Riksdagen+shopping

Idag mötte jag upp min klass 14.40 i Gamla stan och sedan gick vi till Risdagen. Där gick vi en rundvandring medans en man bablade på om massor ut av saker. Det var intressant men också väldigt tröttsamt. Efter stannade jag,Erica och Amanda kvar inne i stan för att påbörja julklappsletandet. Tyvärr hittade jag inget, men istället köpte jag en fin klänning till mig. Den kostde bara 150kr för det var rea. Har länge gått runt och suktat på den, så det var ett bra kap:) Men nu ska jag duscha och sen är det dags att hoppa i säng. Natti Natti♥

Måndag

God Morgon, nu har jag precis gjort mig i ordning och strax ska jag käka frukost och plugga.
Idag börjar jag nämligen 20 i 3 och vi ska på studiebesök på riksdagen. Så det kommer att bli en lugn dag. Efter skolan ska jag hem och fortsätta att plugga för jag har 3prov den här veckan och jag satsar på att få höga betyg:). Men nu hinner jag inte skriva mer, vi hörs senare♥

Festskor



Snygga skor från Din sko, det skulle inte sitta fel att ha någon av dom här på fötterna!


Första Advent


Min helg!

Förlåt för en dålig uppdatering den här helgen, men jag har inte varit hemma. I Fredags var jag hemma hos Amanda hela kvällen och hade adventsfirande. Vi bakade pepparkakor,marsipangrisar och sen gjorde vi även ett pepparkakshus. Det var riktikt mysigt och trevligt. Igår jobbade jag 12.00-15.00. Efter det gick jag en snabbis på stan köpte en klänning och strumpbyxor. När jag kom hem var det bara för mig att hoppa in i duschen och gör mig i ordning. På kvällen mötte jag några kompisar i gullmars sedan drog vi på fest i nacka. I den bästa festen precis, men det var kul att umgås med tjejerna. Framåt natten pallade vi inte vara kvar på festen så vi drog till donken och där resten av natten. Idag har jag inte gjort så mycket vaknade vid 10, sen dess har jag bara tagit det lugnt och det kommer jag fortsätta att göra resten av dagen. Jag ska kolla på film och käka massor utav pepparkakor och lussebullar för det är ju första advent idag.
Ni får ha en bra söndag♥


Sova!

Jag är riktigt trött har varit hemma hos Amanda hela kvällen och haft adventsfirande. Jag berättar mer imorgon, för nu är det dags för mig att sova. Ska nämligen jobba imorgon, Natti Natti♥


God Natt


Ska snart lägga mig i sängen och sova. Men innan ska jag välja ut kläder som jag ska ha imorgon, i skolan och även hemma hos Amanda. Ska nämligen hem till Amanda direkt efter skolan och ha lite adventsfirande tillsammans med Erica och några kompisar till Amanda. Det ska bli riktigt mysigt:) Men nu måste jag välja ut kläder innan jag somnar, är galet trött. Natti Natti♥


Torsdag

Hej på er, idag har man varit i skolan som vanligt. Hade matte och handel. Fick sluta kl två idag för våran lärare mådde inte så bra. Snacka om att jag blev glad:) Så jag och pappa bestämde att vi skulle till Sickla och kolla på skor till mig. Men hittade tyvärr inga som jag fastande för direkt. Så jag får väl åka in till stan i helgen och kolla vidare. För skor är något jag måste ha nu!
Kvällen kommer att spenderas hemma med alla läxor. Har 3prov nästa vecka, så det är nog dags att börja plugga. Men nu ska jag käka middag. Vi ses♥


Ny hårfärg!


Färgade håret igår, visst det kanske inte blev så stor skillnad men vad passar jag bäst i mörkbrunt eller svart?


Dagens shopping


Jobbig dag!

Hej, har inte varit hemma på hela dagen det är därför jag inte har blogga. Var i skolan 8.00-16.30, hur kan dom tillåta att man ska gå i skolan så länge? Det är fan som en vanlig arbetsdag och sen måste man plugga när man kommer hem. Runt fyra märkte man verkligen hur trötta alla var. Speciellt på mig,Erica och Amanda. Vi skratta och flummade. Så Christina fick säga till oss ett antal gånger, haha stackarn:) Efter skolan drog vi en i på cubus i farsta centrum och kolade på rean och sedan åkte jag in till stan och mötte Erika för en shoppingrunda. Fick min första lön idag, så jag firade lite med att köpa mascara,klänning och en väska.
När jag kom hem gick jag ut med hunden i regnet, stackars mig:P men men det är sådant man måste göra när man har hund. Nu ska jag äta lite och kolla på TV. Sedan är det dags för mig att sova.
God Natt♥

Färgar håret!


Nu har jag precis lagt i färgen i håret och det ska verka i ca 30min. Börjar redan se lite resultat, men också en del blå nyanser. Hoppas jag inte kommer att se ut som ett blåbär när jag är klar:P


Tisdag

Hejsan! Imorse gick jag till tandläkaren så nu är äntligen mitt mellanrum mellan tänderna fixat:) Gick sedan hem tog det lugnt innan det var dags att åka till skolan. Det var en väldigt onödig dag i skolan, vi hade 3lektioner och jag gjorde inte ett piss rent ut sagt. Efter skolan gick jag,Amanda och Erica till farsta centrum, som vanligt.
Erica köpte en julklapp till hennes pojkvän och jag köpte hårfärg. Drog sedan hem och sedan dess har jag kollat på One Tree Hill. Ska snart äta och efter det ska jag sätta igång med pluggandet.
Ha det bra♥


091124


Nu är det 1månad kvar till Julafton!:)


Britney Spears genom åren!

Jag har alltid gillat Britney och här är några av mina favoritlåtar som hon har gjort under sin tid som artist!

1999-You Drive Me Crazy

2000-Oops!...I Did It Again

2001-I'm a slave 4 U

2002-I'm Not a Girl, Not Yet a Woman

2003-Me Against The Music

2004-Everytime

2005-Someday (I Will Understand)

2007-Piece of Me

2008-Circus

2009-3


Färga håret


Nu har jag äntligen bestämt mig, imorgon ska jag färga mitt hår svart. Jag har haft svart hår förut men då tröttande jag rätt snabbt. Får hoppas att jag inte gör det den här gången!


Seg dag


Hej, idag har jag inte gjort mycket. Jag har bara legat och degat framför Tv och jag som skulle plugga..Inte bra!
Jag träffade Erika en stund mitt på dan, vi tog en promenad med hunden. Det var riktigt kul att få träffa henne,  jag har inte träffat henne på 3månader"/ Men så är det när man går i skolan.
Ikväll ska jag inte göra något spec, kommer väl sitta framför datan eller kolla på TV. Måste gå lägga mig tidigt, för jag ska till tandläkaren kl 8.00 imorgon. Jag har egetligen sovmorgon, men sånt i är livet. Någon gång måste man väl gå till tandläkraren, eller hur?


Måndag

Jag är leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedig!:)
Nu ska jag kolla på tv och äta frukost. Sedan ska jag sätta igång och plugga.


God Natt!


Nu är det dags för mig att sova, så att jag kommer upp imorgon! Natti Natti♥


Saknar..<3

9B:s klasslåt, Vi är en!







Virus!

Min data har varit jätteseg idag och för några timmar sen märkte jag att det var virus i datan"/ men nu är det borta, tog nästan 2timmar att få bort skiten. Men det var tur att inte hela datan paja!:)

Söndag kväll

Hej, idag har det inte blivit något gjort. Sköt upp allt, får passa på och göra det imorgon när jag ändå är ledig. Det blev tyvärr ingen bio heller, det var ingen som orkade och stina visste inte ens om det haha. Men det är väl lika tur det, då spara jag pengar.
Men nu ska jag göra en kopp te och sätta på en film. Ha en bra söndagskväll♥

God Morgon

Vaknade precis, det var riktigt skönt att få sova ut. Min dag kommer att spenderas hemma, jag ska plugga och sen ska jag försöka städa mitt rum. Senare ikväll bli det som sagt bio med stina och Fredrika.
Men nu ska jag käka frukost, vi ses♥


Lördag natt!

HAHA, Det gäller att bjuda på sig själv!


Black Eyed Peas - Meet Me Halfway


Lördag!

Hejhej, har ni haft en bra dag? Jag har haft det helt okej, jag har jobbat i 3timmar och sen har jag bara tagit det lugnt. Jag har inga planer för ikväll, men det blir antagligen en hemma kväll. Imorgon ska jag plugga och på kvällen ska ja på bio med Stina och Fredrika:)


Freeeeeeeeeeeeeeeedag!

Hej, idag började jag 8 och slutade halv 11 istället för halv 5. Så snacka om att jag är glad nu:) Hade svenskaprov idag och det gick faktiskt bra men sen hade jag ett förhör och det gick lite mindre bra. Idag vet jag inte vad som händer, ska vara hemma och ta det lugnt nu på dagen och ikväll har jag inga planer. Blir väl antagligen att jag träffar lite kompisar eller är hemma och chillar.  Jag ska jobba imorgon också, så jag måste vara hemma tidigt ikväll, så att jag orkar med morgon dagen.
Men nu ska jag äta frukost/lunch och kolla på one tree hill.
Vi ses♥


Tävling

Idag blev jag medlem på http://www.katrinsgoodiebag.se och där kan man vara med och tävla om gooddiebags varje dag. Jag hade väldigt tur för jag vann faktiskt en goodiebag:) och den kommer hem till mig någon gång nästa vecka!


Jeansleggings-149kr


En vanlig dag i japan!


Ingen matte

Hej, stressade till skolan idag och när jag kommer hit så har vi ingen matte. Vi har liksom matte hela dagen, förutom 1timme då vi har handel. Fan det är så onödigt, men vi får iaf sluta 2 istället för 20 i 5:) Då ska jag hem och plugga om EU!


Puderrosa kjol

Denna söta lilla kjol kommer från Hm, finns även i svart och cerise. Vad tycker ni, Hiss eller Diss?


Dans på idrotten

Vi håller på med dans på idrotten och idag så valde jag och min grupp att vi skulle komma på en dans till den här låten. Jag hade aldrig hört den förut, känner ni igen den?


Onsdag

Hejhej, nu är jag äntligen hemma från skolan eller jag kom hem för typ 1timme sen. Gick ut med hunden en snabbis när jag kom hem. Fan vilket dåligt väder det är, kan det inte snöa istället?
Iaf jag ska snart käka middag och efter det är dags för mig att börja plugga.
Ha det bra så länge!


God Natt!

Jag som skulle sova tidigt ikväll. Men ska hoppa in i duschen en snabbis och sen är det dags för mig att sova. Börjar 8 imorgon, God Natt♥


Tisdagkväll!

Ledsen för dåligt bloggande, men jag har tyvärr inget roligt att berätta om den här dagen. Allt har bara varit segt, inte nog med de vädret har ju inte varit det bästa. Så man bli inte gladare av det precis.
Men nu sitter jag iaf och kollar på Twilight och ska snart ta hunden på en liten runda. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sen ska jag försöka sova lite tidigare, så att jag är pigg imorgon.
Ha en bra tisdagskväll♥

Dagens Outfit!


Söt väska från HM

Denna ska köpa när jag får pengar, 299kr


...

Lev idag, för imorgon kan det vara försent!


Måndag!

Nu är det måndag igen, eller måndagen är snart slut. Men iaf hade samhällskunskap i skolan hela dagen och vi har börjat jobba med EU. Inte det bästa precis... Efter skolan gick jag till farsta centrum med Amanda och Erica. Det börjar bli en tradition för oss. Men Erica skulle iaf lämna tillbaka en klänning och hämta ut ett armband. Drog sen hem och tog det lugnt. Måste passa på nu när jag inte har några läxor.
Börjar bli lite småtrött, så jag ska snart hoppa i säng och kanske kolla lite på TV.
God Natt♥

HP09B!:)


Det skulle inte sitta fel...

Med nya festkläder


Helgen är slut!

Varför ska helgen gå så fort? Det känns som man inte hinner göra något, visst jag har varit sjuk men ändå.
Idag har jag inte gjort så mycket, har bara legat i soffan och degat. Det ska jag väl fortsätta att göra resten av dagen också, man måste ju passa på när man har ledigt. För imorgon är det är en ny vecka och schemat i skolan den här veckan såg inte roligt ut. Ska gå i skolan mellan 8-17.00 nästan varje dag"/

Beyonce-Ave Maria


Lördagkväll

HejHej, va har ni gjort för kul idag? Själv har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Försöker bli frisk och det går faktiskt rätt så bra. Jag ringde till jobbet och sjukanmälde mig idag också, så imorgon blir det inget jobb för mig. Ist ska jag plugga, för jag har prov på måndag.
Men nu ska se om vi har något gott i köket och sen ska jag sätta på en film.
Ha det bra♥

God Morgon


Vaknad för ca 30minuter sen, med en rinnande näsa, ont i huvudet och halsen. Fan varför ska man alltid bli sjuk när man är ledig? Jag som skulle jobba den här helgen och gå på tjejmiddag hos Amanda ikväll! Istället kommer jag få sitta hemma och tråka hela helgen:(


?

Jag funderar på att köpa en digitalkamera, för jag orkar inte släpa runt på min systemkamera hela tiden. Men frågan är vilken ska man välja? Jag letar efter en kamera med bra megapixel som inte är för dyr!


sjuk

Hej, det blir en hemmakväll för mig ikväll. Börjar tyvärr bli sjuk, tog svininfluensasprutan igår och nu börjar alla biverkningar komma:(

Samhällsprov

Fick tillbaka mitt samhällsprov idag och jag fick VG+!!!!!!:)


Freeeeeeeeeeeeeedag!:)

Hejsan, nu sitter jag i skolan och har svenska. Idag började jag 12.10 och det var riktigt skönt med en lång sovmorgon. Jag behövde verkligen det. Snart är det dags för samhällskunskap och då ska vi ha prov. Jag är inte alls förberedd för jag visste inte vad man skulle plugga till, men det får gå som det går.
Ha det bra så länge♥

Torsdag

Hejsan, förlåt för den usla uppdateringen idag. Men jag har varit upptagen hela dagen.
Va i skolan mellan 8.30-16.00 och vi hade matte hela dagen och vi tog även svinsprutan. Nu får jag bara hoppas att jag inte går baklänges till skolan imorgon, haha:P
Efter skolan gick jag till farsta centrum och tog en fika tillsammans med Fredrika,Stina och Joy, det var väldigt trevligt. När jag kom hem pluggade jag det sista inför redovisningen och sen gjorde jag även klart min power point presentation som jag ska ha med i redovisningen.
Ska snart sova, men först ska jag kolla runt lite på internet innan jag somnar. Natti Natti♥

Jag älskar dig!

Jag vill börja med och tacka för dom här 16 underbara åren tillsammans med dig. Vi har alltid funnits där för varandra i vått och tort, även fast vi inte har spenderat alla dagar tillsammans. Du är en sådan vän som ställer upp 24timmar om dygent, det spelar ingen roll hur mycket klockan är jag kan ringa dig när jag vill. När jag känner att jag vill prata ut. Hos dig känner jag mig trygg, jag kan lita på dig upp till 100% och jag vet att jag aldrig kommer att bli besviken på dig. Du är en sådan vän som alla borde ha, en vän som finns där för dig, en vän man kan ha roligt med och en vän man kan dela sin glädje med. Jag är otroligt tacksam att jag har dig här vid min sida, för utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Du har hjälpt mig att bli den person jag är idag, jag har vågat tror på mig själv, jag skiter i vad dom andra tycker och tänker om mig. Jag kör mit egna lilla race och det är tack vare dig jag kan göra det. Så en än gång tack för att du finns här vid min sida, Jag älskar dig...♥


Tisdagkväll

Denna kväll har jag spenderat hemma, jag har pluggat samhällskunskap. Har gjort en powerpoint presentation om brott och straff, som jag ska presentera för klassen på fredag. Har även kollat på tv och suttit framför datan och degat. Ska snart gå och lägga mig, men innan dess ska jag ladda in lite ny musik på min ipod. God Natt♥

Musikkillen strippar

Idag på håltimmen står Erica och kollar på "musikkillarna" som står och dansar. Hon står och garvar och plöstligt få en av killarna syn på henne. Han trodde att Erica tyckte han va snygg, så han gick fram till fönstret och börjar dansa och alla börjar garva. Han fattade inte att vi garvade åt honom, så han fortsätter bara. Efter en stund fösvinner dom och vi märker senare att dom har gått in i våran byggnad. Dom går lite diskret förbi oss, vi kan fortfarande inte sluta skratta. När dom kommer ut på skolgården igen börjar "ledaren" i gängt strippa, haha:)
Han tog nästan av sig allt, men sen kom det en lärare och avbröt hans lilla dans. HAHA!

Idrottsprov

Har precis haft prov och det gick helt okej, även fast jag inte har pluggat så mycket. Nu sitter alla med sina datorer och väntar på att samhällslektionen ska börja!


Tisdagkväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen är det dags för mig att sova. Börjar tidigt imorgon:(!
Natti Natti♥


Skitprov!!!!!!!!!!!!!!!

Nu skiter jag i att plugga, det får gå som det går imorgon. Bryr mig inte längre!!!


Bild på mig!

Haha, kolla bilden Amanda tog på mig. Ser fett seriös ut:)

Bilden är tagen från http://akullring.blogg.se/


Min dag

Idag hade jag som sagt engelskaprov och handel där vi inte jobbade ett skit för läraren var inte i klassrummet. På lunchen drog jag,Erica, Amanda och Evelyn till donken och käka för det inte så god mat i skolan. Sedan skyndade vi oss tillbaka där det väntade en lektion med 3:orna, vi skulle ha hjärt och lungräddning. Det gick bra, men dom tyckte inte vi var så seriösa, haha:P. Efter det var vi på något föredrag i farsta bibliotek. Vi fick sluta tidigare så då gick jag, Amanda och Erica och kolade runt i några affärer. Hittade två jättesöta klänningar som jag ska köpa när jag få lite mer pengar. Efter det åkte jag hem och sen dess har jag bara suttit framför datan, fast jag egtligen borde ha pluggat. Har idrottsprov imorgon och jag kan ingenting. Ska försöka börja plugga lite nu, men jag pallar verkligen inte. Jaja ska suta klaga och börja plugga nu måste iaf försöka få ett G imorgon!

Tisdagmorgon

Hejsan, har precis gjort klart engelskaprovet och det gick inte så bra. Får väl hoppas på ett G iaf. Nu sitter vi i korridoreen och väntar på att vi ska börja. Börjar om ca 40 minuter och då ska vi ha handel. Har en kort dag idag, så efter skolan ska jag åka hem och plugga direkt.

Ögonskugga på lapp?


Vad tycker ni om dom här nya ögonskuggorna som har kommit ut färdiga på lappar? Själv dissar jag dom. Jag tycker att det är onödigt för det går lika fort att lägga på ögonskugga själv som att sätta fast en lapp på ögat och om man skulle sätta fast den snett skulle det inte alls bli fint.


Måndag

Shit va snabbt helgen gick, den flög bara förbi och idag var det dags för skola igen. Jag hade Samhällskunskap hela dagen och vi började på ett nytt område idag. Nämligen brott och straff. Dagen rullade på som vanligt och vi fick sluta tidigare, bara för att christina är så snäll:)
Jag åkte hem åt en snabbis och satte igång och plugga. Det har jag gjort fram till nu, är jag inte duktigt? Har idrottprov på onsdag och vi ska läsa 3kapitel och varje kapitel är ca30 sidor långt. Sen ska man få in allt i huvudet. Fattar inte att dom lägger upp det så dåligt, kan dom inte bara berätta vad man ska lära sig för att uppnå till dom olika betygen, det är väll inte så svårt?
Idag fick vi även reda på att vi ska ha ett oförberätt engelskaprov imorgon halv 9 i aulan och det betyder att det inte blir någon sov morgon:( Så nu måste jag hoppa i säng, så jag orkar upp imorgon. Natti Natti♥

God Natt!

Har ni haft en bra söndagskväll? Själv har jag haft det helt okej. Jag har bara suttit framför datan och segat, fast egentligen borde jag ha pluggat. MEn det får jag ta hand om imorgon. Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag sova. God Natt♥

Lördagen i bilder


Här är några bilder från igår:)!





Bilderna är tagna från caroline, http://cwicklund.blogg.se/


Söndag

Hejsan ledsen för det dåliga bloggandet den här helgen men jag har nämligen inte varit hemma på hela helgen.
I fredags var jag hemma hos stina och festade med massor av roligt folk och det blev en lyckade kväll. Jag sov även där och på lördan åkte jag hem duschade och sen gick jag till stina igen och festade. Men den kvällen blev inte så lyckade. Det kom massor ut av folk som inte var bjudna och sen knackade polisen på och slängde ut alla"/. Kom hem för ca 1 timme, sov kvar hos stina igår också.
Denna söndagkväll kommer jag att spendera med min läxbok. Ha det så bra♥


HAHA, Vilken jävla kväll!

Vilken kväll det har varit, saker har gått sönder och alla bråkar om  sovplatser. Hur ska denna kväll sluta?


Hemma från skolan!


-Flaten i sommras-
Har ni heft en bra dag? Jag har haft det bra, men det har gått väldigt segt. I skolan hade vi bara svenska och samhälle. Som sagt hade jag prov idag och det gick väldigt bra. Bättre än vad jag hade trott. Så ikväll ska jag fira, haha skoja bara. Men jag ska iafall hem till Stina ikväll och festa, det ska bli riktigt nice. Men nu ska jag hoppa i duschen och sedan bestäma kläder tills ikväll.
Vi ses♥


Det är fredag:)!

Hejsan, vaknade halv 9 idag och började plugga till provet. Äntligten börjar allt fastan, så förhoppningsvis kommer jag iaf kunna få G. Men nu måste jag skynda mig ska plugga lite till, packa väskan och sen måste jag åka, börja om ca 1timme.
Ha en bra dag♥

Kommer ni ihåg?


Torsdag

Hej, har ni haft en bra kväll? Själv så har jag haft det helt okej, jag har pluggat för det mesta men jag har också kollat lite på TV. Jag har pluggat samhällsekonomi och imorgon så har vi prov på det, wish me luck:)!
Idag i skolan hade vi matte hela dagen okej minus 1timme handel men det räknas inte. Fick reda på att jag fick G på matteprovet och jag blev väldigt nöjd, haha man kunde bara få G men bättre än IG. Efter skolan drog jag hem direkt käkade lite middag och satte igång och plugga direkt efter. Det börjar äntligen fastna i mitt huvud nu, men ska plugga lite till så att jag är helt säker. Imorgon börjar jag 12.10 men jag ska iaf gå upp tidigt och plugga, hehe jag är värsta pluggisen. Men om man vill ha bra betyg så måste man plugga!
God Natt på er♥


Dagens outfit


Blus-Hm
Jeansleggings- Bik Bok


Sova!


Nu orkar jag inte plugga mer, ska lägga mig i sängen och sova istället börjar nämligen kl 8.00 imorgon.
Natti Natti♥


Hemma från skolan!

Nu är jag äntligen hemma, det var en lång dag i skolan. På sista lektionen (Var den viktigaste) kunde jag inte ens koncentrera mig för jag var så trött. Snart ska jag äta middag och efter det ska jag plugga, det kommer att bli en pluggkväll för mig. Måste lära mig allt om samhällets ekonomi, wish me luck!:)
Men nu ska jag käka, ha det bra♥

Handel&Administation

God Morgon, sitter nu i skolan och har handel. Ska ha det i 4timmar, men vi håller på att "starta" en egen affär/företag. Vi ritar på plansher och klipper ut modebilder från tidningar så det är inte spec jobbigt.
Idag är det en jobbig dag i skolan för vi ahr bara långa lekrioner och vi sluar halv 5. Men nu ska jag försöka jobba lite, ha det bra så länge. /D

Hiss eller diss?


Vad tycker ni om pajettklänningar eller paljetter på kläder överhuvudtaget?
Jag tycker det är snyggt på vissa klädesplagg, men ibland kan det bli för mycket!


Det skulle inte sitta fel med nya...

Underkläder


Tisdag

Utvecklingssamtalet gick riktigt bra, fick bara poistivt beröm:). Efter samtalet åkte jag till medis och mötte victoria, jag köpte ett par jeansleggings från Bik Bok.
Fick nyss reda på att våran spis har gått sönder, så vi kan inte laga någon mat ikv"/ Men det finns säkert någon mat hemma som man kan värma i mikron.
Nu ska jag sätta igång ock plugga till alla prov som vi ska ha veckorna framöver.
Ha det bra♥

I skolan

Nu sitter jag i klassrummet och har rast. Det är strax dags för idrottsteori med björn.
Idag slutar jag halv 3 och då ska jag hem och plugga till samprovet. Juste jag har utvecklingsamtal idag"/ alltid lika nervös varje gång. Men det kommer säkert gå bra. Men nu har björn börjat sin lektion, så jag måste avsluta dettta inlägg innan har blir galen.
Ha det bra så länge♥

Ny header!

Ni kanske har sätt att jag har bytt header, hur tycker ni att den blev?


villken tycker ni?


Jag gillar den till vänster mest,många fickor, finns i flera fäger och hade bäst pris.


Vinter?

Fan va kallt det är ute, kom nyss hem från en promenad med hunden och man känner att vintern är på väg. Jag behöver verkligen köpa en ny vinterjacka, men vilken ska man välja? Det finns ju så många modeller och färger man kan välja mellan. Jag vill ha en jacka som både är snygg, skön och snäll mot plånboken. Nu ska jag kolla runt lite på internet och se om jag hittar någon, för nu är det verkligen dags för mig att köpa en vinterjacka!

Samhällskunskap hela dagen!

Hej, fan va segt det var att komma upp imorse, man är ju inte van att gå upp så tidigt. Men nu sitter jag iaf i skolan och vi har samhällskunskap hela dagen. Det är ändå rätt chill, för vi tränar bara inför provet som är på fredag, så då behöver man inte plugga så mycket hemma.
Idag slutar vi halv fem, så jag ska åka hem direkt och ta det lugnt. Men nu måste jag fortsätta att jobba. Vi ses♥

Jag vill ha nya kläder!!!!


Sista dan på lovet


-Bjuder på en gammal bild på mig-

Hejhej, idag vaknade jag kl 1 inte bra. För jag skulle ju plugga idag,får försöka börja med det snart.
Idag är det som sagt sista dan på lovet, så därför har jag bara varit hemma och fösökt njuta av den sista ledigheten:) Jag har kollat på oth hela dagen, det har varit riktigt nice.
Men nu ska jag börja plugga, vi ses.


RSS 2.0