Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan


HM


Kvällen är planerad

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. Victoria kommer även förbi en sväng. Vi ska kolla på idol och planera londonresan:) Är egentligen grymt sugen på att festa loss, men jag jobbar tyvärr hela helgen och sen måste jag även spara pengarna till resan. Så jag tror de är bäst att jag håller mig hemma ikväll, för en gångs skull!

Looooov!

Det efterlängtade höstlovet är äntligen här! :)

Gina Tricot- 249kr


Bruno Mars - Who is


1 vecka kvar

Om en vecka åker jag till London det ska bli sjukt skönt att komma bort ett tag. Ska shopppa och umgås med mina bästa vänner!


<3


BLOGGTORKA

För tillfället har jag fått lite bloggtorka, men jag vill bara säga att mitt liv rullar på som vanligt. Går i skolan under dagarna, kvällarna spendras med skolböckerna och på helgerna jobbar jag. Det kan ju inte bli bättre! ;)


Min helg!

Fredag: Var hemma hos Nathalie med Frida där vi förade och rökte vattenpipa. Drog Sedan in till Stan och dansade loss på Privilege.
Lördag: Jobbade 10.45-14.15, resten av dagen/kvällen spenderades hemma med familjen.
Söndag: Jobbade 10.45-14.15, Kvällen spenderades med läxböckerna och One Tree Hill.

Taggar

Nu har jag precis gjort mig i ordning för kvällens festande. Om ca 1 timme ska jag börja röra mig hem mot Nathalie tillsammans med Frida. Där ska vi föra och röka vattenpipa innan vi drar ut och gör stan osäker.

GIVE ME!


Shontelle- Impossible


Update

Skolan, Chillat, Pluggat


Saknar er tjejer!


Min Helg!

Hej som ni märker har det inte blivit mycket bloggande den här helgen men det är bara för att jag har varit upptagen varje dag. I Fredags var jag ute med mina underbara tjejer. Vi började föra på wook house och drog sedan vidare till The Bridge där vi dansade loss. Kom hem vid 3 och somande på en gång. Klockan ringde 8.00 på lördag morgonen och då var de bara att stiga upp, för jag skulle vara ute på värmdö halv 11 och jobba. Jobbade fram till 19.00 och efter de var det bara att skynda sig hem. Gjorde mig i ordning och valde ut en snabb partyoutfit för kvällen. Vi 10 Mötte jag upp Matilda och resten av gänget och vi drog sedan till Privilige. Kvällen blev väldigt lyckad och den kvällen kommer jag absolut inte glömma på ett tag. På Söndagen vaknade jag upp vid 2 med en dunkande huvudvärk och jag hade även ont i hela kroppen. Men det är dom smällarna man får ta. Spenderade hela dagen i sängen, med One Tree Hill och flera liter vatten!

IKVÄLL KÖR VI!!!

Egentligen hade jag bestämt att jag skulle ha en lugn hemmakväll, men så blir de inte. Ska istället ut med mina brudar och dansa hela natten lång!


B.O.B - Magic


Torsdag

Hej, som ni märker har det inte blivit mycket bloggande dom senaste veckorna, men det är bara för att skolan har tagit upp alla min tid. Har haft sjukt mycket läxor, så alla kvällar har spenderats åt att plugga och på helgerna har jag jobbat och festat. Så just nu längtar jag bara tills vi får höstlov, för då ska jag bara ta det lugnt och sen ska jag även åka till London. Vilket jag längtar sjukt mycket till!

"Det finns ingen bättre spegel än en god vän."


Jag orkar inte mer!

Idag sa min kropp stopp, pga för mycket stress i skolan, på jobbet och för lite sömn. Så har jag åkt på världens förkylning och mitt huvud dunkar som aldrig förr. Under dom senaste veckorna har jag bara fokuserat på skolan och på jobbet och den ledig stund jag har haft har jag istället använt för att festa hela nätterna. Jag har sovit 5-6 timmar varje natt och jag märker verkligen hur sliten min kropp har blivit. Jag fattar inte ens hur jag har orkat hålla igång hela dagarna och inte nog med det så sitter jag just nu och pluggar till historia provet som vi ska ha imorgon. Jag kan bara säga att det kommer gå åt helvete för mig imorgon, jag kan ingenting och även fast jag läser allt om och om igen så vill inget fastna i mitt huvud. Jag funderar starkt på att skippa lektionen imorgon eller så får jag försöka prata med läraren, för jag kommer inte att klara provet! :(


Lördag

Jobbat,Tagga,Party


RSS 2.0