Sjuk

Det blev nog lite för mycket festande i helgen, idag vaknade jag upp med en förkylning, huvudvärk och en hosta som aldrig vill försvinna..

"En vänskap som upphör har aldrig börjat."


Nervös tjej

Imorgon börjar jag praktisera på Gina är faktiskt lite nervös, men de är man väl alltid? Tjejerna var jätte trevliga där, så de kommer nog att gå bra. Så nu kommer jag endast gå i skolan 3 gånger i veckan och resten praktik hela terminen ut. Hur nice låter inte de?

Rascal Flatts - What Hurts The Most


.



My Life Would Suck Without You


You always make me smile


James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings



...

Jag orkar inte kämpa för våran vänskap längre, nu ska jag försöka lägga allt bakom mig och sen är de upp till dig hur du vill göra! </3


”Man kommer inte långt i vänskapen om man inte är beredd att förlåta varandras små fel.”


.



"Kämpa för det som för dig vidare. Acceptera det som du inte kan ändra. Gör dig av med det som håller dig tillbaka"


Chris Brown - YEAH 3X


.

Förlåt..

...

Jag ångrar de vi gjorde, det enda jag vill är att det ska bli normalt mellan oss igen..!

Bakis

Igår var det en galen kväll, de började med middag hos Johanna, vi drog sedan vidare mot Stuvsta. Där vi fortsatte att festa och firade 12 slaget med våra killkompisar. Runt 1 var de dags att dra hem till mig för efterfest, resan tog nästan 2 timmar, pga av förseningar. Men tillslut lyckades vi i allafall komma hem och hemma hos mig väntade ett helt gäng glada kompisar som ville festa. Musik dunkade till 7 imorse, alla drack och var glada. Även fast det blev lite bråk och missförstånd måste jag nog säga att det här var nog den bästa nyårsafton på väldigt länge!

RSS 2.0