Nyår

Städa, Göra mig i ordning, Party


Chillkrök

Alla mina tjejkompisar är på kryssning, men de gör inget för snart kommer Ricky, Eric &Patrik och gör mig sällskap. Vi ska kröka lite och bara mysa!

Sista minuten shopping

Har precis beställt min nyårsklänning, nu är de bara att hålla tummarna att den kommer innan nyår. Annars är de kört för min del!

24 December

GOD JUL!♥

Utgång

Igår fick vi jullov, så ikväll firas de med utgång!

Lördagen i bilder


Seg Söndag

Den här veckan ha de inte blivit något bloggande har istället ägnat tiden åt att plugga. Imorgon är de sista provet för terminen och sen får jag äntligen mitt efterlängtande lov! Kommer bli galet nice, ska sova, jobba och festa med mina underbara vänner.

I allafall helgen har varit väldigt bra, Fredagen spenderades hemma. Storstäda hela lägenheten och pluggade. Lördagen började med ett arbetspass på 4 timmar. Vid 6 tiden kom tjejerna hem till mig, vi åt middag och senare under kvällen kom killarna och gjorde oss sällskap. Vi skulle chillkröka med de slutade i stället med fest. Musiken dunkade till 4 på morgonen, dricka spilldes överallt och stolar gick sönder. Kan ju bara säga att de var en galen kväll!
Idag vaknade jag vid 11, sickade ut alla som var kvar för jag var tvungen att plugga och städa. Men lyckades aldrig komma så långt somnade på en gång när alla hade gått och vaknade för ca 1timme sen. Så ikväll blir det att plugga historia tills pennan går sönder, hoppas ni får en roligare söndag en mig. Puss!

Rihanna ft. Eminem - Love The Way You Lie (Part 2)


Grattis på 17 årsdagen! ♥


Sheryl Crow - I Shall Believe


Lördag

Jag säger bara en sak det var en galen kväll igår! Idag vaknade jag upp med ett blåmärke på rumpan, skrapsår på båda knäna, en stukad fot och värk i hela kroppen. Men de var ingenting att gnälla över, åkte till jobbet vid 9 och kom hem för ungefär 1timme sen.
Ikväll ska jag bara stanna hemma och ta de lugnt. Sov endast 3 timmar i natt, så jag behöver verkligen få sova ikväll så att jag orkar jobba imorgon igen.

Torsdag

Telias nät har legat nere nästan hela kvällen, det är därför det inte har blivit något bloggande från min sida.
Ska nu sova, imorgon blir de tidig uppgång. Har skola till 13.00, ska sedan in till stan och på kvällen blir de utgång! Puss, Hörs imorgon♥

"Det finns ingen bättre spegel än en gammal vän"


Update

Hej nu tänkte jag köra en liten update i och med att jag inte har bloggat något den här helgen. Denna helg har för mesta delen spenderats hemma för att jag har varit sjuk. I Fredags blev de en hemmakväll med familjen, kollade på idol och somnade direkt efter. Lördagen jobbade jag 10.30-15.00. Åkte sedan hem och började göra mig i ordning för kvällens utgång. Men jag ångrade mig ganska snabbt och bestämde att jag skulle stanna hemma. Vilket var väldigt bra för annars skulle jag aldrig ha kommit på bättrings vägar. Söndagen spenderades med en hel del plugg, pluggade till handelprovet vilket inte gav så bra resultat. Så jag får ta och plugga lite mer ikväll. Idag var jag ledig från skolan så jag åkte till Länna med familjen och storhandlade. Dom åker till Filippinerna nästa måndag, så vi handlade lite mat och andra nödvändiga saker som jag behöver under den tiden dom är borta.
Nu ska jag ta en dusch, sen blir det att läsa lite i handelboken och självklart lite tvtittande innan de är dags att sova. God Natt♥

Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)


Gina Tricot-299kr


I Love You!


2 December

Hejsan! Idag var man i skolan mellan 10.20-14.30. Åkte sedan hem, träffade Felicia och Savannah på vägen så stod och pratade med dom en stund. Nu skulle jag egentligen åkt in till stan och fikat med Lina och Jeanette. Men jag har ont i halsen och näsan rinner stup i kvarten så jag bestämde för att stanna hemma ikväll. Så istället ska jag börja plugga till handel provet och sen ska jag ha en liten spakväll. Hörs imorgon! ♥

Melanie Fiona - Monday Morning


Grattis på 17 årsdagen! <3


RSS 2.0