So you think you can dance


God Morgon

Idag vaknade jag redan kl 10.00, vad har hänt med mig? Jag brukar ju sova bort hela dan om jag är ledig. Men i allafall dagens planer blir  först och främst  att städa rummet och när jag blir klar med de, om jag nu blir klar. Ska jag åka in en snabbis till stan, för jag behöver köpa lite nytt smink, ansiktsmask och hårinpackning.
Men nu kan jag inte sitta här och häcka, måste få i mig lite frukost innan jag börjar storstäda rummet.

Gårdagens Partyoutfit


30/1

Ledsen för dåligt bloggande men jag har inte varit hemma dom senaste 2dagarna. Igår spenderades kvällen hemma hos Erica tillsammans med några tjejer från klassen+Hassan. Vi firade Nathalie som fyller 18 idag! Vi käkade middag, tog massor ut av kort och pratade om allt mellan himmerl och jord. Tack för en underbarkväll.
Idag jobbade jag mellan 12-16.00, det gick segt i början men sen kom jag igång och det rullade på som vanligt.

Ikväll vet jag inte vad som händer är rätt så trött så jag får se vad jag orkar hitta på. Antingen är jag hemma och bara tar det lugnt eller så går jag hem till Lisa och chillar där med några andra kompisar. Jag får se vad som händer, men nu är det dags för mig att äta middag!
Ha en bra lördagskvälll♥

Grattis på 18-årsdagen!


HAHA


Freeeeeeeeeedag!

God Morgon eller jag vaknade egentligen vid halv 11 men efter att jag hade duschat och varit nere i tvättstugan så började jag må illa och fick jätte ont i huvudet. Så jag somnade om och vaknade för 30min sen:) Nu skulle jag egentligen varit hemma hos Erica tillsammans med Amanda för att fixa några saker, men jag skippade det. Men jag ska träffa dom ikväll plus några andra tjejer från klassen. Då ska vi fira Nathalie och ha galet kul!
Men nu ska jag käka frukost, ha en bra fredag!

...

I miss you...♥


Min kväll

Kvällen ha spenderats hemma i tvsoffan, väldigt skönt att bara få ligga ner och slappna av för en gångs skull. Ska snart sova, ska upp tidigt även fast jag inte har någon skola imorgon. Jag ska istället tvätta lite och runt 2 ska jag möta upp Erica och Amanda i Farsta. Men nu ska  jag hoppa i säng, Natti Natti!

Min dag!

Idag var det en onödig dag i skolan, vi hade en lektion och på den lektionen gjorde vi ingenting. Efter lunch skulle vi igentligen haf Information&Layout men inga ut av datorerna fungerade så vi fick gå hem. Så jag,Erica,Amanda och Frida gick till Farsta Centrum. Jag köpte en present till Nathalie för hon fyller 18år på Lördag:)!
Men nu ska jag käka, blir en tidig middag för min del. Åt nämligen ingen lunch.

God Morgon

Hej vaknade med en rinnade näsa och ont i halsen, det känns ju jättebra! Men jag ska i allafall försöka gå till skolan, visst är jag duktig? Men nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag gör mig i ordning. Ha de bra♥

Sjuk

Ska snart gå ut med hunden i denna snöstorm, inte precis lockande. När jag kommer hem ska jag kolla på film och försöka sova tidigt. Har blivit sjuk"/. Om jag inte är bättre imorgon får jag nog skippa skolan, måste blir frisk till helgen då jag ska jobba. Kan inte ringa och sjukanmäla mig någon mer gång. Det är i allafall tur att vi inte har så viktiga ämnen imorgon, om jag skulle va hemma. Men nu skäller hunden, så det är väl dags att gå ut! Ha en bra kväll♥ 

So You Think You Can Dance


Lindex-149kr


Hemma!

Nu är man hemma från skolan. Skoldagen gick väldigt snabbt idag och det var ju skönt. På idrotten åkte vi skridskor, det var kul men efter ett tag fick man lite ont i fötterna. Så nästa gång ska jag ta med mig mina egna skridskor:P
Nu sitter man här framför datan som vanligt, finns inte så mycket att göra. Skulle igentligen åkt in till stan men jag orkade inte pga snöstormen, så jag får nog ta och åka in imorgon istället.

Information&Layout

Sitter nu i skolan har information&Layout är klar med all uppgifterna så jag får se vad jag ska göra nu. Efter denna lektion så är det dags för matte, blääääääääääääää. Tur att vi bara har det 1 timme. Efter lunch har vi idrott och då ska vi åka skridskor. Amanda sa att det skulle bli snöstorm och då tänker jag verkligen inte åka. Slutar efter idrotten då ska jag åka hem eller så kanske jag tar en runda på stan. Men nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag!


Sms:a TEENHELP till 72 900


Dagens shopping


Tisdag

Hejsan, Idag har det varit fullt upp hela dagen. Var i skolan mellan 9.00-14.30. Helt okej skoldag, få lektioner och dagen gick snabbt. När jag kom hem åkte jag och pappa till Sickla. Köpte ett par mjukisbyxor och kollade på en ny tv som pappa ska köpa på fredag:)
Nu sitter jag här hemma, ska snart käka middag och efter det blir det en liten promenad med hunden.

Juste fick hem min beställning från HM, tyvärr så var Linne/tunika lite för stort så det blir nog att jag skickar tillbaka den om jag pallar. Annars så får jag plocka fram symaskinen och visa min sy skills.

Egopics


2-4 Grooves - Writing On The Wall


Dagens Outfit


Måndag

Hejsan, nu är man äntligen hemma från skolan. Jag har kännt mig seg hela dagen och det blir ju inte bättre när skolan är lika seg. Lektionerna har varit allmänt tråkiga och inte speciellt nödvändiga. Om jag skulle ha pluggat hemma skulle ja ha fått mer gjort än vad jag fick idag. Men nu ska jag sluta klaga, bortsett från skolan har min dag varit bra.
Kvällens planer blir att ta det lugnt, ta en lång skön dusch, lägga ansiktsmask och bara slappa framför tv:n.

Skolan

Nu sitter jag i skolan har precis käkat lunch så nu har jag fått energi igen. Om en kvart ska vi ha Administration, det måste nog vara den tråkigast lektionen. Man gör ingenting, man sitter bara och lyssnar när läraren bablar om massa med saker som man knappt förstår. Sista lektionen är engelska, gjorde i allafall klart halva uppgiften igår så resten får jag väl göra på lektionen. Efter skolan kanske jag ska till sickla med pappa och shoppa lite. Behöver ett par mjukisbyxor, några koftor och lite andra basplagg som är bra att ha. Men nu börjar jag, ha en bra dag!

Dagens mysoutfit


God Morgon

Idag är det söndag och det betyder slappardag för min del. Men jag ska även plugga lite, har någon engelskauppgift som ska va klar imorgon och jag har knappt börjat...Så det är nog dags för mig att sätta igång så att jag bli klar. Ha en bra söndag!

Owl City-Fireflies


Snygga Bikinin från HM


Paradise hotel XL


Nu ska jag kolla på Paradise Hotel Xl


Lördag kväll

Hej, kom precis hem. Mötte upp Lina och Patrik en snabbis för att fixa en sak. Lina ska på fest ikväll och själv vet jag inte vad jag ska hitta på. Dom flesta av mina kompisar är tyvärr upptagna ikväll, så jag får väl sitta här och dega framför datan denna kväll också. Om det är någon som ser de här, messa om ni vill träffas:)

Nice Mix!


Seg dag!

Idag har jag inte gjort något, sov till 1 och sen dess har jag suttit frmför tv:n. Ikväll måste det fan hända något, pallar inte sitta hemma ikväll igen. Jag får tvinga ut mina kompisar och jag struntar i om dom inte orkar, för något måste jag göra denna lördagkväll!

Cubus-99kr


Dead By April-What Can I Say


Min kväll

Kvällen har mest spenderats hemma, men runt 10 träffade jag Lina. Vi åkte till skanstull och satte oss på Donken. haha vilket liv vi har, men vi pallade inte vara ute för det var sjukt kallt. Men där satt vi i allafall och pratade i några timmar, vi hade mycket att prata om för vi ses tyvärr inte så ofta.
Men nu är jag i allafall hemma och mamma blev väldigt glad att jag är hemma innan tolv för en gångs skull. Det händer ju inte så ofta:P. Nu ska jag kolla på film och sen är de dags för mig att sova. God Natt!

Fredag kväll!

Det ser ut som det blir en hemma kväll, Dom flesta av mina kompisar är upptagna, sjuka eller så orkar dom inte göra något. Så jag får väl mysa ner mig i soffan med en godispåse och en bra film.


Lindex-249kr


Irriterad

Skulle precis beställa en sak från HM och när jag ska skicka i väg beställningen så är varan slut!!!!


Fredag

God morgon vaknade för ca 1 timme sen och idag är jag ledig som sagt. Under dagen har jag inget speciellt planerat, jag måste tvätta lite och se får jag se vad jag hittar på. Men nu ska jag göra mig i ordning och käka lite frukost. Ha en bra fredag!

Live your life

"Livet är som att cykla: du faller inte så länge du trampar."


Dagens Outfit


Ron Pope-A Drop In The Ocean


Hemma!

Idag slutade vi 14.45, riktigt nice men det bäst av allt är att vi är lediga imorgon. Jag blev så glad när dom berättade det, så imorgon ska jag sova ut och sen får jag se vad jag hittar på under dagen. Ikväll ska jag bara vara hemma, ta det lugnt och kolla på någon bra film. Men nu ska jag käka middag, ha en bra kväll!

Skolan

Nu sitter man i skolan och har matte. Fast det är ingen som sitter och räknar, hur kan dom låta oss börja så här tidigt. Man kan ju inte tänka den här tiden på morgonen och man kan absoulut inte räkna matte. Resten av dagen händer det inget spec, går i skolan till 14.45 och sen får jag se vad jag hittar på. Men nu måste jag försöka räkna lite matte innan läran blir galen.

Christian Walz

Never Be Afraid Again

Wonderchild


Nya kläder!

Har precis beställt lite nya kläder från HM:)!



Alexandra Burke-Bad Boys


Onsdag

Hej har ni haft en bra dag? Själv har jag haft det helt okej har varit i skolan som vanligt. Hade information & layout, och matte på morgonen. Efter lunch hade vi idrott i 2 timmar och sedan slutade vi, så dagen var i allafall inte så lång. Åkte sedan hem och snart måste jag sätta gång och plugga för jag gjorde inte det igår. Ska göra en engelskauppgift som ska vara klar nästa vecka, men det är ju bättre att få det gjort så kan jag vara ledig i helgen, eller hur?:)

Remember Me+Valentines day

Dessa filmer kommer jag garanterat se på när dom kommer ut!




Dagens Önskeoutfit


Taylor Swift-You belong with me


19/1-2010

Hej idag var det en helt okej dag i skolan. Morgon gick väldigt seg och då ville jag bara åka hem och sova. Men efter lunchen var humöret på topp igen och dom sista timmarna bara rullade förbi. Sen jag kom hem har det inte hänt så mycket, har bara tagit det lugnt som vanligt. Ikväll har jag inga speciella planer, ska antagligen plugga så jag får det gjort, kanske ta en promenad om någon kompis hänger på:P och resten av kvällen kommer nog spenderas framför tv:n eller datan.

Dagens Outfit!


Ta mig här ifrån!

Nu sitter jag i skolan och tråkar. Har administration och det går riktigt seeeeeeegt. Det är en hel timma kvar på lektionen och orkar inte sitta här längre vill bara hem och sova!


Tisdag

God Morgon! Nu börjar jag bli redo att gå till skolan börjar kl 9.00 och slutar 14.30. Det är en kort dag och det är skönt.  Jag har Administartion, idrott och mentorstid, väldigt slappa lektioner om man säger så:) Efter skolan blir det väl att jag åker hem och bara tar det lugnt. Nu är det dags för mig att platta håret och sen måste jag åka till skolan. Ha en bra dag!

HAHA SÅ AMANDA!


18/1

Sen jag kom hem från skolan har jag inte gjort så mycket. Käkat, kollat på tv, tagit en promenad med hunden och suttit framför datan. Med andra ord så har jag bara tagit det lugnt. Om ca 1timme börjar Paradise Hotel och sen är det väl dags för mig att sova. Ha en bra kväll!

Dagens Outfit


God Morgon

Nu är det måndag igen, fattar inte att tiden går så fort.
Min morgon har varit helt okej, även fast jag försov mig lite. Idag är det en lugn dag, har inte speciellt jobbig lektioner så det är väldigt skönt. Men nu ska jag käka frukost och sen måste jag gå till skolan!

Helgen börjar lida mot sitt slut.

Har ni haft en bra kväll det har i allafall jag haft. Har bara suttit i soffan och kollat på Tv. Ska snart hoppa snart hoppa in i duschen och senare ikväll ska jag se andra delen av Johan Falk:) Men innan dess ska jag plugga, har som sagt redovisning imorgon och jag ska ha gjort en Power Point presentation till dess, men det går snabbt att göra!

monkigirl.se


Hemma från jobbet!

Idag har man varit på jobbet hela dagen och jag fick göra hamburgare igen. Kommer ju bli värsta proffset snart om jag fortsätter och gör hamburgare varje gång, haha:) Det var en helt okej dag, trött efter inte så många timmars sömn men dom andra var ännu tröttar för dom hade festat hela natten.
Ikväll händer det inte så mycket ska plugga lite för har redovisning imorgon och sen ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Men nu ska jag käka, har inte ätit på hela dagen (Inte bra) så magen skriker efter mat nu. Ha det bra!

Hemma (inlägg som inte publicerades förut)

Kom hem för en stund sen, va och mötte Michaela och Patrik för att fixa en grej. Michaela skulle på fest, riktigt nice. Vill också festa, men jag jobbar imorgon så istället får jag sysselsätta mig med andra saker. Men nu ska jag käka middag, ha en bra Lördagskväll!

Min dag

Idag har jag inte gjort så mycket bara suttit hemma och tagit det lugnt. Tror även jag kommer göra det ikväll också. För jag har inte orkat pratat med någon och sen ska jag även jobba imorgon så jag måste sova tidigt.
Men nu skäller hunden, så det är väl dags för en liten promenad!

Nelly.com


NukNuk.se


Lördag

God morgon, vaknade precis har sovit i 13timmar inatt. Det är sjukt att jag kan sova så mycket.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, har inget planerat i allafall. Är sugen att gå på bio för det var ett tag sen, men jag får se hur de blir med det. Men nu ska jag käka frukost och sen ska jag göra mig i ordning. Ha det bra!

Movietime

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på...


Dagens Önskeoutfit


Music is my drug












Söta skjortor!


Kvällens planer

Denna kväll kommer att spenderas hemma i tvsoffan, det var inte så många av mina kompisar som orkade göra något pga trötthet. Men det kan va skönt att bara vara hemma. Man behöver inte festa eller träffa kompisar varje helg eller hur?

skopunkten-349kr


Snyggt från Gina


haha gulligt!


Helg

Nu är det äntligen helg och denna helg ska spenderas hemma. Ska ta det lugnt och sova känner att jag behöver det. Jag ska även jobba på söndag men det är inte så många timmer så det är lugnt:)
Idag hade jag som sagt prov och det gick bra, va lite segt i början men när jag kom igång flöt det på. Vi fick även sluta tidigare för provet tog inte så lång tid att göra.
Men nu ska jag kolla om vi har något att äta börjar bli lite små hugrig!:)


Dagens Outfit


skolan

Nu sitter jag i skolan har svenska och det ska jag ha hela dagen, suck! Det var en stressig morgon idag vakande vid halv 7, håret va katastrof, pudret tog slut och jag hittade inga kläder att ha på mig. Inte den bästa morgonen precis men jag kom i allafall i tid. Men nu måste jag fortsätta att lyssna när Anna bablar på om debatt inlägg för jag har prov i eftermiddag, wish me luck!

Dagens Önskeoutfit


Torsdag kväll

Nu har Erika precis gått, vi gjorde inte så mycket, prata och kollade även lite på paradise hotel. Men nu ska jag duscha och sedan ska jag sova. God Natt♥

snyggt från Bik Bok


Min dag

Idag har man varit i skolan som vanligt har haft information & Layout hela dagen, väldigt trist om man frågar mig. Men det är tur att kursen inte är så lång:) Efter skolan gick jag till farsta centrum tillsammans med Amanda,Erica, Evelyn och Nathalie. Evelyn skulle köpa skrivblock och vi andra gjorde henne sällskap. Hittade inget roligt i affärerna längtar verkligen till alla vårkläder kommer ut, då jäklar ska det shoppas.
Men nu ska jag göra mig i ordning för jag ska möta Erika om 10min. Vi ska ta en promenad och sen ska vi hem till mig och ta det lugnt. Ha en bra kväll!

Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good Girls Go Bad


Modekungen.se






Torsdag

God morgon, har ni sovit bra det har i allafall jag gjort. Det var riktigt skönt att få sova ut. Idag är det en lugn dag i skolan vi har Information & Layout hela dagen och det är speciellt inte den jobbigaste lektion för man kan redan det mesta. Men nu ska jag platta håret och sen ska jag till skolan. Ha en bra dag!

Sova



Är grymt trött så nu ska jag bara fixa några saker inför morgon dagen och sen ska jag hoppa i säng. Det är tur att man även har sovmorgon imorgon:) Natti Natti!


Onödig dag!

Idag var det en riktigt onödig dag vi gjorde inget på lektionerna, hade håltimme i 2 timmar, vänta på läran som aldrig dök upp så vi fick sluta tidigare. Kunde lika gärna ha stannat hemma och gjort lite nytta.

Ikväll ska jag bara vara hemma, måste passa på att ta det lugnt nu när vi inte har fått några läxor:) Men dom kommer väl snart..! Nu ska jag laga middag är grymt hungrig. Vi ses!

Dagens Outfit


Onsdag Morgon

Hej, nu sitter jag i skolan och vi har information layout. Det är någon lektion där man ska lära sig hur word och power point fungerar. Inte så jätte intressant tycker jag för jag kan redan det mesta, men men vad gör man.
Idag har vi en lång dag i skolan slutar i för en 16.40, så då ska jag åka hem direkt och bara ta det lugnt. Men nu ska jag fortsätta arbeta, ha en bra dag!


PH

Nu ska jag fixa lite saker inför morgondagen och sen ska jag kolla på Paradise Hotel, God natt!


Egopics





Jay-Z -Young Forever


Dagens Outfit


Första dagen avklarad!

Idag var det dags för skolan igen vaknde på toppen humör vid 8 gjorde mig i ordning och åkte sedan till skolan. Det var riktigt kul att träffa alla igen, men humöret ändrades snabbt när våran lärare berättade att 2st har dött under lovet:(. Kännde inte killarna men jag hoppas ni har det bra där ni är nu. Vila i frid!
Resten av dagen var helt okej, hade håltimme och sista lektionen var mentorstid så det var en väldigt lugn dag. Åkte sedan hem och sen dess har jag inte gjort så mycket bara suttit hemma och tagit det lungt.
Men nu ska jag käka middag och sen får jag se vad som händer. Ha en bra kväll!

God Morgon

Hej! Har ni sovit gott, det har i allafall jag gjort:) Idag är det dags för skolan igen, längtar faktiskit lite. Fast mest för träffa kompisarna igen. Idag är det en kort dag i skolan 10.30-14.30, väldigt skönt att inte starta första dagen med en lång skoldag. Efter skolan har jag inget planerat, men det blir antagligen att jag åker hem och chillar. Men nu ska jag käka frukost och fixa några saker innan jag knallar till skolan. Ha en bra dag♥

Paradise Hotel!


Kvällen har spenderats framför TV:n och jag har självklart kollat på Paradise Hotel!


Dagens Shopping


Min Dag!



Hej, förlåt för dåligt bloggande idag men jag har haft fullt upp hela dagen. Vaknade vi 11 gjorde mig ordning, tog en promenad med hunden och resten av dagen tvättade jag. Vid 4 mötte jag upp Erika och vi åkte in till stan och shoppade:) Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt för jag börjar skolan imorgon. Ska kolla på film och sen måste jag sova tidigt. Men nu ska jag ut med hunden, Ha en bra kväll!


Dagens Outfit


Min kväll


Denna kväll har spenderats i soffan, har kollat på tv hela kvällen. Har bla kollat på en annan del av köping och den nya serien Johan Falk!


God Morgon!

Hej! Just nu håller jag på laga lite middag och medans pastan kokar passar jag på att blogga. Idag skulle jag egentligen åkt in till stan för att köpa lite saker inför skolan, men tyvärr sov jag bort hela dagen. Vaknade för ca 1timme sen, så istället gick jag ut med hunden på långpromenad. Imorgon får jag nog ställa klockan så att jag kommer upp, för jag måste åka in till stan och sen måste jag även tvätta!
Nu ska jag fortsätta med maten, ha en bra söndag!

Filmkväll

Nu är jag hemma efter en mysig kväll med tjejerna. Jag tillbringade kvällen hemma hos Johanna tillsammans med Stina och Sara. Vi kollade på film, åt popcorn och bara tog det lugnt. Det var en riktigt skön kväll, kännde verkligen att jag behövde ta det lugnt.
Ska strax sova så att jag kommer upp imorgon. Vill inte sova bort hela dagen. God Natt♥

Lördag

Nu är jag hemma det var en lugn dag på jobbet idag:) Fick göra pommes och hamburgare som vanligt, haha!
Ikväll har jag inget planerat, det blir antagligen en hemmakväll eller kanske träffa några kompisar om jag orkar. Somnade nämligen kl 5 i morse och var tvungen att gå upp 8"/ Så jag är väldigt trött nu.
Men nu ska jag käka middag, ni får ha det så bra!

God Natt!

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, ska läsa lite och sen måste jag försöka sova. Ska upp tidigt och gå ut med hunden innan jag åker till jobbet imorgon!

Jobba!

Dom ringde nyss från donken och frågade om jag kunde jobba imorgon. Självklart så ställer jag upp, snäll som jag är:) Så imorgon ska jag jobba 11.45-16.00.
Ikväll måste jag sova i tid, så att jag lyckas komma upp imorgon. Wish me luck!:)

Hemmakväll

Ikväll ska jag bara stanna hemma och ta det lugnt. Några av min kompisar skulle på fest, men jag är tyvärr inte bjuden. Man kan ju inte bli bjuden på alla fester, eller hur?:) Istället ska jag kolla på film hela kvällen, funderar att kolla på OC. För det var ett bra tag sen jag gjorde det!

Jag vill köpa en digitalkamera..

Men vilken ska man välja...?





Fredag!

God morgon, nu är man äntligen vaken. Sov inte så bra somnade vid halv 6 imorse och vaknade var tredje timme av dunkande ljud ut ifrån. Men ska snart hoppa in i duschen och sen får jag se vad jag hittar på!

Snygga och prisvärda skor!

Skopunkten-349kr


Skopunkten-249kr



Har tråkigt..!

2009:
Hur har året varit för dig? - Det har varit bra!
Bättre än förra året? - Aa
Någonting du aldrig kommer glömma ? - Ja verkligen!
Har du flyttat under året? - Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja
Isåfall vilken? - många

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit under året ? - Inte så bra..
Har du varit kär? - Nej
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej

SORG & HÄMND:
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - ja tyvärr.."/
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon med knytnäven? - nej
Varit i slagsmål? - nej

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? - ja
Isåfall vad? - vill inte berätta
Har du skämt ut dig? - HAHA aa!
Har du ljugit för en vän? - mm
Har du blivit tagen av polisen?  - nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja

SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Farsta Gymnasium
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej
Hatar du något/någon på din skola? - mm
Har du gjort något framsteg? - ja det har jag
Haft alla rätt på ett prov? - nej

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? - Ja!
Har du förlorat någon vän? - aa
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du ljugit för en bästavän? - hmm det har väll alla gjort?

Fina kläder från HM







Torsdag!

Idag har det varit en seg dag, vaknade vi 3 åt lite frukost och tog sedan en promenad med hunden. Inte så rolig dag precis:(
Ikväll vet jag inte vad som händer blir antagligen en hemmakväll. Dom flesta av mina kompisar har börjat skolan nu, så dom har nog inte tid att träffas. Men jag hittar säkert på något!
Ha en bra kväll♥

Fin väska från HM


Onsdag!

Hej kom precis hem från en runda på stan med tjejerna. Åkte in till stan vid halv 3, där mötte jag upp stina. Vi kollade lite i affärer men hittade tyvärr inget. Senare kom Fredrika och Johanna och gjorde oss sällskap. Vi fortsatte att kolla i affärer och senare gick vi och fika, som vanligt.
Men nu ska jag käka middag och sen får jag se vad jag hittar på!

Tisdag natt

HejHej! Idag vaknade jag av att Stina messade mig, hon skulle hem till Fredrika och jag hängde självklart med. För jag ville umgås med dom och även hämta mitt smink och min plattång som jag lämnade kvar på nyår. Så äntligen kan jag platta håret och sminka mig igen, haha!
I allafall hemma hos Fredrika hände inget speciellt, vi åt middag tillsammans, kollade på tv och pratade. Tog det lugnt helt enkelt.  Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske ska in till stan med Fredrika och stina får se om jag pallar. Måste i allafall försöka gå upp lite tidigare nu, för jag börjar skolan nästa vecka"/. Men nu ska jag kolla på film och sedan är det dags att sova. God natt♥

Hemma hos Fredrika!

Nu sitter jag hemma hos Fredrika tillsammans med Stina.  Här händer det inte så mycket, vi tar det lugnt och snackar.
Ikväll har jag inget planerat men något hittar jag alltid på!

Min dag!

Idag jobbade jag mellan 11.00-15.00 och efter det åkte jag hem och bytte om. Åkte sedan vidare in mot stan och mötte upp Fredrika, Stina, Joy och Louise. Vi tog en runda på stan och sedan satte vi oss på donken och käkade middag. Där satt vi i ca 2timmar tills det var dags att rulla vidare till nästa ställe. Vi åkte till cafe 60 och mötte upp Malin,Carro,Sara och camila. Vi tog en fika och satt och pratade en lång stund om allt mellan himmel och jord. Det blev en lyckad kväll helt enkelt!

Sova!

Jag är sjukt trött och jag vet inte vad det beror på. Antagligen för att kanske har sovit för mycket dom senaste dagarna. Men nu ska jag duscha och sedan ska jag sova. Måste var pigg när jag jobbar imorgon!
God Natt♥

Jag vill ha...

Nya kläder!



Ny Header!

Började tröttna på gamla header så jag gjorde en ny. Kanske inte den snyggaste, men bättre än ingenting!
Vad tycker ni?

NY

GAMMAL


Seg dag!

Äntligen kan man blogga, blogg.se har varit jätteseg hela dagen. Men det spelar ändå inte så stor roll för jag har ändå inget intressant att berätta. Vaknade vid 2 av att stina messa, sen dess har jag inte gjort något. Bara tagit det lugnt, suttit framför datan och har även tvättat lite. Ikväll kanske jag ska träffa Stina och Fredrika, men få se om jag jag pallar. Jag ska nämligen jobba imorgon, så jag måste sova tidigt ikväll!

Lördag



Hej nu är jag hemma från jobbet eller jag kom hem för en timme sen. Har jobbat mellan 12.00-16.00, 4 jobbiga timmar pga trötthet. Även fast jag sov 11timmar inatt var jag riktigt trött när jag vakna, det tar på kroppen att fira nyår!:)
I allafall ikväll ska jag träffa tjejerna vi ska åka in till stan och ta en fika. Det ska bli väldigt mysigt!


Nyår

Nyårsafton spendearde jag med mina underbara vänner! Första var vi hemma hos Fredrika där vi åt middag och gjorde oss i ordning. Framåt 10 på kvällen åkte vi till min kusin i Enskede och festade loss. Efter 12 slaget åkte alla till gullmars och drog på fest där. Men vi hann bara komma dit och sen var festen slut för att deras föräldrar skulle komma hem. Men det var nog tur att vi gick för folk började att små tjafa lite. Drog sedan vidare mot tuben där alla splitrades, vissa skulle till enskede igen och andra åkte till orhem och festade. Jag,stina, Patrik, Eric och Johanna stannade kvar i gullmars för killarna ville käka. Där var vi fast i 2 timmar, för vi hade ingen stans att vara och ingen ville åka hem. Så vi satt på perrongen och´snackade halva natten. Framåt 6 på morgonen så fick vi följa med Johanna hem och vi hann knappt komma innanför dörren innan alla sov.
Det blev en lyckad nyårafton som jag sent kommer att glömma! 

Nyår i bilder!



RSS 2.0