Grattis på 18 årsdagen bästa kusin!<3


Snyggt från HM


Ingen tid för bloggen

Jag har jobbat hela veckan så jag har varken haft tid eller lust för att blogga. Det tar verkligen på krafterna att gå upp kl 8 varje morgon och speciellt nu när jag har sommarlov. Men jag ska inte klaga, nu ska jag jobba 3veckor till och sen får jag äntligen lite ledigt innan skolan börjar igen.
Idag hade jag ledigt så jag sov till kl 1, vaknade av att pappa kom hem från jobbet men det var väl lika bra annars skulle jag nog ha sovit bort hela dagen. Åkte sedan med han till Länna där vi handlade mat och lite ansiktsprodukter till mig. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, har suttit i soffan och bara tagit det lugnt. Men nu ska jag börja gör mig i ordning för kvällen, sen ska jag kolla lite på tv innan det är dags att sova, ska nämligen upp tidigt och jobba imorgon! Ha en trevlig fredagskväll♥

Nelly.com

Idag beställde jag äntligen dom här skorna, måste passa på nu när dom bara kostar 89kr!

Marble SEK 89, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Flo Rida ft. David Guetta - Club Can't Handle Me


Måndag

Idag har jag bara varit hemma och njutit av min sista lediga dag. För imorgon börjar jag nämligen jobba igen och jobbar enda fram till den 7 agusti. Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen och sen ska jag kolla på oth innan de är dags för mig att sova. Ha en fortsatt trevlig Måndag!

Söndag

Hej, igår åkte mina föräldrar till Småland. Så på kvällen kom Victoria och gjorde mig sällskap. Vi satt mest framför datan och planerad vår resa till London som vi ska åka på under höstlovet. Kommer bli galet kul!
Idag vaknade jag vid 1, gick ut och tog en promenad med hunden och nu sitter jag i soffan och kollar på oth. Det kommer jag nog fortsätta att göra några timmar till. Ikväll har jag inget planerat, men något hittar jag väl alltid på.

Jordin Sparks-Battlefield


Norrtälje i bilder











Livet är en fest

Hej, igår spenderade jag hela min kväll i Stuvsta. Vi lirade boll, badade och bara myste vid vattnet. Idag har jag varit i Sickla en snabbis och handlat lite saker för kvällen. Jag ska när som helst packa väskan och sen sticker jag till Årsta och möter upp gänget. Vi ska handla mat och sedan åker vi vidare till Norrtälje där vi ska festa i två dagar!

Ledig hela veckan

Den här veckan är jag ledig från jobbet så idag passade jag på att träffa Jasmine. Vi åkte in till stan och shoppade. Men vi orkade inte stanna så länge pga värmen, så jag åkte hem och satte mig på balkongen och stekte resten av eftermiddan. Imorgon ska jag åka till Sickla med pappa och på eftermiddan/kvällen ska jag träffa några kompisar. Vi ska lira lite boll och bara mysa tillsmmans. Men nu ska jag kolla på oth en stund innan det är dags för mig att sova. Natti Natti! 

Justin Bieber - Common Denominator


HM-199kr


Torsdag

God Morgon, vaknade för ca 30 min sen passade på att sova ut idag för jag är nämligen ledig från jobbet och nu så passar jag även på att blogga lite. Den här veckan så har jag jobbat varje dag och det har varit väldigt segt. Men vad gör man inte för pengar? Förutom att jobba har jag även spenderat min tid med mina vänner, jag har bla varit i stuvsta och lirat lite boll men mina underbara vänner och sen har jag även träffat lite gamla kompisar. Vi har chillkrökat och pratat gamla minnen. Det kan inte bli bättre. Men nu ska jag äta frukost och sen ska jag sätta mig i solen en stund. Ha en bra dag!

Bloggpause?

Hej, som ni märker har bloggen kommit lite åt sidan dom senaste dagarna. Men det är bara för att det är så bra väder, så jag har ingen lust att sitta inne framför datorn. Den här veckan kommer bloggning bli lika dålig, för jag ska jobba hela veckan, men nästa vecka ska jag försöka komma igång igen!

Oskar Linnros - 25


New


Sjuk

Hej, Igår spenderade jag hela min dag på stan tillsammans med Victoria. Vi shoppade åt middag och sen klippte jag även mitt hår. På kvällen åkte vi hem till Matilda och bara tog de lugnt.
Idag skulle jag ha åkte in till stan igen för att fortsätta på min shopping, men jag är sjuk. Vaknade med en rinnande näsa och dunkande huvudvärk så det fick bli en hemmadag för min del. Ikväll skulle jag egentligen åkt hem till Erica och firat henne, men det får bli en hemmakväll. Måste försöka bli frisk, så att jag kan jobba nästa vecka!

Mobilblogg

dsc00126 (MMS)

Hej, idag har jag varit inne i stan hela dagen och shoppat. Köpte bla ett par nya converse. Nu är jag hemma hos matilda och kollar på kalle och chokladfabriken. Ha en fortsatt trevlig kväll!


RSS 2.0