Skolan

Hejsan nu är man i skolan som vanligt. Vi har precis haft idrott och nu sitter vi i klassrummet och väntar på att svenskan ska börja. Vi är just nu 4st i klassrummet, undra var dom andra tog vägen? dom gick antagligen hem, för vem orkar var i skolan mellan 8-16.30 nästan varje dag?

2pac - changes


Tisdag

Hej, idag har det varit en bra dag. Det är inte bara vädret som har varit bra, utan även skolan. Var i skolan mellan 9-14.00 och det var väldigt slappa lektioner. Efter skolan tog jag och Frida en lite runda i Farsta C innan det var dags att åka hem. Sen jag har kom hem har jag bara tagit det lugnt och sen har jag också tvättat, visst är jag duktig? Men nu ska jag hämta den sista tvätten och sen ska jag sova. Natti Natti!


Hjälp mig att vinna!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Har precis designat min egna bikini på http://nelly.com
Gör det du också, så kanske just du får chansen att vinna en solresa och massor ut av andra skojiga priser.


Nytt i Garderoben


Jacka, 149kr(rea)- ellos.se


Linne, 129kr- Gina Tricot
Tjocktröja, 99kr(rea)- Gina Tricot


You mean the world to me!


Trött

Rubriken säger väl allt? Har varit trött hela dagen, så ikväll måste jag sova i tid. Orkar inte gå runt och vara vara trött längre. I allafall idag har jag varit i skolan, vi började med 2 nya kurser idag. Nämligen Datorkunskap och Turism, och dom var väl helt okej. Efter skolan gick gick jag och Amanda till Farsta C. Jag köpte ett linne,ansiktsmasker och värmeskydd till håret.

Nu sitter jag framför datan och tråkar, ska snart ta en dusch och sen funderar jag på att sova. HAHA jag vet att det är tidigt men jag är sjukt trött!

HAHA,Kommer ni ihåg?


Söndag

Hej idag har jag jobbat mellan 12-16.00 som vanligt fick jag stå och göra hamburgare, och jag börjar äntligen hänga med i det snabba tempot. Haha för ett halv år sen visste jag verkligen ut eller in men nu går allt som på en räls:P Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska ta en skön dusch, lägga en ansiktsmask och bara slappa framför tv:n.

Lördag natt

Hej nu är jag hemma efter en rolig kväll. Vid sju mötte jag upp Joy, vi gick till kungshallarna och käkade tillsammans med Fredrika och Ludvig. Där satt vi ca 1timme tills det var dags att möta upp resten av gänget som skulle med på bio. Vi såg Shutter Island, filmen var väldigt skum, det var verkligen en film där man fick tänka efter hela tiden men annars var den bra.
Nu ska jag sova, ska upp tidigt och jobba. God Natt!

Kvällen är planerad

Kvällen kommer att spenderas tillsammans med Stina ovh Fredrika. Vi ska äta middag och gå på bio:) Jag ska möta upp dom kl sju, så nu måste jag snabbt ut med hunden . Ha en bra kväll!

Ison & Fille - Jag Skrattar Idag


15.09

Hej, nu är jag hemma från Sickla. Det blev ingen mobil för mig idag, för pappret från föräkringsbolaget och kvittot på min förra mobil hade mamma glömt hemma,hehe:P Så vi ska åka tillbaka någon gång i veckan när båda har tid. Nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt!

Lördag

God Morgon, nu har jag precis käkat frukost och ska snart börja gör mig i ordning. Idag ska jag till Sickla med mamma, jag ska bla kolla på en ny mobil och shoppa lite andra nödvändiga saker.
Imorgon ska jag jobba, så kvällens planer blir en hemmakväll igen. Men det är inget jag tackar nej till!

Hemmakväll

Sitter och äter glass med jordgubbar och nu vill jag bara att sommarn ska komma!


Friday i'm in love!

Hej, idag har det varit en lång dag. Var först i skolan mellan 8-14.00 och där hände det inte så mycket. Vi hade svenska hela dagen och vi kollade bla på filmen Crash. Vid 2 mötte jag upp min kusin i Farsta och fixade lite gejer. Jag drog sedan vidare in till stan och träffade Hedvig. Vi gick runt och kollade i affärer i några timmar tills det var dags att röra sig hemmåt. Kvällens planer är inte planerade, antigen ska jag träffa någon kompis eller ska jag bara vara hemma och ha en skön hemmakväll. Men nu är det dags för middag, han en bra Fredag!

Me haces sonreír


Våffeldagen

Hej, idag var det en väldigt lugn dag i skolan hade bara 2 lektioner och det var matte. Engelskaläraren var sjuk och den andra skulle åka i väg någonstans. Så när vi hade slutat gick jag till Farsta C tillsammans med Erica, Amanda och Frida. Hittade lite snygga saker som jag kanske ska köpa i helgen. Sitter nu och pratar i telefon med Victoria och efter det får jag se vad jag hittar på.

QUIETDRIVE-Time After Time


Onsdag

Hej idag vaknade jag vid 8 på ett strålande humör, solen lyste och jag var pigg för första gången på flera veckor.
Min dag har spenderats i skolan hade idott och matte hela dagen. Vi hade även matteprov idag och det gick helt okej även fast jag inte hade pluggat. Kommer nog lyckas få ett G i allafall;) JAg ska strax gå ut och ta en promenad med hunden och resten av kvällen så kommer jag nog bara ta det lugnt framför tv:n.

Titanic 2

Är det här den riktiga trailern för Titanic 2? I såfall var det inte riktigt så här jag hade förväntat mig att den skulle vara


Uppdatera: Läste nyss på en blogg att den här trailerna bara är massa ihop klippta snuttar från andra filmer!


Administration

Hej nu sitter jag i skolan och har admin. Har precis gjort klart ett papper som egentligen skulle ha tagit hela lektionen att göra. Visst är man duktig?:)
Fick även reda på idag att det är matteprov imorgon och jag som trodde att det var på torsdag. Så det är bara för mig att åka hem direkt efter skolan och plugga. Men nu ska jag fortsätta jobba så att läran blir nöjd!

Grattis på 17årsdagen


Give me!


18.02

Hej,Kom hem från skolan för ca 1 timme sen. Hade bara engelska idag och det var väldigt skönt.
Resten av kvällen som är kvar kommer att spenderas med skolböckerna, har fortfarande inte börjat plugga så nu är det dags.

Måndag

God Morgon, vaknade vid 10 med ett toppen humör. Jag har inte orkat plugga nu på morgonen, istället har jag tagit den skön dusch och fixat mig i lugn och ro. Snart ska jag sätta på kläder och ta en lite promenad med hunden innan jag åker till skolan.

The Fray-Never Say Never


Seg söndag

Idag har jag inte gjort ett skit, har inte ens orkat öppna skolböckerna. Har bara suttit framför datan och degat. Imorgon måste jag ta tag i pluggandet, det är tur att jag börjar kl 2 imorgon för då hinner jag plugga en del på morgonen. Nu ska jag titta på tv innan jag somnar. God Natt!

Vilken GB:glass är du?


God Morgon

Hej, nu är det söndag igen och för mig betyder det pluggdag. Har matteprov den här veckan och sen ska jag lämna in två inlämningar om jag vill ha ett högre betyg och det vill ja ju självklart ha. Men nu ska jag kolla lite på tv innan jag sätter igång och pluggar. Ha en bra söndag♥

Adam Lambert -Whataya want from me


Dagens Outfit


Snygga jackor från ellos


HAHA, EN COOL KILLE!


Lördag

God Morgon, jag ville egentligen sova längre men tyvärr vaknade jag kl 10 jätte pigg. Varför är det alltid så på helgerna?
Jag ska snart ta en promenad med hunden och sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. För mitt huvud mår inte så bra efter gårdagen!

Fredag Natt!

Hej nu är jag hemma, har varit i Skarpnäck och festat. Jeanette fyller nämligen år på måndag så vi friade henne. Kvällen blev väldigt lyckade, träffade både gamla och nya vänner. Men nu är det dags för mig att hoppa i säng ä'r galet trött. Natti Natti!

Taggar!

Hej, skolan idag var lika seg som vanlig. På svenskan läste vi tidningen och sen spelade vi spel. På engelskan satt vi och jobbade i ett häfte, det var tur att vi fick sluta tidigare i allafall:) Nu ska jag jag ta en dusch och tagga inför ikväll!

Fredag

Hej nu sitter jag i skolan och vi är bara 4st här. Dom andra ligger väl hemma och sover, för vem orkar börja kl8 varje dag? Idag är det en rätt seg dag för vi har bara svenska och engelska, och sen slutar vi halv 5. Efter skolan ska jag hem på en gång och gör mig i ordnign för kvällen.

Min Dag!

Hej idag har det var en skön dag. Var i skolan mellan 10-12.00, sen var det självständigt arbete så jag åkte in till stan tillsammans med Amanda, Frida och Natta. Vi gick runt i affärer och sen satte vi oss på donken och chilla. Vid 3 mötte jag upp Lina. Vi letade efter en present till Jeanette som fyller 17 på måndag, hoppas hon blir nöjd imorgon när hon får den:)  Imorgon är det är det äntligen fredag, har längatat sjukt mycket efter helg igen. Haha, jag har inte utegångsdörbud längre, mina föräldrar tröttnade på mig förra helgen. Så imorgon ska jag äntligen få festa igen och sen får jag se vad jag hittar på resten av helgen.

Onsdag

Hej, idag har det varit en lugn dag. Började med att jag var i skolan mellan 10.30-15.00. Vi hade matte och idrott. Jag kan bara säga att vi gjorde inte skit, så ni som inte var i skolan. Ni kan vara lugna ni har inte missat något. Jag skulle kunnat ha stannat hemma, för jag lovar jag skulle ha fått mera gjort hemma en i skolan. Resten av dagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Det behövdes verkligen för jag har varit seg hela dagen och jag vet inte varför. Behöver nog mer sömn, så nu ska jag faktiskt sova. Så att jag är pigg imorgon! God Natt :)

Erik Linder-Utan Dina Andetag


Titanic i 3D

År 2012 har det gått 100år sen Titanic sjönk och då kommer även Titanic ut i 3D!


Gina Tricot-299kr


Administration

Hej, nu sitter jag skolan som vanligt och vi har administration. Haha Marja sa nyss att det gick bra på mitt prov och att jag kommer få ett VG i slutbetyg:)
Idag är det en kort dag i skolan, vilket är väldigt skönt. Efter skolan ska jag hem direkt och plugga, och sen får jag se vad jag hittar på.

15Mars

Hej, Efter skolan gick jag till Farsta C tillsammans med Amanda,Towe, Frida och Simret. Vi gick till donken och sedan åkte alla hem till sig. Nu sitter jag framför datan som vanligt, ska snart ta en dusch och sen ska jag kolla på tv innan jag hoppar i säng!

Skolan

Hej nu sitter jag i skolan och har Information&Layout. Jag har precis haft exemation i de också, hon sa att jag kommer få ett VG i slutbetyg:). Efter skolan ska jag hem direkt och plugga till matteprovet som vi ska ha nästa vecka. Hatar ekvation, varför ska man kunna de?

Lifehouse- You And Me


Söndag

Hej, idag har jag jobbat hela dagen så nu är jag sjukt trött. Ska snart ta en dusch och sen funderar jag faktiskt på att sova!


Melodifestivalvinnaren Anna Bergendahl


Klockren


Reultatet

Före


Avfärgning


Efter


Lördag

Hej, vaknade vid 12 av att solen lyste in:) Härligt att våren är på väg! Sen jag vakna har jag inte gjort så mycket, har kollat på "Life about Ryan" och färgat håret. Resultatet på håret blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Min utväxt blev röd brun, resten av håret blev chokladbrun och jag hade tänkte mig en färg där i mellan. Så imorgon funderar jag på att åka in till stan en snabbis efter jobbet och köpa ny hårfärg.

Dagens shopping


Min kväll!

Det har varit en lugn kväll, har mest suttit framför datan och nu håller jag på att färga håret. Resultatet får ni se imorgon!:)


Rastlös

Jag har ju som sagt utegångsförbud och det ska jag ha 3veckor till. Redan nu börjar jag känna mig rastlös, vill bara ut träffa kompisar och festa. Hur ska jag klara 3veckor till om jag inte ens klarar en kväll?


Alex Åkerlund - Utan dina andetag


Engelska

Är fortarade i skolan och vi slutar inte för en halv 5. Ta mig här ifrån!!


Fredag

Hej, nu är det fredag igen. Denna helg kommer att spenderas hemma, för jag har fått utegångsförbud pga några saker som hände förra helgen. Jag ska bara ta det lugnt, kan inte gör så mycket annat. På söndag ska jag även jobba i några timmar.
Nu sitter jag i allafall i skolan, vi har svenska och vi håller på att skriva dikter. Som sedan ska bli raplåtar, haha undra hur dom kommer låta. Idag slutar man sent som vanligt, funderar även på att gå förbi farsta c och köpa hårfärg innan jag åker hem.

Darin - You're Out Of My Life


Min dag

Hej idag har jag spenderat min dag i skolan, som vanligt. Det var väldigt lugnt, vi gjorde inte så mycket på lektionerna. Vi gick mest runt i skolan och hade rast. På sista lektionen hade vi prov och det gick sådär. haha svarade på 5 frågor. Så till nästa gång får jag se till att plugga bättre. Efter skolan gick jag till Farsta C tillsammans med Natta och Frida. Hittade lite snygga saker som jag funderar på att köpa nästa vecka.
När jag kom hem från farsta berättade mamma att hon hade ringt försäkringsbolaget och dom sa att jag ska betala 1500kr i självrisk och sen får jag en helt ny mobil. Behöver inte välja en likadan som jag hade innan, den ska bara kosta lika mycket som min andra mobil:)

...

Pluggandet denna kväll gick inte så bra, pluggade i 10 minuter och sen gav jag upp. Provet imorgon får gå som det går!


Hade lite tråkigt på rasten




Bilder lånade från http://pammies.blogg.se/


Onsdag

Idag var jag i skolan som vanligt och där hände det inget spec. Sutade vid 4, åkte hem på en gång och sen dess har jag inte gjort något. Snart måste jag sätta i gång och plugga, kommer förmodligen få plugga inatt också för jag kan inget till provet imorgon. Wish me luck!

Sum 41 - Pieces


Hm-129kr


17år tillsammans och fler kommer det att bli!


Hoobastank-The Reason


PLUGGAR!

Rubriken säger väl allt..?


Gina Tricot-199kr


Måndag

Hej idag började skolan igen och det betyder ju även tidigar mornar. När jag vaknde imorse kändes det som om jag var bakis, huvudet snurra och jag var seg i hela kroppen. Blev i allafall lite gladare när termometern stod på 6grader och solen lyste. Kom till skolan vid halv 11 och det var jättekul att få träffa alla igen. Skönt att få prata av sig och skratta lite:) Efter skolan gick jag och Amanda till Farsta C. Jag bytte mina jeansleggings och vi tog även en fika för båda var sjukt hungriga.
Kvällens planer blir att plugga till administartionsprovet och efter det ska jag sova, så att jag är pigg imorgon!

One Republic-All The Right Moves Lyrics


21.15

Nu börjar lovet lida mot sitt slut och jag kan säga att jag har haft ett grymt lov önskar bara att det kunde har varit en vecka längre. Jag har vilat, träffat kompisar och festat, kan det bli bättre? Ska snart hoppa i sängen och försöka sova, tror inte jag kommer lyckas så bra. Tur att man har sovmorgon imorgon, börjar halv 11!:)


Söndag

Hej nu är jag hemma från en dag på stan. Mötte upp Victoria vid 1 och då åkte vi till stadsbibloteket, för hon behövde lite böcker till ett skolprojekt. Efter det tog vi en liten runda på stan, bytte mina jeansleggigns och sen käkade vi på donken. Nu ska jag försöka plugga, orkar verkligen inte!

Trötter

Hej, det var riktigt skönt att bara stanna hemma ikväll och inte göra någonting. Kände att min kropp inte mådde så bra efter gårdagens festande och jag sov bara 4 timmar i natt så jag var död när jag kom hem. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på filmen "Säg att du älskar mig" och efter det det ska jag nog sova. Morgon dagens planer blir att åka in till stan en liten stund med Victoria och efter det ska jag hemma och plugga. Jag har tydligen Administartionprov på onsdag och jag kan inte ett skit rent ut sakt!

Boyz II Men - End Of The Road


Lördan i Bilder








Bilder är lånade från http://cwicklund.blogg.se/


Lördag

Hej nu är jag hemma från Sara. Kvällen igår startade bra men spårade ut totalt under natten. Det kom oinbjudna gäster, saker blev snoda (min mobil) och polisen kom och skickade ut alla. Bortsett från allt tråkiga som hände hade jag grymt kul, träffade nytt folk och dansade hela natten lång.
Idag blir det en lugn dag för min del, ska sova, plugga och bara ta det lugnt.

Redo för fest

Nu är jag färdigfixad, nytvättat hår och sminket sitter på plats. Skulle egentligen ha möt upp Patrik vid 6, men blev lite strul så jag hoppas han messar mig snart. Ska bara fixa lite saker nu sen är jag beredd på att festa hela natten lång!


Fredag=Party

God Morgon, vaknade vid 1. Skönt att få sova ut. Dagen kommer att tillbringas hemma, ska duscha och fixa några saker inför kvällen. För då är det party hemma hos Sara, kommer bli riktigt kul:). Men hinner tyvärr inte blogga mer, ska ut med hunden och duscha innan jag åker till Johanna. Hoppas ni får en bra fredag!

HAHA


Min kväll

Hej nu är jag hemma efter en trevlig kväll med tjejerna. Mötte upp alla i gulmars och sedan åkte vi tillsammans till Cafe 60. Där satt vi i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Nu ska jag kolla på någon film och sen ska jag antagligen sova. Natti Natti♥

Favorit i Repris


Torsdag

God Morgon, Vaknade med en dunkande huvudvärk och jag har det fortfarande. Får väl trycka i mig några alvedon och hoppas på att det går över. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Men ikväll ska jag träffa några kompisar och jag tror vi ska fika:)

Alice i underlandet

Filmen var helt okej, inte riktigt min typ av film. Men det gick i allafall att kolla på den! ;)



Onsdag

Hej, nu är jag hemma och mellanlandar innan jag drar vidare. Jag har varit inne i stan hela dagen. Mötte upp Stina och carro kl 1, vi gick runt och kollade i lite affärer och jag hittade några saker som fick följa med mig hem. Vid 3 kom Louise och Johhanna in och vi fortsatte på vår shoppingrunda. Vid 8 ska jag möta patrik för att fixa en grej och sen drar jag vidare till söder, för att gå på bio med Amanda:)

22.31

Hej, har ni haft en bra tisdagskväll? Det har i allafall jag haft, jag har umgåts med min familj och myst i soffan framför tv:n. Morgondagens planer blir antagligen att åka in till stan tillsammans med Stina och Carro. På kvällen ska jag på bio med Amanda. Vi ska kolla på Alice i underlandet:) Men nu ska jag poppa popcorn och kolla på oc. God Natt!

Mandy Moore-Only Hope


Tisdag

Hej, idag vaknade jag vid 10. Gjorde mig i ordning och åkte till Sickla med pappa och brosan. Shoppade med brosan, för han fick en shoppingrunda av min när han fyllde år och när vi var klara åkte vi hem. Har sedan dess kollat på oc och bara tagit det lugnt.
Kvällen är inte planerad än, men det blir antagligen en lugn hemmakväll om jag inte går ut med någon kompis.

Filmtime


Nu ska jag kolla på film och sedan är det dags för mig att sova. Natti Natt!


Slapp Dag

Idag har det varit en slapp dag, vaknade vid 12 låg kvar i sängen och tittade på oc. Vid 2 gick jag upp gjorde lite frukost, gick tillbaka till sängen och fortsatte kolla på oc. Kvällen kommer nog fortsätta vara lik lugn som dagen, har ingen ork för någonting idag. Men imorgon ska jag försöka palla mig in till stan, måste byta några av sakerna jag köpte i lördags och jag ska även kolla på några nya partyklänningar.

Whitney Houston- My Love Is Your Love


HM-199kr


RSS 2.0