Valborg!

Hej idag var jag i skolan mellan 8-11.00. Vi hade turism så det var väldigt chill. Efter skolan åkte jag till sickla med familjen och jag köpte äntligen min efter längtade baseball jacka.
Jag ska när som helst börja göra mig i ordning för kvällen. Det blir inget festande för min del och det är nog lika bra för jag ska nämligen jobba imorgon. Istället ska jag hem till matilda och käka middag tillsammans med andra trevliga presoner.
Ha en bra kväll och drick inte för mycket;)!

Tack Mamma!

Idag när jag kom hem från skolan hade mamma köpt två nya väskor till mig!
(Erica jag vet att du har den bruna, så jag hoppas det inte gör något att även jag har den)


Torsdag

God Morgon, kom precis till skolan börade egentligen 8 imorse men jag orkade inte stressa hit. På vägen till skolan fick jag sällskap av Fredrika och Stina. Vi satt och snacka om vad vi skulle hitta på imorgon, dom sa att  någon Dennis skulle ha fest så man kanske hänger på. Men det blir inget krökande för mig, för jag ska upp dagen efter och jobba.

Onsdag

Hej, nu är jag äntligen klar med pluggndet. Har suttit och skrivit på min bokredovisning sen kl 6. Så nu är jag grymt trött. Imorgon börjar jag kl 8.00, suck och efter skolan funderar jag på att gå till Farsta C en snabbis måste köpa ett par nya tygskor. Men nu ska jag hoppa i säng, Natti Natti!

Nationella avklarat

Nu har vi precis haft engelska nationella och det gick bättre en väntat. Väldigt enkelt med tanke på att engelska är mitt svåraste ämne i skolan.


Whis Me Luck!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt och jag har även nationella prov i Engelska imorgon. Så jag måste vara pigg, wish me luck!


Im In Love

HM-349kr


Onödig dag.

Hej idag var man i skolan och tisdagar är inte precis den roligaste dagen. Den är alltid lika tråkig varje gång. Vi hade 3 lektioner och man lärde sig inte ett piss rent ut sagt. Det enda lärarna gör är att klaga och skrika på oss, vem vill gå i skolan då? Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, har även tvättat. Så nu ska jag hämta den sista maskinen i tvättstugan och sen ska jag börja plugga. Ha en bra kväll!

Blue-You make me wanna


Saknar er..<3


Trött

Hej, denna kväll har varit väldigt lugn. Har för mesta delen suttit vid datan men jag har även pluggat lite. Nu ska jag sova, skönt att man har sovmorgon imorgon! Natti Natti♥ 


Maria Haukaas Storeng-Hold On Be Strong


Give me!




Grattis på 18-årsdagen!


Seterra

Hej, nu sitter jag i skolan och spelar seterra. En så länge kan jag alla europas länder, men nu ska jag bara lära mig europas huvudstäder och sveriges landskap. Idag slutar vi kl 3 och då ska jag hem direkt försöka läsa ut min bok. Säger bara lycka till!

Sting-Fields Of Gold


Korallfärgad klänning

Gina Tricot-99kr (Rea)


Grattis på 18-årsdagen Fredrika


BAKIS

Kvällen igår var grym, underbara människor, mycket skratt och dans. Kan det blir bättre? Idag mår jag inte så bra, seg i hela kroppen och ont i huvudet, men det är den smällen man får ta.

Idag ska jag bara vara hemma, måste plugga och läsa ut min j*vla bok!


TAggar!

Hej, ska snart äta en sen lunch, sen ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för ikväll!


God Morgon

Jag fattar inte varför jag är upp kl 9.20 en lördags morgon, men jag kunde verkligen inte somna om.
Dagens planer blir att åka in till stan tillsammans med Matilda. Vi ska ta en fika och sen måste jag köpa en present och en klänning till ikväll. Vid 2 ska jag åka till sickla och fixa lite saker tills kvällen. Sen ska jag hinna göra mig i ordning innan jag åker iväg igen vid halv 7. Stress, stress, stress..Fast det är nästan värt de, för det kommer det blir en grym kväll, ska Fira Fredrika som fyller 18år imorgon:)

Medina-Sagoland


New


Ändrade Planer

Planerna är ändrade, ikväll ska jag gå på bio tillsammans med Hedvig. Pluggandet skjuter jag upp till söndag!;)


16.30

Efter skolan åkte jag till T-centralen och mötte Erika. Det var väldigt mycket folk pga lönehelg, så vi stanna ungefär 2 timmar och sen pallade vi ingen mer. Men jag fick i allafalla med mig ett par skor hem. Så imorgon måste jag tyvärr åka in igen för att leta efter en klänning.
Kvällens planer blir att stanna hemma är väldigt trött och sen måste jag även plugga:( Måste läsa ut en bok tills på onsdag och jag har bara läst 60 av 300 sidor. Inte bra!

Sunshine

God Morgon vaknade idag och var helt yr i huvudet och det är jag fortfarande. Ville egentligen stanna hemma, men jag har redovisning idag så det gick ju inte. Men jag blev i allafall på bättre humör när solen lyste in i rummet. Nu sitter jag i klassrummet och väntar på att vi ska redovisa, en så länge är vi 7st här och lärarens data håller på att krångla så vi får se hur allting slutar.
Idag slutar jag halv 12, så direkt efter skolan ska jag möta upp Erika och sen ska vi åka in till stan och shoppa. Min kompis ska ha 18års fest imorgon, så jag ska köpa nya pumps och en klänning.

Nordiska museet var skittråkigt

Som sagt så åkte vi till nordiska museet med klassen och det var skittråkigt. Det enda tanten bablade om var massor utav kläder från typ 30-talet, det var verkligen jätteintressant.. Haha det var typ ingen som lyssnade på henne alla bara tittaade på sina klockor och väntade tills klockan skulle slå 3 för då slutade vi.
Nu sitter jag och pluggar, har redovisning imorgon om Gästrikland så jag håller på och förbereda mig lite inför de. När jag är klar tänkte jag gå ut med hunden och sen ska jag bara chilla framför tv:n innan det är dags för mig att sova.

MVG here i come!

God Morgon, nu sitter jag i skolan och har turism, Har precis gjort klart min power point presentation så nu ska jag bara göra en extrauppgift om stress och sen hoppas jag att jag kan få ett MVG i slutbetyg. Efter denna lektion är det dags för engelska och sen i eftermiddag ska vi åka till nordiska museet med klassen och kolla på någon utställning om mode. När jag slutar funderar jag på och ta en liten runda på stan, måste köpa nya skor och andra nödvändiga saker.


Plugg, plugg, plugg & åter mera plugg

Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar, det hände inte så mycket. Hade redovisning och det gick väldigt bra. Efter skolan tog jag en tripp förbi Farsta C tillsammans med Erica och Amanda. När Erica hade köpt de hon skulle köpa, åkte jag hem direkt och pluggade. Så nu har jag en läxa mindre och det betyder att jag bara har boken kvar att läsa. Hehe men jag har bara läst 60sidor, så jag får se hur de går nästa vecka när jag ska redovisa boken..

Gina Tricot-199kr


Onsdag Morgon

Hej nu är jag i skolan och har fackteckning&design. Vi ska öva på våran redovisning som vi ska ha i eftermiddag, men det är bara jag och Towe här i våran grupp så det är inte så lätt att träna. Men det får gå som det går.
Men nu måste jag arbeta med redovisningen, ha en bra dag!

Old Times


Tisdag

Hej idag var det en kort skoldag. Började 11 och slutade kl 1, tänk om alla dagar var så här:)  Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, har mest tagit det lugnt och kollat på tv. Men nu ska jag faktiskt plugga lite och sen får jag se vad som händer!

Måndag

Idag var det dags för skolan igen, har varit seg hela dagen pga trötthet men det funkade ändå. Efter skolan åkte jag hem direkt och plugga. Har inte gjort det på flera månader, så idag kände jag att det var dags. Men nu känns det i allafall väldigt bra att nästan allting är klart:) Men nu ska jag ut med hunden innan jag fortsätter med pluggandet!


Saknaden gör ont..<3












Hoffmaestro & Chraa - Highwayman (acoustic live)


Söndag

Så var de söndag igen, helgerna går sjukt snabbt nu för tiden. Denna helg har bara spenderats hemma, har inte orkat göra så mycket annat. Men nästa helg blir det andra puckar, då kommer mina kompisar hem från Lappland och då ska vi festa järnet. Fredrika fyller nämligen 18 nästa Söndag så vi ska fira henne, kommer bli grymt kul!:)

"Riktig lycka är att kunna vara lycklig utan lycka"


Ensam Hemma!

Mamma ringde nyss och sa att dom ska sova över hos kusinerna. Så vad kan man hitta på då? Party kanske?,eller inte. Jag ska faktiskt sova nu, orkar inte hålla min ögon öppna längre. Natti Natti♥


19.35

Det blev ingen middag hos kusinerna för min del, orkade verkligen inte åka dit. Istället har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Det ska jag även göra resten av kvällen, men nu ska jag ut på en liten promenad med hunden!


God Morgon

Gårdagens planer blev ändra det. Vid 10 mötte jag upp Jeanette, Michaela och Lina för att sedan åka tillsammans till Cafe 60. Det var väldigt kul att få träffa alla igen och bara få prata av sig.
Idag ska jag jobba, så om en kvart blir jag upphämtad av pappa som sedan kör mig till jobbet. Planerna för ikväll är inte riktigt betsämt. Antingen åker jag till kusinerna och käkar middag eller så stannar jag bara hemma och har en skön hemmakväll. Men nu ska jag fixa lite saker innan jag åker, ha en bra dag!

Mys med brosan

Efter skolan åkte jag hem direkt orkade verkligen inte göra något. Jag har tagit det lugnt, som vanligt och umgåtts med familjen. Nu ska jag och brosan fixa grönsaker med dipp och sen ska vi mysa framör tv:n. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Justin Bieber feat. Sean Kingston - Eenie Meeni


Dagens Lunch

Sitter just nu i klassrummet tillsammans med Amanda. Dom andra är och äter, men maten verkade inte så god så vi gick till ica istället och köpte lunch. hehe det blev bullar för min del.
Idag slutar vi redan kl 3, tidigt för en gångs skull. Då ska jag nog gå hem och ta det lugnt. Ikväll får jag se vad jag hittar på, det blir nog en hemmakväll för min del för jag jobbar imorgon!

08.05

Hej, nu sitter jag i skolan helt ensam, inte ens läran har kommit. Det känns ju jättebra! Så nu alla i HP09B, får ni fan ta och komma hit! :)

Hm-799kr

Underbar väska från HM, om den inte skulle vara så j*vla dyr skulle jag självklart ha köpt den!




Tommy Reeve - I´m Sorry


Torsdag

Trött,Seg & Uttråkad..!


22.24

Har precis duschat och nu sitter jag här med en ansiktsmask. Imorgon börjar jag tidigt, så det är snart dags för mig att hoppa i säng. Natti Natti♥


Underbara Brudar!


"Utan vänskap inget liv"


Gina Tricot-249kr

Nu har även Gina fått in dom här snygga baseball jackorna, så jag måste passa på och köpa en innan alla tar slut!




solen gör mig glad

Hej, nu är äntligen våren här. Man märker verkligen vilken skillnad solen gör. Jag är piggare och mycket gladare, mår toppen helt enkelt!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, började vid 8 med Facktecknign&design. Vi håller på med ett projekt som handlar om modet från 30talet-2010. Riktigt kul faktiskt. Vi hade sedan turism och fackteckning&desig igen. En väldigt skön dag om jag får säga det själv;)

Give Me!


Rihanna - Rudboy (Benji Of Swedens NRJ Remix)


23.12

Utvecklingssamtalet gick bra, läran hade inte så mycket att säga så samtalet var klart efter 10min. Efter samtalet gick jag och pappa till Farsta C, han skulle köpa färgpatroner så jag passade på att följa med. Vi åkte sedan hem och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Varit ute med hunden, pratat i telefon och bara tagit det lugnt framför datorn. Jag ska när som helst sova, ska upp tidigt och åka till skolan. Börjar 8.00, suck!

Tisdag

Hej, idag har det varit en väldigt skön dag. Solen skiner och vi hade bara en lektion i skolan. Kan det bli bättre? Nu sitter jag här hemma och bara tar der lugnt. Men snart ska jag åka till skolan igen och ha utvecklingssamtal. Efter det får jag se vad jag hittar på, ska i allafall passa på och vara ut nu när det är så bra väder.

"Life is short, and it is here to be lived"


In School

Hej, Inatt sov jag bara 4timmar så när klockan ringde vid 8 var det riktigt svårt att komma upp. Men nu sitter jag i allafall i skolan och har turism. Inte så jättekul men det funkar. Efter skolan ska jag åka hem, är riktigt trött så jag ska nog hem och sova ett tag.

kent - utan dina andetag


HAHA


Lovet börjar lida mot sitt slut!

Hej, idag är det Söndag och det betyder att skolan börjar imorgon. Ska bli kul att träffa alla kompisar, men jag är inte så sugen på att sätta igång och plugga igen. Om jag ska sammanfatta detta lov så har det varit ett väldigt lugnt lov jämfört med alla andra. Inget festandet (ovanligt), har istället bara tagit det lugnt och spenderat min tid med mina nära och kära.

Din Sko-349kr

Dessa ska inhandlas när nästa lön kommer!


Pumps


Nytt


Dagens Outfit


Mcdonalds är inget att leka med!

Hej, Kan bara säga en sak jag är död! Idag var det mycket folk på Mcdonalds och det betyder bara en sak. Stress, strees, stress.. och man han inte vila en sekund. Så nu är mina fötter döda och resten av kroppen också. Haha men det är ju jag själv som har valt det här och det sitter ju aldrig fel med lite extra cash varje månad.
Men i allfall kvällen kommer att spenderas hemma, Jag ska ligga i sängen, kolla på film och bara njuta av den sista ledigheten

Bilder från i onsdags



Sova?

Vem går och lägger sig kl 22.00 en fredagkväll..? Jo jag! Jag börjar nämligen jobba kvart i elva imorgon och det betyder att jag måste åka senast halv 10 hem ifrån. Seeeeeeegt!  Men hoppas ni får en grym fredagskväll, så hörs vi imorgon. Natti Natti♥


Justin Bieber ft. Ludacris-Baby


Fredag!

Hej nu är jag hemma från en dag på jobbet. Jag ska även jobba imorgon, så kvällens planer blir nog en hemmakväll framför tv:n så att jag orkar gå upp imorgon. Men nu ska jag försöka få i mig lite mat, ha en bra Fredag!

Update

Hej, som ni ser har jag inte bloggat spec mycket så nu tänkte jag köra en liten update.

Tisdag: Jag var med Erika hela dagen och vi var hemma hos mig och chilla
Onsdag: Var inne i stan tillsammans med Victoria och shoppa. På kvällen mötte jag upp Farstagänget+Tony. Vi bowlade och käka middag.
Idag: Nu ska jag ut på en promenad med hunden och sen kanske jag ska träffa Victoria och Jasmine.

Erika Askervall

Idag ska jag träffa denna sköna brud!


Måndag Natt

Hejsan, nu är jag hemma från en trevlig kväll med tjejerna. Vid 8 mötte jag upp Patrik för att fixa lite grejer och sedan´mötte jag upp stina. Vi åkte tillsammans in till Cafe 60, där vi mötte upp Malin och Johanna för en fika. Där satt vi i någon timme tills resten av gänget kom och gjorde oss sällskap. Det var riktigt kul att få träffa alla och prata av sig.
Nu sitter jag i allafall här med en ansiktsmask och myskläder. Funderar på att försöka sova, så att jag kommer upp imorgon. För imorgon ska jag träffa Erika:) Vet inte vad vi ska göra, men man hittar alltid på något med den bruden!


Bläääää

Hej, Igår spenderade jag min kväll på Cafe 60 tillsammans med Lina och Jeanette. Vi satt där i några timmar och bara myste. Idag skulle jag egentligen åkt in till stan med Victoria men pga vädret så skippar vi de. Så istället ska jag bara vara hemma, ta det lugnt och kolla på film!

Söndag

God Morgon, ledsen för dåligt bloggande denna helg. Men jag har inte haft någon ork och sen har jag inte gjort något speciellt. Den här helgen har spenderas hemma med familjen. Har tagit det lugnt, ätit påskmat och mängder av godis.
Dagens planer är fortfarande inte planerade, men antagligen ska jag träffa Jeanette och Lina. Vi håller på att leta fest, men om vi inte hittar någon så ska vi ta en fika på stan och bara ta det lugnt.

Det jag vill göra, det kan jag göra!


Fan att man inte var 18!

Jag är grymt rastlös, vill festa. Har varit festsugen hela dagen, men det verkar dött överallt!


Timbaland feat. Katy Perry - If we ever meet again


Fredag

God Morgon, Igår spenderade jag min kväll hemma, kollade på film och bara tog det lugnt. Idag vaknade jag vid 12, utvilad och på toppen humör. Jag har inget planerat idag, ska bara ta dan som den kommer. Är riktigt festsugen (som vanligt) men det verkar vara dött överallt. Så om det är någon som vill träffas slå gäran en pling:)

12.24

Hej, jag och Amanda sitter just nu i klassrummet och väntar på att vi ska börja. Dom andra är nere och äter, men vi orkade inte äta den här gången.  Nu har i allafall lektionen börjat och vi har Facktecknig/Design egentligen slutar vi halv 5, men Gerd är snäll och låter oss sluta kl 3:)

God Morgon

Hej, idag kom jag till skolan vid 8 och självklart hade inte läraren kommit. Ska inte lärarn komma före eleverna..? Men nu sitter vi i allafall och kollar på någon turism film, handlar typ om olika personer som åker runt i Sverige och testar massor ut av saker. Haha jätte intressat..!

RSS 2.0