. Men jag kom till skolan vid 20 i 9 för jag "försov mig". haha men när klockan ringde orkade jag verkligen inte gå upp, så ibland borde man få komma försent:) När jag kom till skolan,var det matte. Det var typ ingen som satt och räkna men jag försökte i allafall göra några tal. Vi hade sedan handel, fick skjuta upp provet. Så jag ska göra det imorgon istället. På lektionen lärde vi oss att göra skyltar på word. Sedan var det dags för idrott och då skulle vi visa upp våra danser, vi var inte dom bästa men det var riktigt kul. Sista lektionen var samhällskunskap och där började vi förereda oss för en redovisning som vi ska ha lite längre fram. Jag och Amanda ska ha föredrag om alkohol och narkotika. Fick även reda på vad jag fick på provet och tyvärr blev det bara ett G denna gång. Inte det bästa provet jag har gjort, men om jag gör bra ifrån mig på redovisningen kommer jag att få VG i slutbetyg och det sitter ju aldrig fel:)

Kommer ni ihåg?








Snygga klockor från ur&penn


Nära döden!


Dags att sova..


Nu ska jag bara läsa igenom några sidor i handelsboken, så att jag är förbered till provet och sen ska jag sova.
God Natt♥


Dagens Oufit!


Sjuk!


När jag kom till skolan kände jag att jag inte mådde så bra, så gick bara på handellektionen idag. På väg hem gick jag och Amanda till Farsta centrum en snabbis, jag köpte en julklapp till min pappa. Nu har jag bara två julklappar kvar:)
Men nu ska jag plugga har handelsprov imorgon!


Tisdag

God morgon, har precis gjort mig i ordning och ska snart gå till tunnelbanan. Idag är det en kort dag i skolan, 10-30-14.00. Hörs när jag kommer hem♥


Tävling!



Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om ett valfritt smycke hos Victoriadreams, var med du också!


HJÄLP!!!!!


Nu börjar julen närma sig och jag har fortfarande inte köpte en enda julklapp. Jag har ingen fantasi längre, vad kan man köpa till sin familj?


Inte den bästa dan...

Somnade halv 4 i natt och kl 6 ringde kl, men råkade stänga av den. 10 i 7 vaknar jag, så jag var tvungen att slänga på mig kläderna, sminka mig snabbt och platta håret lite slarvigt. Kom till skolan vid 8, hade svenska och då skulle vi skriva debattinlägg. Det gick inte så bra, för jag kom inte på vad jag skulle skriva. Så jag satt på lektionen i 2timmar och inte gjorde någonting. Efter svenskan var det dags för prov och det måste nog ha varit det sämsta provet jag har gjort denna termin. Så jag kan ju glöma de där MVG:t:(
Vi slutade halv 12 idag så jag åkte hem direkt och sen dess har jag bara tagit det lugnt kollat på one tree hill och vilat.

Nattbloggar

Tyvärr så är jag fortfrande vaknen, tog precis en dusch för att bli lite piggare. Måste nämligen fortsätta att plugga:'(


JAG HATAR SAMHÄLSSKUNSKAP!!!!!!!!!

Jag blir galen, har fan pluggat hela dagen, men jag får ändå inte in allting. Jag kommer att få plugga hela natten, för jag måste få ett MVG!


God Morgon


Vaknade för ca 1 timme sen, det var riktigt skönt att få sova ut. Idag ska jag inte göra något spec...Måste tyvärr plugga så att jag klarar provet imorgon!


Bakar lussebullar


hejhej, har ni haft en bra kväll. Jag har haft det riktigt skönt. Har bara varit hemma, tagit det lugnt, tittat på Tv och umgåts med familjen.
Jag har också bakat lussebullar, fick ett lite ryck och började baka. HAHA, har precis satt in dom i ugnen:)
Nu ska jag titta på One tree hill, God Natt!


Westlife


Lördag

Hej, ska börja med och berätta vad jag gjorde igår. Var i skolan till halv 5 och det var riktigt segt. Alla vara trött, ingen ork hade vi. Kvällen spenderades hemma framför idol tillsammans med läxböckerna. Jag vet att man är konstig om man pluggar på en fredag, haha. Men jag har inget val, har prov på Måndag och jag måste få MVG.

Idag vaknade jag med en rinnande näsa och hade jätte ont i magen. Så jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag har bara tagit det lugnt, följde med pappa till sickla men hittade inget roligt. Kommer att vara hemma ikväll, för alla är upptagna med sina saker. Så då kan jag lika gärna passa på att plugga lite.
Ha en bra lördagskväll♥


Torsdag

Hejhej, snart är denna torsdag slut och den har varit helt okej. Har varit i skolan, hade matteprov och jag fick G. Hade sedan handel och då satt vi och teckna, vi ska lära oss att skriva snygga skyltar. Lektionen var rätt så rolig men också väldigt tröttsam för Agneta gick runt och kolla en hela tiden om man gjorde rätt. Om man inte gjorde det fick man börja om från början  och jag fick seriös göra om minst 5 gånger innan hon blev nöjd. Sista lektionen var resurs och då märkte vi verkligen att tröttheten började komma fram. Jag, Amanda och Erica satt i grupprummet och försökte plugga samhälle. Det gick ganska bra tills vi började garva så mycket att Erica började gråta:)
Efter skolan träffade jag Stina, Fredrika och Alexandra. Vi gick till farsta centrum, tog en fika och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Vi började även bestäma vad vi skulle göra på nyår och självklart ska vi festa. Så om ni har någon fest på gång, är det bara att kontakta mig! hehe:P Kom hem runt 19.00 och då var det dags för middag. Har sedan middagen bara kollat på TV. Min Tv är sönder så jag måste passa på att kolla när varken min brosa eller pappa inte är hemma. För det är bara då jag har chans att kolla på mina program. Ska snart göra mig i ordning och hoppa i säng. Börjar 8 imorgon med svenska och det ska vi ha hela dagen!
God Natt♥

God Natt

Nu ska jag ta en snabbdusch och sen måste jag sova börjar tidigt imorgon:(


Älskade Barndomsvän!<3


Min dag!

Hejhej, idag var jag i skolan redan kl 8.00 imorse"/ det borde finnas en lag att man inte får börja så tidigt:P
Jag hade i allafall matte och då plugga jag till handelprovet. Hade sedan prov och det gick helt okej:) Efter lunch hade vi idrott i 2timmar, men vi var bara där i ca 1timme för vi övade på dansen och vi behövde inte mer tid. Sista lektionen var samhälle och där gick hon igenom lite saker inför provet. Om jag ska sammanfatta hela dagen så var den tråkig och väldigt onödig. Kunde lika gärna stannat hemma och plugga, för jag fick ändå inget gjort i skolan.
Sen jag slutade skolan har jag inte gjort så mycket, har bara tagit det lugnt. Det tar på krafterna att gå i skolan. Ikväll ska jag plugga lite till matteprovet och sen ska jag sitta framför TV:n resten av kvällen.
Ha en bra onsdagskväll!


Grattis gumman!


FAN!!!!!!

Jag har fortfarande inte orkat ta upp skolböckerna ur väskan, så det får gå som det går imorgon.
Wish me luck!;)♥


Nytt i Garderoben

2st volangklänningar från HM, 299kr/st
(Förlåt för den dåliga bilden, men kamerabatteriet tog precis slut)


Leona Lewis-Happy


1December

Nu är vi inne i December månad igen, fan va tiden går fort. Snart har jag gått en termin i 1:an, hur är det möjligt? Varför ska allt gå så himla snabbt, det känns som man inte kommer att hinna med allt man vill göra under sitt liv.. 
Ingen snö har vi heller, det kan ju inte vara en jul utan snö"/ Förra året den här tiden, så gick jag i vinterjacka och nu har jag på mig en skinnjacka. Vart är världen på väg egentligen? Snart kommer det säkert sluta med att vi har sommar året runt..

Nu ska jag sluta deppa, idag var jag i skolan som alla andra normala tonåringar, haha:P Rätt så onödig dag, handel på morgonen gick igenom lite saker inför provet som vi har imorgon (Inte förbered) och sen lärde vi oss även att teckna. Efter lunchen hade vi idrott, fast vi fick gå på en gång för det var ingen som hade musik med sig och vi skulle öva på våra danser som vi ska vissa upp. Sista lektionen var mentorstid, då satt bara lärarna och babla om massor utav regler som vi har här på skolan och vad som händer framöver. Det var jätte intressant!
Nu har jag suttit framför datan sen jag kom hem, egentligen hade jag behövt plugga men jag orkar verkligen inte. Jag pluggar fan hela tiden, låt mig få ha ett liv någon gång. Varför kommer alltid alla prov och inlämningar i slutet av terminen? Lär er att dela upp de! Men nu måste jag börja plugga, så att jag iaf lyckas få ett G imorgon.

RSS 2.0