Min helg

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte varit hemma på hela helgen. Direkt efter praktiken i Fredags åkte jag hem och gjorde mig i ordning. Åkte sedan hem till Eric där vi förade, och vid 10 drog vi vidare till metro. Ovanligt? De vart en väldigt lyckad kväll, mycket skratt och dans. Rullade hem vid 3, då jag däckade på en gång. På lördagen vaknade jag upp vid 3 tiden med en sprängande huvudvärk och en rinnande näsa. Men det hindrade inte mig ifrån att gå ut. Självklart blev de utgång med mina tjejer, vi förade på hellströms och sedan hamnade vi på Gaudi. Även denna kväll blev väldigt lyckad. Kom hem vid 5 och 8 imorse ringde klockan. Snacka om att de var jobbigt att jobba idag. Hade ont i hela kroppen och huvudvärken vägrade att försvinna. I allafall jobbade till 15.00 och sedan dess har jag bara varit hemma och de ska jag även fortsätta att vara ikväll. Ska slappa i soffan och försöka sova tidigt, för imorgon är de jobb som står på schemat!
Ha de så bra, Puss

i'm not telling you it's gonna be easy, i'm telling you that it's worth it


Onsdag

Nu börjar även denna onsdag lida mot sitt slut, fattar inte att dagarna kan gå så sjukt snabbt. Imorgon och på Fredag är de praktik som gäller. Sen får jag äntligen mitt lov, som jag har längtat! Jag ska nu ut på en promenad med hunden, sen ska jag plugga och kolla lite på tv innan jag somnar. Ha de bra, Puss

Grattis på 18 årsdagen! ♥


Tisdag

Hej, Idag var de skola som vanligt. Vi hade endast 2 lektioner så de var väldigt skönt. Är så sjukt trött på skolan nu, ska bli så hilma skönt med lov. Känner att jag verkligen behöver de! I allafall efter skolan åkte jag hem direkt, har sedan dess kollat på oc och bara tagit de lugnt. Jag ska när som helst sätta igång med pluggadet, har religionsredovisning imorgon och sen även en historialäxa som skulle ha lämnats in i måndags. Jag orkar inte..Hoppas ni får en roligare tisdag en mig! Ha de bra, Puss

Me, Myself And I


Grattis på 19 årsdagen! ♥


Hemmakväll

Även denna lördag har jag bestämt mig för att stanna hemma, känner att jag behöver de efter gårdagens festande. Igår var vi på metro, var en väldigt händelserik kväll. Blev en hel del tjaffs, folk blev utsängda och allmänt dryga männsikor som gjorde en sjukt irriterad. Men förutom allt de negativa så hade jag en väldigt rolig kväll. Idag vaknade jag vid 2, har sedan dess bara varit hemma och chillat och de ska jag även fortsätta att göra ikväll. För imorgon är de tidig uppgång som gäller, ska jobba och sen blir de plugg resten av dagen. Men nu ska jag poppa popcorn och slå på en film. Ha en bra kväll, Puss!

Utgång på ingång

Nu har jag precis gjort mig i ordning, om ca 50 min ska jag möta upp Nicole och sedan dra vi vidare till Metro. Vi ses i dimman!

Fredag

Hej, kom precis hem från praktiken. Idag har de gått väldigt bra, men de har även varit sjukt segt. Det fanns typ ingenting att göra så jag fick även gå hem lite tidigare. Jag ska nu hoppa in i duschen och sedan börja göra mig i ordning för kvällens utgång.

Torsdag

Igår var vi på Club Listen där Malins brosa var dj. Det var väldigt trevligt, fick umgås med dom bästa tjejerna och dansade hela natten. De kan ju inte bli bättre! Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart börja röra mig mot praktiken. Efter praktiken blir de en runda på stan och sen måste jag hem och plugga. Ha en bra dag, Puss

Onsdag

Hej Idag var jag i skolan fram till halv 3. Vilket var sjukt jobbigt, höll på att somna flera gånger under dagen. Men nu har jag vilat upp mig och ska strax börja göra mig i ordning för kvällen. För ikväll blir de utgång med dom bästa brudarna. Kommer bli grymt kul!

All My Life - K-Ci & JoJo


snart är den min

Idag beställde jag äntligen min efterlängtade iphone, så kommer få den inom 2 veckor. Läääääängtar! :)

alla♥dag

Hej, sitter just nu i skolan och har Historia. Har haft de sen 8 imorse, men ångrar mig verkligen nu att jag stressa hit för vi har inte gjort ett skit. Kunde lika gärna ha varit hemma och sovit eller pluggat till historiaprovet som vi har nästa vecka. I allafall har skola fram till halv 3 idag, sen blir de att åka hem och plugga innan jag ska iväg igen. Ikväll ska jag träffa Jeanette och Lina. Vi ska åka till Cafe 60 och sitta där och mysa hela kvällen.
Men nu måste jag försöka få lite gjort, ha de så bra! Puss


20.24

Kom nyss hem från en promenad med Eric och Patrik. Vi var ute och gick i två timmar, det var sjukt kallt men det var iaf kul att få umgås lite med dom. Ska nu plugga sen blir de mys framför tv:n innan jag ska sova. Ha en bra kväll, Puss

Söndag

God Morgon, Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart börja rör mig mot jobbet. När jag kommer hem är de plugg som gäller och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda Puss.

Hemmakväll

För första gången på flera veckor har jag faktiskt bestämt mig för att jag ska stanna hemma ikväll. Sov endast 3timmar inatt, så ikväll blir de att slappa i soffan och även kolla igenom lite plugg.

Grattis på 18årsdagen! ♥


Ikväll slår vi klackarna i taket

Nu är jag redo för kvällens utgång, vid 10 ska jag möta upp tjejerna och sen ska vi gå till metro och dansa hela natten lång!

Trött

Idag har jag praktiskerat hela dagen, efter mötte jag upp Lina och Jeanette. Vi åt på Tacobar och uppdaterade lite. Imorgon är de praktik som gäller och på kvällen blir de utgång. Ska nu duscha och sen måste jag sova. Natti Natti♥

Lycklig

Den senaste tiden har jag mått väldigt dåligt, men nu börjar äntligen den gamla Denise komma tillbaka. Jag har nu insett att jag klarar mig utan dig, ska istället lägga ner energi på de vänner som faktiskt betyder något för mig och till dom som accepterar mig för den jag är!

.

Det är lättare att förlåta en fiende
än att förlåta en vän
"Det är lättare att förlåta en fiende än att förlåta en vän."

Gamla Tider ♥


Saknaden gör ont

"What hurts the most
Was being so close
And havin' so much to say
And watchin' you walk away"

Rihanna - S&M


"ÄVEN DE BÄSTA VÄNNERNA GÖR IBLAND MISSTAG. MEN BARA SANNA VÄNNER RÄTTAR TILL DEM IGEN."


Söndag

Hej, Igår blev kvällen inte riktigt som planerad kom hem redan vid 1 och somnade på en gång. Idag jobbade jag till 14.30, har sedan dess bara chillat, tog även en promenad med Patrik och sen har jag även försökt att plugga. Vilket inte har gått så bra, har två historialäxor tills imorgon som jag inte ens har börjat på...Suck.

Vi ses i dimman!

Ikväll blir de utgång igen,ska möta upp Carro och hennes killkompisar om någon timme. Sen får vi se var vi hamnar, ha en bra kväll!

Fredagen i bilder


Utgång på ingång

Hej, Kom precis hem från praktiken. Ska nu börja göra mig i ordning, vid 8 ska jag dra in till hellströms och föra och sedan kommer vi dra vidare till metro. Kommer bli en grym kväll!

Grattis på 19 årsdagen brudar! ♥


.

can't stop thinking about you ..

Torsdag

Min dag har spenderats på praktiken och de tar verkligen på krafterna att springa runt i en butik hela dagen. Höll på att somna på vägen hem. Ska snart ut med hunden och sen blir de en skön hemmakväll. Imorgon har jag praktik igen och på kvällen blir de självklart utgång med dom bästa tjejerna!


Tisdag

Är fortfarande sjuk, men jag orkade inte stanna hemma idag så jag gick till skolan. Skoldagen gick väldigt snabbt, hade endast 2 lektioner. Efter skolan åkte jag hem lämnade mina böcker och sedan åkte jag in till stan och mötte upp Victoria. Hittade en hel del plagg som fick följa med mig hem, så nu är man några hundralappar fattigare. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt, måste bli frisk!

RSS 2.0