Min dag!

Idag har jag varit i skolan från 8-15.30. Åkte sedan hem pluggade lite och nu sitter jag här och bara tar det lugnt. Jag ska när som helst sova, sov endast 4 timmar inatt så jag är riktigt trött nu. Vi hörs imorgon! Natti Natti♥

Snart är dom mina!

Skopunkten-499kr


Trött

Idag var det en kort dag i skolan, började 8 och slutade 10. Det kan ju inte bli bättre. När vi hade slutat gick jag och Erica till Farsta C, fick med mig två koftor hem. Vi åkte sedan hem och jag somnade på en gång och vaknade igen kl sex. Det kanske inte va de bästa, men jag var verkligen grymt trött. Är inte van att gå upp kl 6 på morgonen. Nu ska jag ta fram kläder tills imorgon, packa väskan och sen ska faktiskt sova, är fortfarande trött. God Natt!

Första dagen avklarad

Idag började man skolan igen, skönt att komma tillbaka till dom gamla rutinerna och det var riktigt kul att träffa klassen. Har verkligen saknat dom! När skolan var slut åkte jag in till stan och mötte upp Lina. Vi tog en fika och gick runt och kollade i affärer. Hittade ett par skor som jag bara var tvungen att köpa, har kollat på dom förut men idag var dom på rea så jag kunde inte låta bli. Haha kommer aldrig kunna spara mina pengar..När jag hem från stan var jag så trött, så jag bara la mig på soffan och där har jag legat hela kvällen och kollat på tv. Jag ska när som gör mig i ordning för kvällen och sen ska jag kolla på One Tree Hill innan jag somnar. Ett prefekt sätt att avsluta dagen på, Natti Natti♥

Om 10 Dagar smäller det!!!

Om 10 dagar kommer den dagen som jag har längtat efter i flera år, Jag fyller äntligen 18ÅR! Onsdagen 1september smäller de. Kan ju bara säga att längtar galet mycket!!!


Savannah Flygård

Nu ska jag in till stan och träffa den här underbara bruden! Har inte träffat henne på över 1år, så det kommer bli riktigt kul!




Shopping med Victoria

Idag har jag varit inne i stan och shoppat. Köpte bla smink,underkläder och leggings. Detta blir även den sista shopping för mig på några veckor. För om jag ska ha råd att åka till London i höst, så måste jag börja spara mina pengar...Haha säger bara lycka till! 


En vecka Kvar

Om en vecka börjar skolan igen och jag kan faktiskt säga att jag längtar lite. Okej kanske inte till pluggandet men att träffa klassen igen ska bli kul.
Idag har jag inte gjort något speciellt har bara varit hemma och monterat klart garderoben och rensat kläder. Skönt att rensa ut lite gammalt, så att jag kan få in nya kläder. Imorgon ska jag in till stan med Jasmine och shoppa. Måste köpa basplagg och nya kläder inför hösten!

Saknar er,Kom Hem Nu tjejer!


Ny Garderob!

Köpte en garderob idag och nu har jag försökt att montera ihop den i över 4 timmar. Men jag har fortfarande inte lyckats, det enda jag har fått ihop är 3 lådor...

Dinsko-499kr


SEMESTER!!!

Rubriken säger väll allt? Idag fick jag äntligen semester och det har jag ända fram till skolan börjar igen. Så under dom här veckorna ska jag sova,träffa kompisar och festa järnet. De kommer bli grymt!


Give me!


RSS 2.0