3OH!3 Feat. Katy Perry - Starstrukk


Söndag

Hej, ledsen för dåligt bloggande den här helgen men jag har varit upptagen hela tiden. Igår spenderade jag min dag inne i stan tillsammans med Hedvig. Köpte smink, parfym och lite andra nödvändiga saker. På kvällen var vi hemma hos Alma och festade med gamla klassen. Det var helt okej, tyvärr så var de lite stelt men det gick över när man hade fått i sig lite dricka:)

Idag vaknade jag vid 9, gjorde mig i ordning och åkte till jobbet. Det var mycket folk på donken idag, men det gick bra i allafall. Kvällens planer blir att bara ta det lugnt, börjar bli sjuk igen! Så jag ska bara ligga i sängen, ta det lugnt och kolla på oc.


Lördag Morgon

God Morgon, vaknade för 30minuter sen med ett toppen humör. Idag har jag mycket att göra, runt 12 ska jag åka in till stan för att handla lite saker, senare på eftermiddan ska jag möta upp Patrik, för att fixa en grej och sen på kvällen ska jag ha återträff/fest med min gamla klass:) Det kommer bli en toppen dag helt enkelt!
Men nu ska jag käka frukost, hoppas ni får en bra dag.


Tävling


Jag är med och tävlar hos http://fokis.se/ om att vinna ett presentkort från http://accessoarshopen.se/. Va med du också!


Löshår


HAHA, såg precis att dom har börjat sälja löshår på HM. Det kostar 129kr men undra egentligen hur länge de håller..?


16.38

Hej, nu är jag hemma från stan. Hade en trevlig dag tillsammans med Amanda,Frida och Nathalie. Hittade tyvärr inget roligt, men ska in till stan imorgon igen och då kanske jag hittar något. Ikväll har jag inget planerat, ska i allafalla möta upp Fredrika för att fixa några saker och sen får jag se vad som händer!

Fredag

God morgon, vaknde vid 11 och nu har jag precis gjort mig i ordning. Ska möta upp några tjejer från klassen kl 1 i stan, så nu måste jag gå mot tunnelbanan. Ha en bra dag!

Ge mig sommar


Ken Ring ft Magnus Weideskog - Olika Världar


Loooooooooov

 Nu har jag äntligen lov, vi skulle egentligen ha haft frilufsdag i skolan i morgon men vår lärare är sjuk. Så istället kommer jag tillbringa dagen inne i stan tillsammans med några tjejer från klassen, fick även mina pengar idag. Så nu jäklar ska det shoppas:)
Det var även en lugn dag i skolan. Började 10 med engelska, vi satt bara och slåg upp massor ut av ord. Vi hade sedan matte, där vi bara sprang runt och pratade med varandra. Sista lektionen var administration och då fick man bestämma om man skulle gå hem och jobba eller stanna i skolan för det var självständigt arbete som gällde. Jag,Frida och Nathalie var dom enda som stannade kvar, för vi ville bli klara med uppgiften. För sjäv visste jag om jag åker hem kommer jag inte få något gjort. men i allafall nog pratat om skolan. Denna torsdagskväll kommer att spenderas hemma. Ska nog slå på en bra film och bara chilla framför tv:n.


Ekvationer

Hej, sitter nu i skolan och har matte. Vi håller på med ekvationer, varför ska man ens kunna räkna med x, y..? Om man frågar mig så tycker jag att det är ganska onödigt. I alla fall slutar halv 5 idag och då ska jag hem och plugga direkt. Håller på och skriver en text på administrationen och den ska vara inne innan 00.00 i natt och jag har knappt börjat. Men nu måste jag fortsätta räkna!

Onsdag

Det var en lugn skoldag idag igen. Hade 3 lektioner och på den sista fick vi gå hem för det var bra 3st på lektionen. Nu är jag hemma, har precis skickat in semesteransökan till donken. Jag ska vara hemma hela sommarn för i vinter ska jag antagligen åka till Filippinerna:)
Men nu ska jag äta middag och sen måste jag plugga. Ha en fortsatt bra onsdag!

Grattis brosan!


Hm-149kr


Tisdag kväll

Hej idag var det en lugn dag i skolan. Började kl 8 med administration och då var det bara jag och Frida där. Men efter 30 min började folket rulla in. Efter admin skulle vi ha haft engelska men lärarn var sjuk så vi hade rast till 12.20. Vi hade sedan idrottsteori och då hade vi vikarie. Han satt och berätta saker som hade hänt i hans liv och sista lektion vi hade var mentorstid. Snacka om att vi hade en lugn dag. Efter skolan gick jag och Frida till Farsta C, skulle köpa en kofta men jag hittade ingen som jag fastnade för. Pappa kom sedan och hämtade mig. Sen dess har jag tvättat och nu är det dags för mig att plugga.

06.28

God Morgon, idag är jag uppe tidigt börjar nämligen kl 08.00 och jag måste gå 06.50 hem ifrån pga allt tunnelbana strul. Det är i allafall tur att det är en kort skoldag, slutar halv tre och då ska jag bara hem och ta det lugnt.


Lugn dag

Idag var det en skön dag i skolan, började 10.30 med information& layout. Satt då och gjorde en power point presentation, hade även imformation&layout efter lunch och sista lektionen var engelska. Vi var bara 6st där, så det var väldigt lugnt. Efter skolan gick jag till Farsta C tillsammans med Erica och Nathalie. Bytte äntligen mina leggings till ett par nya och efter det kom pappa och hämta mig:)
Nu ska jag se på tv och sen måste jag sova. Ska upp tidigt och ska även åka lite tidigare till skolan imorgon pga allt tunnelbana krångel! Natti Natti♥

Skolan

Nu sitter man i skolan ändå, pappa var snäll och skjutsa mig. Vi information och layout, men jag har inget att göra så istället sitter jag inne på facebook.

sl uppmanar oss att stanna hemma!

Läste nyss en artikel på aftonbladet att sl uppmanar oss att stanna hemma. Om man inte har bil/ gåavstånd till jobbet eller skolan. Så det blir ingen skola för mig idag! :)


Gina Tricot-249kr


Sum 41 - Pieces


Gina Tricot-99kr


Söndag

Hej, vaknade vid 10 av att solen lyste in perfekt dag på stan tänkte jag. Men när jag kollade på termometern stod det -15!!!! Så jag skippade den tanken, istället så ska jag städa rummet och när jag bli klar med det ska jag ta en varm lång dusch och bara ta hand om mig själv:)

Balett med en arm och ett ben

Får tårar i ögonen när jag kollar på den här videon, det är en man som har ett ben och en kvinna med en arm som dansar balett tillsammans.


Lisa Nilsson-Långsamt Farväl


Hemmakväll

Det blev en hemmakväll för min del, orkade inte ge mig ut i kylan och sitta och vänta på tunnelbanan i evigheter pga snöstorm. Kvällen kommer att tillbringas i sängen, ska kolla på film och bara ta det lugnt.


Svårt val

Kan inte bestämma mig om jag ska på fest eller ha en hemmakväll. Jag vill festa, men det här vädret gör mig inte så sugen på att gå ut och sen är jag fortfarande sjuk så jag vet inte om det är en sådan bra ide. Men jag vill ändå inte stanna hemma och tråka. Bläääää, jag blir galen!


Lördag!

Hej nu är jag hemma, har varit och hjälpt pappa och jobba. Han ramlade i trappen här om dan så han kan knapp gå och snäll som jag är ställer jag självklart upp. Har inga speciella planer för eftermiddan, men ikväll kanske jag ska festa med tjejerna i klassen fast det beror på hur jag mår. Är fortfarande förkyld och ögonen rinner lite då och då.

Fredag!

Hej, nu är jag hemma från en dag i skolan. Hade bara en lektion och det var engelska. Efter lunch åkte vi klassen till Stockholms Modecenter, vi kollade på modevisning och gick även runt och kollade på kläder. Hittade några godbitar och resten var inte riktigt min stil.
Kvällens planer blir att stanna hemma och försöka bli frisk. Blir antagligen att jag ligger och kollar på oc hela kvällen:). Men nu är det dags att få i sig lite mat, ha det så bra!

Skit Sl!

Nu kom jag till skolan det tog 1timme och 30min för mig att komma hit när det egentligen bara tar 20 min! Det gick inga tunnelbanor från skarpnäck så jag var tvungen att gå till skärmabrink och därifrån  tog det 1timme för mig att komma till farsta!!!!!!!

Headerbyte

Tröttnade på min gamla header så jag gjorde en ny!

Ny


Gammal


Gina Tricot-149kr


Nässpray+Ögondroppar

Hej, jag är på bättringsvägar pappa köpte ögondroppar och nässpray till mig. Så äntligen börjar svullnaden i ögat lägga sig. Denna eftermiddag har spenderats i sängen, har legat och kollat på min favoritserie OC, blir alltid lika glad när jag kollar på det. Amanda ringde även mig för en stund sen, så det var mysigt att få en liten pratstund med henne. Hon berättade även att vi är bjudna på fest på lördag, så självklart ska jag hänga på. Struntar i om jag är sjuk, festa kan man alltid göra när man är sjuk haha:)

Lil Rain - Adore You


Sjuk

När jag vaknade imorse var min ögon värre, dom var röda och ena ögat var lite svullet. Tror jag börjar få ögoninflammation:(. Så jag bestämde i allafall att jag skulle va hemma, hade ändå inte så viktiga lektioner.
Om jag mår lite bättre i eftermiddag, ska jag åka in till stan en snabbis och byta mina leggings. Men nu ska jag käka frukost och kolla på film!

Saknar..<3

9B:s klasslåt!


Min dag!

Hej, idag vaknade jag upp med en rinnande näsa och ögon. Min ögon var helt röda när jag vakna, men jag bestämde mig för att gå till skolan ändå. Inte den roligaste dan precis, märker verkligen att jag är skoltrött nu, ge mig lov! Efter skolan åkte jag till slussen och mötte upp Erika. Vi gick till donken, käkade lite och sen tog vi en lite tripp på söder. Köpte ett par snygga leggings från gina, men när jag kom hem märkte jag att en söm hade åkt upp vid knät så jag måste byta dom imorgon. I allafall åkte sedan hem vid 5 för Erika skulle träffa sin pojkvän och mina ögon var fortfarande röda och det slutade aldrig rinna från dom, riktigt jobbigt.

Nu har jag i alla fall käkat middag, hade inte ätit på hela dagen. Eller okej föruton en hamburgare, men den blir man ju inte mätt på precis. Vet inte vad som har hänt med mig, har ingen matlust lägre. Men det är nog bara för jag är sjuk, hoppas jag..! Imorgon börjar jag kl 8.00 så nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska sova. God Natt!

Hemma!

Nu är jag hemma från jobbet. Det var inte precis mycket folk på donken, så det var 3 lugna timmar jag fick jobba:) Resten av kvällen som är kvar ska jag plugga till matteprovet, som är imorgon. Har inte pluggat ett skit, så wish me luck! Men första måste jag få i mig lite mat, har inte ätit på hela dagen.
Ha en bra kväll!


Skolan!

Hej nu sitter jag i skolan och har administration. Riktigt tråkigt, fattar inte vad vi ska göra, fattar egetligen inte ens vad den här kursen går ut på.. I allafall idag är det en kort dag i skolan, slutar halv 3 och då ska jag åka till jobbet direkt. Jobbar mellan 16-19.00 så det är inte så jobbigt. Efter jobbet blir det hem och plugga till matteprovet som vi har imorgon.

We are the world

Ny version, nya artister


Måndag

Har sovit tills nu, somnade på en gång när jag la mig i sängen. Snacka om trött. Ska snart äta middag och efter det ska jag fortsätta att vila, måste bli frisk nu!


Sjuk!

Gick hem från skolan, mår fortfarande inge bra så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film!


LoveSongs

Richard Marx- Right Here Waiting

Chris Brown- With You

Hani- Wait Forever

Pussycat Dolls - Stick With You

Mariah Carey - Without You

Backstreet Boys - As Long As You Love Me
 
Enrique Iglesias- Hero

Jordan Sparks ft Chris Brown - No air

Gavin DeGraw - We belong together

Britney Spears - Sometimes


Dagens Önskeoutfit


Alla Hjärtans Dag

God Morgon, vad ska ni göra en dag som denna? Själv skulle jag ha gått på bio med Amanda men jag tror tyvärr inte det blir av för jag har blivit sämre. Har dunkande huvudvärk, näsan rinner och jag är seg i hela kroppen:( IStället så får jag ta tag i pluggandet och när jag är klar med det ska jag bara ta det lugnt. Måste bli frisk nu!


Sum 41-With Me


Lördagkväll

Hej, min kväll har spenderats hemma hos Victoria tillsammans med Matilda. Vi kollade på film och bara tog det lugnt. Tyvärr så ångrar jag lite att jag åkte dit för min förkylning har inte blivit bättre. Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag och Amanda gå på bio:) Men nu ska jag sova, natti natti♥

Lördag Morgon

God Morgon idag är jag uppe tidigt, det är inte likt mig. Men jag har i alla fall sovit bra i natt så nu är jag pigg. Idag ska jag bara vara hemma, för jag är fortfarande sjuk. Så jag kommer att tillbringa min dag i soffan och kolla på oc. Ikväll kanske jag ska hem till vickan och träffa tjejerna om jag har ork för de. Men nu ska jag käka frukost ha en bra lördag!

sjuk på en fredag, kan de bli bättre..?

Är fortfarande sjuk, tyvärr hjälpte det inte att jag sov hela eftermiddan:( Så denna kväll kommer att spenderas hemma!


Tävling hos byalexandra.blogg.se


Jag hittade en tävling hos http://byalexandra.blogg.se/  där man kan vinna en klocka från http://weardesign.se/. Var med och tävla du också!:)


Grattis gumman!


Fall out boy- Dance Dance


Fredag

Hej, idag är jag hemma tidigt slutar egentligen halv 5 men jag orkade inte åka till skolan. Imorse var vi på studiebesök med klassen, onödigt att följa med för jag lärde mig ingenting. Efter studiebesöket åkte jag in till stan med Amanda och Simret. Vi tog en fika, kollade lite i affärer och sedan åkte alla hem till sig. Skulle egentligen ha åkt tillbaka till skolan men jag orkade verkligen inte, mår fortfarande inte bra så det var nog bäst att jag åkte hem. Dagens planer är att försöka bli frisk, vill inte sitta hemma och dega i helgen. Vill ut, träffa kompisar och festa!

Crazy Town - Butterfly


Torsdag

Idag är jag som sagt ledig, så jag passade på att sova ut i morse och det var väldigt skönt. Vaknade vi 10 av en dunkande huvudvärk och en rinnande näsa, varför ska jag alltid bli sjuk när jag är ledig?
Så denna torsdag kommer att tillbringas hemma i soffan, men det kan väl vara skönt de också!

Dagens Önskeoutfit


David Guetta Ft. Kid Cudi - Memories


Onsdag

Idag var det en onödig dag i skolan hade två lektioner och sen fick vi sluta efter lunch för läraren var sjuk. Men det var ju tur för vi skulle åka skridksor på idrotten och jag hade ingen ork för det. Istället för att åka hem direkt efter skolan så gick jag till Farsta C tillsammans med Frida och Towe. Vi kikade lite i affärer och sen satte vi oss på donken och chillade ett tag. Kom hem runt två och sen dess har jag bara tagit det lungt och kollat på TV.

Ikväll får jag se vad jag hittar på, är ledig imorgon så jag kanske träffar några kompisar om någon orkar:) Annars blir det nog en lugn onsdagskväll framför en bra film!

Tisdagkväll!

Nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag sova, Natti Natti!


Accent-349kr


Step up2, The streets


Är i skolan

Nu är man i skolan som vanligt och vi har administration. Som jag har sagt förut så är inte den här lektionen den bästa, men de funkar. Resten av dagen har var engelska, idrottsteori,sen ska vi kolla på någon teater i aulan och efter de slutar vi. En kort dag och det är ju skönt. Efter skolan blir det antagligen att jag åker hem, måste plugga engelska för jag gjorde inte det igår och sen får jag se vad jag hittar på.
Men nu måste jag lyssna när lärarn går igenom betygkriterierna, ha en bra dag!

Måndag!

Denna måndag började med att jag försov mig så jag hann inte tvätta håret. Så istället använde jag torrshampoo, men tror ni det hjälpte? Nej det blev bara värre och jättetrasligt. 5 miuter innan jag skulle gå bestämde jag mig att tvätta bort torrshampoot och sen var det bara att springa till tunnelbanan. Kom i allafall till skolan i tid, men  läraren var inte där. Ska inte läraren komma före eleverna?
Resten av dagen har varit helt okej, varit seg hela dagen och inte orkat jobba på lektionerna men de funka ändå. Efter skolan gick jag och Amanda till Farsta C, köpte äntligen ett par nya hörlurar till min ipod. Nästa köp blir en ny plattång för jag lyckades lägga en plastpåse mellan plattorna så påsen smälte på halva plattången. Hur lyckas jag?

Ikväll ska jag plugga men det kommer gå snabbt för det är inte speciellt mycket man ska göra:) Sen när det är klart får jag se vad som händer. Ska i allafall sova tidigt är väldigt trött och sen börjar jag kl 8.00 imorgon!

Bilder från Igår!













Bilderna är lånade från http://cwicklund.blogg.se/


David Guetta ft Estelle - One Love


Söndag

Hej, vill börjar med och säga att gårdagen var grym. Jobbade först till kl 3, det kanske inte var lika kul men det funkade. Åkte sedan hem, gjorde mig i ordning snabbt och åkte till bandhagen med tjejerna. Johannas föräldrar hade fixat en överraskningsfest åt henne som vi självklart va med på. Själv trodde Johanna att hon bara skulle käka middag med släkten, så hon blev verkligen chockad när alla hennes kompisar också var där. Efter den goda maten och mycket dansande åkte vi till Tumba på lokalfest. Det var en grym fest med mycket folk och dans såklart:) Tyvärr tog festen slut redan vid 1, men det gjorde inte så mycket för de var kul så länge den vara. Kom hem vid halv 4 och somnade på en gång!

Idag vaknde jag halv 11 av att min lillebror kom inte och väkte mig. Men det kanske var tur för annars skulle jag ha sovit bort hela dagen. Resten av dagen kommer att spenderas hemma ska försöka orka städa mitt rum och sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen

Min kväll!

Min kväll har spenderats tillsammans med vickan, lisa och matilda. Vi åt middag på en grekisk restaurang. Grymt god mat och jag ska inte prata om efterätten. Cheescake med vit choklad, hur låter det?
Efter skulle vi egentligen gå på bio tillsammans, men vi kunde inte bestämma oss för vilken film vi skulle se och sen så var jag jättetrött efter den långa skoldagen. Så jag bestämde att jag skulle skippa bion. Så nu sitter jag här och det händer inte så mycket, ska antagligen kolla på någon film och sen ska jag sova. Jobbar nämligen imorgon så jag måste upp rätt så tidigt! Men ni får ha en bra fredagskväll, natti natti♥

Precious


Jag ska på bio idag och jag vill verkligen se den här filmen!


Freeeeeeedag!

Äntligen är det fredag, som jag har längtat. Denna helg är jag fulbokad, idag ska jag antigen umgås med några tjejer i klassen eller så ska jag träffa matilda och några andra. Imorgon ska jag jobba 11-15.00, efter det ska jag hem göra mig i ordning och sen ska jag på fest.
Nu har jag i allafall administration och det är så kul. Vi har håller på med någon gruppuppgift och det går inte så bra men nu ska jag försöka jobba så att jag inte hamnar efter.


Make a deal with God


Paaaaaaaaaaanik!

Pluggandet ikväll har inte alls gått bra, det är så att vi ska hitta på en historia. Men jag vet inte vad jag ska skriva om, jag är helt fanatasilös..!


Torsdag

Idag var det en skön och lugn dag. Vi hade engelska och matte. Inte speciellt jobbiga lektioner för vi gjorde precis inte så mycket. På engelskan kolla vi på film och på matten räknade vi lite i boken. Efter skolan gick jag till Farsta C tillsammans med Frida,Towe och Simret. Hittade inget till mig själv men jag köpte en present till min kompis, hoppas hon blir glad:)
Ikväll måste jag plugga, för jag har en engelskainlämning som ska in imorgon och jag har inte ens börjat"/. Men nu måste jag börja plugga så att jag hinner bli klar tills ikväll. Ha de bra♥

Grattis på 18-års dagen!<3


Dagens Outfit


3 Doors Down - Let Me Go


seeeeeeeeeeegt!

Nu har jag suttit i klassrumet i över 2 timmar och inte gjort ett skit. Jag blir galen, tiden går så segt!
Nu har matten börjat och det känns  lite bättre för då har vi i allafall något att göra. Men nu måste jag lyssna på lärarens genomgång som är så intressan...

Skit morgon!!!!!!

Vaknade upp med toppen humör men nu är allt skit. När jag kom till skolan sa Anna att vår lärare är sjuk. Jag blir så irriterad, jag kunde liksom ha haft sovmorgon till halv 11!!!!!!!

Paradise Hotel!


Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen är det dags för Paradise Hotel.
Natti Natti!


Nilson-599kr


Tisdag kväll!

Hej, har ni haft en bra kväll? Det har i allafalla jag haft, har tagit det lugnt och för det mesta har jag suttit framför datan. Borde egentligen ha pluggat, men jag har inte orkat börja. Får ta tag i pluggbiten imorgon istället, för då har jag ändå inget val. Resten av kvällen kommer jag fortsätta att ta det lugnt, ska titta på tv medans jag väntar att kl slår 22.00. För då ska jag sitta bänkade framför Paradise Hotel, det är ju final och det får man inte missa!


Dagens Outfit


Honey


Nu har jag precis kollat klart på filmen Honey, en grymt bra film och jag kan verkligen rekomendera den!


Nilson-699kr


Skolan

Har precis haft lunchrast och nu har vi idrottsteori. Jag glömde boken hemma, så jag kan inte arbeta får istället göra allt hemma som jag missar. Men det är tur att det inte är så mycket.
Efter skolan har jag inget planerat, blir antagligen att jag åker hem och tar de lugnt. Ska även plugga lite så att jag blir klar i tid, jag har alltid en förmåga att plugga dagen innan. Men det ska de bli ändringar på!
HAHA fick just reda på att jag har varit med på mest idrottslektioner i klassen under höst ovh vårterminen. Har varit med på 58 av 61 lektioner, är man inte duktigt? hehe:)

Tisdag morgon!

God Morgon, nu är jag redo att gå till skolan. Har Administartion som första lektion, jippie!:( Jag slutar i allafall tidigt idag så det känns lite bättre. Men nu måste jag gå till tunnelbanan, ha en bra dag!


Dagens Shopping


Mys i soffan


Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv. Ska även äta ballerina som mamma var snäll och köpte. Ha en bra kväll!


Ellie Goulding & Erik Hassle-Be Mine


Dagens Outfit


Min dag

Har varit i skolan som vanligt, det var en helt okej dag. Lite sura miner ifrån alla men det var nog bara för att tröttheten tog över under eftermiddan men Amanda var i allafall glad. Vi hade ingen engelska så vi fick sluta 2 timmar tidigare, väldigt skönt. Jag och Amanda gick till Farsta C en snabbis,för jag behövde jag köpa lite saker och sedan åkte vi hem. Sen dess har jag bara tagit det lugnt, suttit framför datan och jag har även börjat kolla på filmen Honey som jag ska se klart senare ikväll. Men nu ska jag ut i kylan och ta en promenad med hunden!

1 Februari

Nu är det en ny vecka och även en ny månad. Nu sitter jag i skolan och vi har precis haft Administation, riktigt tråkigt. Snart ska vi ha Information& Layout och det ska bli helt okej för jag är snart klar med uppgifterna.
Efter skolan får jag se vad som händer, kanske ska gå förbi Farsta Centrum en snabbis och köpa några saker. För jag åkte aldrig in till stan igår. Men nu börjar lektionen, ha en bra dag!

RSS 2.0