31 Maj

Idag hade vi bara 2 lektioner så efter skolan gick jag till Farsta C tillsammans med Erica, Frida och Nathalie. Letede efter en klänning till skolaavslutningen, men hittade tyvärr ingen. Så letandet få fortsätta i veckan. När alla hade shoppat klart satte vi oss på en bänk i solen och bara tog de lugnt innan det var dags för alla att knalla hem. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, bordet egentligen ha pluggat men har inte haft någon ork till de. Det ska bli så himla skönt med lov, kan inte fatta att det är mindre en 2veckor kvar till sommarlovet. Det här året har verkligen gått sjukt snabbt, kändes som jag nyss började gymnasiet.


Katy Perry Feat Snoop Dogg - California Girls


Update

Fredag: Jag hade ingen ork att göra något, så kvällen spenderades med min familj framför tv:n
Lördag: Jag jobbade under dagen, det var grymt mycket folk på Mc Donalds så när jag kom hem var jag sjukt trött. Så jag var hemma under kvällen och bara tog det lugnt.
Idag: Jag har även jobbat idag, det var midre folk idag så det var i allafall skönt. Men jag känner att min rygg är död efter helgens slit. Ikväll måste jag plugga, har 3 prov den här veckan och jag har inte pluggat ett skit.


17.14

Hej kom hem från skolan för ca 2 timmar sen, vi hade ingen engelska så vi fick sluta tidigare. Vi har haft datorkunskap hela dagen, inte det roliga precis. Men tjejerna i klassen gör mig alltid på så bra humör så dagen var rolig i allafall. 
Imorgon ska jag jobba, så ikväll blir det en hemmakväll för min del. Plus att vädret suger, så jag har ändå ingen lust att gå ut. Jag ska istället ta en skön dusch, lägga ansiktsmask och bara mysa i soffan framför en bra film.
 

Fredag

Hej, nu sitter säkert dom flesta i skolan, men jag har försovit mig. Vi har ändå bara datorkunskap typ hela dagen, så jag orkar inte stressa...


B.o.B - Nothin' On You ft. Bruno Mars


Grattis på 18-årsdagen Carro&Ludvig

 


Dagens Shopping


Ledig!

God Morgon, vaknade för ca 1 timme sen. Är ledig idag, så äntligen kunde jag sova ut för en gångs skull. I eftermiddag  ska jag in till stan med Hedvig och shoppa. Men innan dess ska jag göra mig i ordning och sen måste jag även slänga in en tvätt i tvättmaskinen.
Ha en bra dag!

Onödig dag

Hej, idag kunde jag lika gärna ha varit hemma och pluggat. För vi hade en lektion och det var mentorstid. Vi skulle egentligen ha haft engelska på morgonen men läraren var inte där, så vi hade håltimme i 4 timmar. Efter skolan gick jag till farsta c en snabbis, skulle egentligen ha träffat Hedvig men jag orkade verkligen inte, så vi ska träffas imorgon istället. Ikväll har min kompis Victoria teateruppspel, så kl 19.00 ska jag möta upp lite kompisar i gullmars och sen ska vi åka till Hammarbysjöstad tillsammans och kolla på teatern.

Travie McCoy-Billionaire (LIVE ACOUSTIC)


Dagens Shopping


Måndag

Hej, idag har jag varit i rolandsåsparken hela dagen och haft frilufsdag tillsammans med klassen. Vi spelade brännboll och gick en promenad. När vi slutade gick jag hem snabbt och sedan åkte jag till Sickla med mamma och pappa. Köpte äntligen min efterlängtade mobil, så nu får jag se till att inte den här också blir stulen.
Ikväll måste jag plugga en stund för jag har muntligt prov i idrottsteori imorgon, men de kommer nog gå bra!

"Livet är kort, och det är här för att levas"


Dagens Shopping


Min Helg

Hej, denna helg har varit väldigt skön har för mesta delen bara varit hemma och tagit det lungt. I lördags var jag hemma och jag spenderade nästan hela dagen på balkongen, fick lite färg :) och idag var jag med familjen i sickla, kollade på en ny mobil som jag antagligen ska köpa imorgon och sen köpte jag även två töjor från Gina. Ikväll får se vad som händer, men de är ju skola imorgon så jag ska nog bara vara hemma och mysa framför tv:n.

Hammarby är dom bästa!

Alexander Skarsgård & Joel Kinnaman


Presentkort från HM


http://hahaha.blogg.se
Jag är med och tävlar om ett presentkort för 1000kr på HM,var med du också!


Din Sko-349kr

SandalSandal


FREEEEDAG!

Hej, idag är de Fredag och vädret är grymt bra. Kan de bli bättre? Idag började 8.30 med matte nationella och det gick faktiskt helt okej, vi har sedan haft håltimme fram till nu. Så vi har suttit i solen och stekt och jag har även fått lite färg. Efter skolan  ska jag hem, ska sätt mig på balkongen och bara ta de lungt. Ikväll får jag se vad jag hittar på antingen åker jag in till kungsan och kollar på Rix Fm eller så kanske jag ska festa.

Min dag!

Skola,sola,plugga,sola,plugga och nu sova!


God Natt

Nu har jag precis färgat håret och reultatet blev helt okej. Lite ljust på vissa ställen, men mycket bättre en innan i allafall. Nu ska jag sova, för imorgon börjar jag kl 8.15 med matte! Natti Natti♥

GRYM!


Onsdag

Nu har en ännu en dag gått och jag har spenderat tiden i skolan med mina underbara vänner. Blir så glad när jag träffar dom varje dag, de är dom som gör att man orkar gå till skolan. Efter skolan tog jag en sväng i Farsta C  tillsammans med Frida och Simret. Hittade lite saker som jag vill ha, men jag måste spara min pengar så det blev inget shoppande för min del. Ska snart plugga lite engelska och senare ikväll ska jag låta mamma färga mitt hår. Reultatet kommer förmodligen upp imorgon på bloggen;)

Modekungen.se


viva la diva "High Pearl"


Den här underbara paletten med 48 härliga ögonskuggor skulle inte sitta fel att ha hemma i sminksamlingen, perfekt partysmink eller varför inte bara piffa upp din vardag med lite härliga färger. Jag ska absolut köpa den  när jag får pengar. Finns på Åhlens och Kicks för 189kr 


Din sko-449kr

PumpsPumps


Summer is here!

Äntligen har sommaren kommit till Sverige, hoppas bara att vädret fortsätter vara så här bra ett tag till. Idag har jag varit i skolan mellan 10.20-14.30 och efter skolan gick jag till Farsta C tillsammans med Frida, Nathalie och Amanda. Jag köpte hårfärg, så imorgon ska jag äntligen färga min fula utväxt. Men nu ska jag ta en promenad med hunden och sen ska jag plugga resten av kvällen. Ha en bra kväll!

junkyard.se

Skor "All Star Canvas Hi" - White


Miley Cyrus - When I Look At You


Måndag

Hej, vaknade vid 8 och ville bara dö. Somnade 2 i natt för jag var upp och plugga på min engelska redovisning som jag ska ha idag. Kan bara säga att de kommer gå åt helvete, kan in ingenting så jag kommer få läsa direkt från pappret. Bra kämpat Denise! Jag har haft 1 månad på mig att jobba med den här uppgiften, men ändå så sitter jag kvällen innan. Att jag aldrig lär mig. Men nu ska jag sluta klaga, det är ju i allafall bra väder idag. Så lite glad är jag. Idag ska jag till skolan, skönt att vi bara har två lektioner och på den ena lektionen ska vi bara sitta och lyssna på alla som redovisar. Efter skolan ska jag hem direkt och bara ta de lugnt. Känner att jag behöver det efter denna helg.
Men nu ska jag fixa lite saker, innan jag åker till skolan. Ha en bra dag!

Update

Hej, nu börjar helgen lida mot sitt slut och imorgon är det dags för skolan igen. Denna helg har jag mest varit hemma och slapat.
Fredag: Jobbade i 4 timmar och sen var jag hemma och plugga resten av dagen/kvällen.
Lördag: Var hemma hela dagen och plugga. På kvällen gick jag ut och träffade gamla klasskompisar. Vi grillade och firade alma som fyllde år i fredags.
Idag: Jag jobbade mellan 11.45-15.00, åkte sedan hem och nu sitter jag här och ska snart börja plugga igen.

Jaykay-princess


Grattis på 17-årsdagen!<3


Torsdag kväll

Hej nu är jag äntligen klar med pluggandet. Har suttit och pluggat sen kl 4 men jag har ju självkart tagit några pauser lite då och då. Har suttit och skrivit 10 dataskrivna sidor om Nationalparker och min lärare sa att den var en lätt uppgift och att de skulle gå snabbt att göra. Men där hade hon helt fel, har suttit över 5 timmar med samma uppgift. Men vad gör man inte för att få ett MVG? Nu ska jag ta en dusch och sen måste jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Jobbar mellan 11.30-15.00 och sen måste jag hem och fortsätta med pluggandet. Trist...Men på lördag ska jag äntligen festa igen, vi ska fira Alma som fyller 17 imorgon:)

Tordag

God Morgon, vaknade för ca 2 timmar sen riktigt skönt att äntligen få sova ut. Idag ska jag stanna hemma hela dagen, måste fortsätta med pluggandet. Men med bra musik och några pauser då och då. Ska de nog gå bra.

Jason Derulo-The Sky Is The Limit


Onsdag

Nu är det äntligen helg och solen skiner för fullt. Denna helg ska jag jobba, plugga och självklart ta de lungt och umgås med mina vänner.

Idag har jag varit i skolan och vi hade matte nationella på morgon, som gick helt okej. Får G i allafall :) Sedan hade vi idrott óch vi spelade brännboll. Har inte gjort på väldigt länge, så det var faktiskt kul. Men nu är jag hemma från skolan, ska snart sätta igång och plugga, men först ska jag sätta mig på balkongen och steka lite i solen. Ha de så bra!

Stressad

Hej sen jag kom hem idag så har jag för mesta delen bara pluggat och jag är inte klar på långa vägar. Har två engelskauppgifter, två turism och 1 administartionsuppgift kvar och allt ska vara inne nästa vecka. Plus att jag har matte nationella imorgon och jag har inte pluggat. Så jag är grymt stressad. Men de ska väl lösa sig på något sätt. Men nu ska jag i allafall kolla på tv innan jag hoppar i säng. God Natt!

"Lycka som går förlorad är den största olycka"


Tisdag

God Morgon, Nu sitter jag i skolan och gör ingenting. Vi har engelska och dom som ska hålla redovisning är inte här. Men jag ska inte klaga. Idag slutar vi tidigt, vet inte vad jag ska göra. Jag borde egentligen åka hem och plugga, men nu när det är så bra väder så vet jag inte om jag pallar de.

Grattis på 17-årsdagen!


Dagens Shopping


Måndag

Hej, idag har det varit en seg dag. Har varit i skolan som vanligt och där hände de inte så mycket. Hade datorkunskap på morgonen och resten av dagen hade vi engelska. Vid 4 åkte jag in till stan och mötte upp Victoria. Vi gick runt i lite affärer innan det var dags för mig att åka hem igen. Nu sitter jag här hemma och det händer inte så mycket. Ska snart ta en dusch och sen ska jag nog hoppa i säng. Är galet trött, så det ska bli skönt att få sova.

Blue & Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest Word


Söndag

God Morgon, det blir ingen stan för mig idag. Ville inte åka in själv och sen är jag fortfarande sjuk. Jag ska istället göra lite mer nödvändiga saker. Som att städa rummet, plugga och även ta de lugnt!


Grattis på 18-årsdagen!<3


New



Intersport-550kr (rea)


Lördag

Hej, idag har jag spenderat min dag med familjen. Vi var i Länna och storhandla och sen köpte jag även ett par nya skor. Tack Mamma! :). Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, mår fortfarande piss. Kanske ska baka muffins med brosan senare ikväll,mums! Imorgon ska jag försöka pallra mig in till stan, behöver köpa sminkborttagning,hårinpackning och lite nya kläder.

Grattis på 17-årsdagen! <3


Lindex-149kr


Titanic



Jag har precis kollat klart på Titanic och det enda jag kan säga är att jag gråter lika mycket varje gång och det är även en film som jag aldrig kommer att tröttna på!





Fre -Sanning eller lögn


Gina Tricot-99kr


Fredag

Hej, igår efter skolan träffade jag Jeanette,Michaela och Alma. Så jag satt och pratade med dom en stund ute i solen. Innan det var dags för alla att rulla hem till sina egna ställen. När jag kom hem satt jag framför datan och tog det lugnt och det gjorde jag även resten av kvällen.

Nu sitter jag i skolan och har datorkunskap, vi håller på och visar våra power point presentationer. Så de är väldigt chill. Efter denna lektion ska vi ha engelska i 1timme och sen slutar vi. Denna helg kommer att spenderas hemma, måste bli frisk nu. Orkar inte gå runt och snora någon mer.

Torsdag

God Morgon, nu sitter jag i skolan och har engelska. Men det känns som jag inte borde vara här för jag mår fortfarande dåligt. Men jag var sjukt rastlös igår, så jag orkade inte vara hemma:P. Efter skolan ska jag hem och ta de lugnt och sen ska även försöka plugga lite. Ha en bra dag!

Trött

Nu väntar sängen på mig är sjukt trött. Imorgon ska jag försöka att gå till skolan. Natti Natti♥


Young Money & Lil' Wayne - Bedrock


Nytt


Onsdag

God Morgon, Är fortfarande sjuk så idag stannar jag hemma från skolan. Känns onödigt att gå dit när jag bara har två lektioner och på den ena kan jag inte ens vara med. För det är idrott utomhus och jag är pollenallerigiker. Så då kan jag lika gärna vara hemma och bara ta det lugnt. Men nu ska jag gå tillbaka till sängen och försöka somna om.

...

Jag har blivit sämre, snart försvinner rösten och jag kan knappt andas. Så nu ska jag sätta mig i soffan och äta Ben&Jerry's!


Skolan

Hej, jag är fortrande sjuk, men jag åkte till skolan ändå för vi hade nationella imorse. Det gick bättre än väntat. Nu sitter jag och Erica i klassrummet och väntar på att idrottsteorin ska börja, efter det har vi mentorstid och sedan slutar vi. Efter skolan ska jag in till stan och träffa Victoria, vi ska nog gå runt i affärer och ta en fika. Får se hur länge jag orkar stanna inne i stan, men när jag kommer hem ska jag vila och försöka bli frisk.

Sjuk...

Näsan rinner och halsen gör ont. Nu ska jag sova, vi hörs imorogn!


"Lyckan är inte målet, lyckan är resan dit."


Måndag

Solen skiner och jag mår toppen. Just nu sitter jag i skolan och har självständigt arbete. Vi ska göra en egen film på Movie Maker, men jag tror dom flesta är inne på Facebook istället. Efter skolan ska jag åka hem direkt, jag måste plugga för jag orkade inte gör de igår.

Rebound-Hurricane


Bik Bok-299kr


Söndag

Hej nu är jag hemma från jobbet och det tog över 2 timmar att komma hem pga att det är fel på gröna linjen. Nu ska jag käka middag och sen måste jag börja plugga!

19.19

Hej igår spenderade jag min kväll hemma hos matilda. Vi åt gott och bara tog det lugnt. Kom hem vid 1 och somnade på en gång. Idag har jag jobbat och det gick bra även fast det var väldigt stressigt. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. Är trött och sen jobbar jag även imorgon. Ha en bra kväll!

1Maj

God Morgon nu sticker jag till jobbet, hörs senare!


RSS 2.0