Dööööööööd!

God Morgon, Var ute och festade igår med mina underbara tjejer. Började föra på dovas och sedan drog vi vidare till Collage där vi dansade hela natten lång. Så nu mår jag inte precis så bra... men man lever ju bara en gång! Nu ska jag göra mig i ordning och sen måste jag åka till skolan, ha en bra dag!

Cee Lo Green-Fuck You


Min Dag

Slappat,Shoppat,Pluggat


Grattis på 18 årsdagen! <3


Update

Fredag: Var ledig hela dagen och kvällen spenderades med familjen.
Lördag: Jobbade 11.45-15.00, Chillkrök på Hellströms och efterfest i Nacka.
Idag: Jobbat 12-15.00, Pluggat historia,Sovit.

HM-299kr


Rihanna - Only Girl


Ledig

Hej idag har jag varit ledig, så jag passade på att ta en lång sovmorgon och sen har jag även suttit och slappat i soffan hela dagen. Jag har precis duschat och ska snart göra mig i ordning, kvällens planer är inte bestämda. Får helt enkelt vänta och se vad kvällen har att bjuda på.

Torsdag

Idag var jag med klassen på Arme Museet och det var inte det roligaste precis, museum är inte riktigt min grej. Efter museet gick vi till Rosadalsträdgård och åt lunch, inte den godastste maten men det var i allafall snällt att lärarna bjöd. När vi slutade åkte jag direkt hem och nu så sitter jag och kollar på Beverly Hills. Ska fortsätta göra det en stund till och sen måste jag tyvärr plugga.

Vart tog varmvattnet vägen?

Skulle precis ta en dusch och sen så märker jag att det inte finns något varmvatten. Vad bor jag i för j*vla lägenhet? Aja får gå och lägga mig istället och sen får jag hoppas på att varmvattnet har kommit tillbaka imorgon! God Natt på er♥

Enrique Iglesias ft. Pitbull - I Like It


Min dag

Skola,Plugg,Tv


<3


HM-299kr


Bruno Mars - Just The Way You Are


Tisdag

Idag har det varit en väldigt lugn dag, började dagen med en 40minuters lektion. Åkte sedan in till stan med Frida, Nathalie och Simret. Vi käkade på donken och shoppade. Eller jag fönstershoppade, sparar ju som sagt pengar till Londonresan. Kom hem vid 4 och sen dess har jag bara tagit det lungt. Men nu ska jag faktiskt sätta igång och plugga. Har en svenskauppgift som ska in på Fredag och jag har inte ens börjat. Hoppas ni får en bra tisdagkväll allihopa, Pusss

Fredag

Hej, Idag startade jag min dag med ett handelprov och det gick faktiskt väldigt bra. Svarade på alla frågor förutom 1, så jag hoppas på VG i allafall. Slutade skolan kvart över 2 och då var det bara att åka raka vägen hem, för jag var tvungen att ta hunden på en promenad.
Jag jobbar hela denna helg, så ikväll blir det en hemmakväll för min del (som vanligt). Men för att jag ska orka jobba så måste jag stanna hemma och ta de lugnt. Jag ska spendera min kväll framför Idol och sen måste jag även plugga lite Historia. De kan ju inte bli en bättre Fredagkväll, eller hur? Men jag hoppas ni får en roligare Fredag en mig, så hörs vi imorgon! Pusss

Gamla tider!


give me!


torsdag

God Morgon, Idag är jag ledig så jag passade på att sova ut. Kan ju säga att jag verkligen behövde det. Idag ska jag bara vara hemma och plugga. Ha prov imorgon och sen har jag massor ut av andra läxor som jag måste göra,Suck..Men nu ska jag käka frukost innan jag sätter igång med pluggandet. Ha en bra dag♥

Update


Skola,Plugg,Sova


12 september

Hela min helg har jag spenderat på jobbet. Igår jobbade jag 11-20.00, åkte sedan hem och tog de lugnt. Jobbade även idag, men bara 4timmar vilket var väldigt skönt. Sen jag kom hem från jobbet så har jag pluggat, har sjukt mycket läxor den här veckan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag sova. För imorgon börjar jag kl 8 med Historia, kan ju inte säga att jag längtar precis!

God Natt!

Nu ska jag kolla på Eclipse och sen måste jag sova. För imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Jobbar 11-20.00!


Fredag

Idag har det varit en jätte onödig dag i skolan, vi var 7st i klassen och på lektionerna satt vi bara och höll på med datorerna. Kunde lika gärna ha varit hemma och pluggat. Nu är jag i allafall hemma och det ska jag vara resten av kvällen. Många av mina kompisar ska på hoffmaestro ikväll, men jag känner inte för att åka in till grönan och trängas. Jag jobbar även hela helgen, så det kan bli skönt med en hemmakväll för min del.

Grym!


Old Times<3


22.47

Idag har det varit en seg dag, men som tur är har jag mina tjejer som gör att skolan känns lite bättre i allafall. Nu ska jag plugga lite Projekt&Företagande och sen måste jag sova! 

 


Adam Lambert-If I Had You


HM-999kr


Min helg!

Lördag: Under dagen var jag i Sickla, klippte håret och shoppade. På kvällen mötte jag upp min vänner i gullmars, vi åkte sedan tillsammans till Nivå22 och chillkrökade. En lyckad kväll!
Idag: Jobbat 11.45-15.00. Åkte sedan hem och pluggade. Nu sitter jag och kollar på OTH.

Resa till London är bokad!

Måndag den 1November åker jag till London med mina bästa vänner Jasmine och Victoria. Det kommer bli galet kul! :)


17.03

Hej, nu har jag precis kommit hem från Sickla. Bokade tid hos frisören och handlade mat med pappa. Ikväll blir det en hemma kväll för min del, är sjukt trött! Jag ska ligga i sängen hela kvällen och kolla på One Tree Hill, de kan ju inte bli bättre! :)

Update

Onsdag: Var i skolan hela dagen och på kvällen gick jag ut på krogen med mina vänner för att fira mig. Fyllde ju 18!
Torsdag: Det var en kort dag i skolan och efter skolan åkte jag till stan och letade praktikplats med Erica och Nathalie.
Idag: Nu sitter jag i skolan och har svenska. Efter skolan ska jag till Sickla och boka tid hos frisören. Ikväll ska jag antagligen ut och festa, för Camilla fyller 18 men det beror på hur jag mår. Är jätteseg i kroppen pga för lite sömn den här veckan.

Grattis på 18-årsdagen!<3


Idag är de ingen vanlig dag...

För det är min 18-Årsdag! :D


RSS 2.0