Shopping med Mamma

Hej, idag har jag varit i Sickla hela dagen med mamma och självkart shoppade vi en hel del. Fick hem 2 väskor och lite annat smått och gott. Bokade även tid för klippning, så imorgon ska jag äntligen klippa mig. Har inte klippt mig på över ett år, så det är verkligen på tiden att jag gör de. Efter Sickla åkte vi hem till kusinerna och åt middag och bara myste. Imorgon ska jag träffa Victoria, vi ska in till stan och shoppa. Sen på kvällen ska vi kanske hem till Matilda och planera våra Londonresa! :)

Grattis på 17-årsdagen!


Nelly.com-399kr

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
De skulle inte sitta fel att ha dom här i sin skosamling


Airplanes B.o.B ft. Hayley Williams


Seeeeg Dag!

Idag har jag bara varit hemma och degat. Även fast det har varit jättebra väder har jag bara inte orkat ta mig ut, har istället legat i sängen och kollat på film nästan hela dagen. Men imorgon ska jag försöka ta mig ut, behöver åka in till stan och shoppa lite. Ikväll ska jag bara vara hemma, har ingen lust till att göra någonting idag. Men ibland är det faktiskt tillåtet att ha såna här dagar, eller hur?

En midsommar jag sent kommer att glöma!

Igår spenderade jag hela dagen på Tobbes land. Vi kom dit vi 1 då det var dags för lunch och dagen fortsatte med lekar, skratt och mycket supande. Det blev en lyckad midsommar helt enkelt!
Idag gick jag upp vid 8 och det var verkligen sjukt jobbigt. Tror vi somnade vid 5, så jag fick bara 3timmars sömn. Men jag hade inget val för jag började nämligen jobba kl 12 och jag var tvungen att ta bussen från Norrtälje som gick kl 9.00. Men jag lyckades i allafall ta mig till jobbet och idag har det varit jätte stressigt på jobbet hela dagen, han inte vila en sekund. Det kom verkligen folk hela tiden. Så ikväll blir det en hemmakväll för mig. Ska bara ligga i sängen och kolla på film. Måste även försöka somna lite tidigare för imorgon ska jag upp och jobba igen! Ha en bra kväll♥


Min Dag!

Hej idag åkte jag med pappa till Sickla och handlade mat och dricka tills imorgon. Midsommar kommer att spenderas på Tobbes landstället med massor ut av underbara vänner. Kommer bli galet! När jag kom hem från sickla så gick jag och mötte upp Lisa och Victoria. Vi gick en skön promenad och sedan satte vi oss på en bänk och bara pratade om allt. Riktigt mysigt. Jag ska när som helst lägga mig i sängen och slå på en film och sedan måste jag nog försöka sova. För imorgon gäller de att gå upp tidigt och packa väskan innan jag måste åka. Om jag inte skriver imorgon så hoppas jag att ni får en underbar midsommar och drick inte för mycket ;)♥

Upptagen

Hej, dom senaste dagarna har spenderats på jobbet så det är därför min blogg har hamnat lite åt sidan. Men det ska de bli ändringar på. Förutom att jobba har jag även spenderat min tid med mina underbara vänner och sen har även mina kväller gått åt att bara ta det lugnt framför tv:n. För det tar verkligen på krafterna att gå upp kl 8.00 varje morgon och åka till jobbet, är inte så van att gå upp så tidigt längre. Men vad gör man inte för pengar? HAHA.

Middag hos kusinerna.

Hej, idag skulle jag egentligen ha träffat Hedvig men det blev inte så. Så istället åkte jag till Sickla och shoppade med pappa. Hittade några fynd som jag visar upp senare. Jag ska när som helst börja göra mig i ordning för om 1 timme ska jag åka till kusinerna och äta middag. Ha de så bra!♥

DJ Earworm - Like, OMG Baby(Capital FM Summertime Ball Mashup)


.

Människor glider ifrån varandra och den här gången hände de oss!


Dagens Shopping


Efter regn kommer solsken

Hej kom precis hem efter en dag på stan. Mötte upp Vickan,Lisa och Matilda halv ett i Gamla Stan och sedan gick vi till Retaurangen Vapiano och åt lunch. Kan verkligen rekommendera den restaurangen. Efter vi hade ätit klart tog vi en  promenad in till T-centralen och där shoppade vi såklart. Jag köpte underkläder och lite annat smått och gott. Nu ska jag göra middag och sen ska jag ut på en promenad med hunden.


Lunch med tjejerna

God Morgon, igår spenderade jag som sagt min kväll i Tanto. Det var riktigt kul att träffa alla, men efter ett tag började det bli lite småkallt att sitta där så vi drog rätt så tidigt.

Nu har jag precis gjort mig i ordning och är redo för att gå till tunelbanan. Om ca 1timme ska jag möta mina kompisar för att käka lunch tillsammans och efter det blir det antagligen en liten runda på stan. När jag kommer hem ska jag fortsätta stdäningen av rummet, måste passa på nu när det inte är så bra väder. Men ni får ha en bra dag så hörs vi sen!

Picknick i Tanto

Hej, idag har jag bara varit hemma och rensat/städat rummet. Har faktiskt kommit en bit på väg så jag är väldigt nöjd nu. Snart ska jag börja göra mig i ordning för kvällen. För ikväll blir det pickninck i Tanto med mina underbara vänner. Det ska blir riktigt mysigt och tur att det är så bra väder också.

Torrshampoo



Torrshampoo måste nog vara en av dom bästa hårprodukterna jag har. Den är perfekt till sådna dagar då man har försovit säg eller bara inte orkar tvätta håret. Man sprayar på lite och vips så har man som nytvättat hår igen, visst det kanske inte är lika fräsht som nytvättat hår men den funkar i allafall för stunden.


...

Kvällen är förstörd. Skulle egentligen ha träffat en kompis men nu är hon med hennes kille istället. Skit kul, hade liksom avbokat allt annat och nu har jag även gjort mig i ordning i onödan!

Onsdag

God Morgon! Vill börja med och säga att förra inlägget så testade jag att mobilblogga och det funkade faktiskt. Så det ska jag absolut fortsätta med. I allafall vaknade kl 10 av att Erika messade mig men somnade lika snabbt igen och vaknade istället kl 12. Gick upp gjorde en nyttig frukost och satte mig framför tv:n och kollade på Hogan knows best. Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Ska sätta mig på balkongen ett tag och försöka få lite färg och sen få jag se vad händer senare under dagen. Ikväll kanske jag ska träffa Erika för det var ett tag sen, men får hoppas på att jag orkar det för jag är sjukt trött. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare!♥

Har suttit och bläddrat lite i sofis mode,...

dsc00094 (MMS)

Har suttit och bläddrat lite i sofis mode,men nu ska jag sova. Natti natti!


Ni får mig alltid att le



Tisdag

God Morgon, Pappa ringde för 20 minuter sen och väckte. Jag ska nämligen följa med han till Sickla och handla mat och sen ska jag även köpa lite saker till mig själv. Men nu måste jag skynda mig om 1timme ska vi åka och innan dess ska jag ha hunntit gör mig i ordning, ätit frukost och tagit en promenad med hunden. Ha en bra dag! 

Storstädning på gång

Idag har de varit en väldigt lugn dag, sov till 1 och i och med att det inte har varit så bra väder. Så bestämde jag mig för att stanna hemma. Ikväll har jag inget planerat men jag tror jag ska börja städa mitt rum. Jag ska göra om rummet i sommar, så det är nog dags för mig att börja rensa ut lite.

SUNSHINES


Söndag

Idag är det söndag, men jag ska fan inte sitta och deppa för de. Jag har ju äntligen fått sommarlov, så nu ska jag duscha och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda!


Grattis på 18 årsdagen älskade barndomsvän!


Gårdagens Händelser

Igår fick vi äntligen sommarlov,väldigt onödigt att komma till skolan för vi fick våra betyg och sen var det någon "gala" i Aulan där dom delade ut priser. Haha jag vann priset för bästa närvaron. När vi hade slutat gick jag till Farsta C med tjejerna där vi käkade lunch och kollade i affärer. Jag åkte sedan hem duschade och bytte om innan jag drog vidare till Fredrika. Hos Fredrika förkrökade vi och väntade in resten av folket som skulle festa med oss under kvällen. Kvällen blev som vanligt väldigt lyckad och det är tack vare alla underbara vänner.

Idag vaknade jag vid 12 av att hela huvudet dunkade. Men det är väl inte så konstigt vi började ju kröka kl 3 igår på dagen. Så idag ska jag bara stanna hemma och ta de lugnt. Ska även göra det ikväll, för jag jobbar imorgon och sen ska även dom flesta ut på krogen och fira Stina. Men jag kan  tyvärr inte hänga med för jag har inte fyllt 18. Men vi firade ju även henne igår så det gör inte så mycket. Kan vara skönt med en hemmakväll också!

Torsdag

Nu har jag precis käkat middag, det blev en sen middag för jag har jobbat hela kvällen. Förutom att jobbat har jag mest tagit de lugnt, vaknade ganska sent så jag hann inte göra så mycket. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen måste jag sova. Ska upp tidigt och ha avslutning i skolan :) Ha en bra kväll!

Gårdagens Shopping


Lugn dag

Idag har det varit en väldigt lugn dag, har bara varit hemma och chillat hela dagen. Jag tror även kommer göra det ikväll också. Imorgon har jag inget planerat, men jag ska nog försöka pallra mig in till stan innan jag börjar jobba.

8 Juni

Idag har jag varit inne i stan hela dagen, mötte upp Victoria kl 1. Vi gick runt lite affärer och när vi blev trötta satte vi oss på en bänk och kollade på alla flak som åkte förbi. Jag hittade äntligen en klänning till avslutningen, så det enda som fattas nu är ett par skor och lite smycken. Men det fixar jag på Torsdag.

Kvällspromenad

Jag kom precis hem från min och vickans långpromenad. Vi var ute över en timme, riktigt skönt. De här ska jag börja göra lite oftare. Jag ska snart sova, för imorgon ska jag upp tidigt. Ska möta upp tjejerna i stan kl 1 imorgon. Vi ska fika och självklart shoppa lite.
Natti Natti♥


Robyn - Dancing On My Own (Buzz Junkies Radio Edit)


"Vänner är som en BH. Nära hjärtat och bra som stöd"


Måndag

Hej nu är jag hemma från skolan, hade en lektion och då snackade vi bara om vad man skulle få för betyg. Jätte onödigt, vi fick även veta att vi är lediga tills på Fredag då vi ska ha skolavslutning. Så vad ska man hitta på dom här dagarna? Jag måste i allafall åka in till stan någon dag den här vecka och köpa en klänning till avslutningen! 

2 bilder från i Fredags


Pitbull feat Akon - Shut It Down


Sveriges Nationaldag!

Som ni märker blir det inte så mycket uppdatering under helgerna, men det är bara för att jag inte har någon tid eller lust att blogga. Men det ska de bli ändringar på. Denna helg har varit rätt så lugn. I Fredags var jag hos Carro hela natten och firade hennes 18 årsdag. Det blev en lyckade kväll med underbara människor. Igår så var jag barnvakt åt brosan hela dagen, så jag vara bara hemma och tog de lugnt. Idag har jag jobbat, stress som vanligt men det funkade ändå. Ikväll blir de nog en hemmakväll för min del, det är typ första helgen på år och dar som man inte behöver plugga. Så ikväll ska jag bara chilla framför en bra film.

"Tonights gonna be a good night"

Nu sticker jag hem till Carro och festar hela natten lång, vi hörs imorgon!


Happy!

God Morgon! Idag är mitt humör på topp, solen skiner och jag fick även veta att jag kommer få MVG i 4 ämnen. Kan de bli bättre? Så ikväll ska detta firas med party. Haha skämt o sido, men ikväll ska jag i allafall hem till Carro och fira att hon har fyllt 18år med massor ut av andra underbara personer. Så efter skolan måste jag gå förbi Farsta C en snabbis och köpa en present.
Nu sitter jag i skolan och har datorkunskap. Jag är klar med allt, så det verkar som att jag kommer att få sluta tidigare idag, riktigt skönt! Men nu ska jag vara lite social mot dom andra, ha en bra dag!


Onsdag

Min dag startade i skolan kl 8.00 imorse med handelprov, det gick faktiskt ganska bra. Tror de blir ett VG i allafall. Efter lektionen slutade vi, men jag stannade kvar en stund i skolan och käkade lunch med tjejerna. Jag åkte sedan hem och jag han inte komma innanför dörren innan det var dags att åka igen. Jag och pappa åkte till Sickla för att köpa en studentpresent till min kompis och sen köpte vi även lite saker till mig. Efter Sickla åkte jag hem en snabbis, käkade och bytte om innan det var dags att åka in till stan. Mötte upp Victoria för en liten shoppingrunda och jag hittade tyvärr ingen klänning den här gågen häller, men jag fick i allafall hem lite andra saker.Nu sitter jag här framför datorn som vanligt, funderar på att lägga mig i sängen och slå på en film. Mina fötter är döda och jag är sjukt trött efter dagens shoppingrunda.

HM-299kr


1 Juni

Nu har jag precis pluggat klart till vårat sista prov som vi ska ha imorgon och efter det ska jag bara njuta av att skolan snart är över. Jag ska även fira det med en liten shoppingrunda efter skolan imorgon.
I allafall idag var det en kort skoldag igen, hade endast två lektioner och där gjorde vi inte ett skit. Jag satt mest och flumma med Nathalie och Frida. Efter skolan åkte jag hem direkt och plugga, är faktiskt väldigt stolt över mig själv, haha. Nu ska jag ta en skön dusch och sedan ska jag kolla på tv innan de är dags att sova.
Ha en bra kväll!

RSS 2.0