Hemmakväll igen!:(

Jag blev hemma den här kvällen också:( och jag som ville festa. Alla mina kompisar var upptagna, antingen hade dom redan bestämt något, eller så orkade dom inte eller så va dom sjuka. haha vilken otur man har. Men jag ska nog göra en kopp te och kolla på one tree hill hela kvällen, det är ju inte heller fel.
Imorgon är det sista dan på lovet och för mig betyder det att jag måste plugga eftersom att jag har skjutit upp allt under lovet, men vem pallar plugga lovet? Inte jag i allafall:P
Ha en bra kväll♥


Hemma!

Nu är jag hemma från stan, det var riktigt kul att träffa Amanda. Vi gick bara runt i affär och kollade, men det var trevligt det också. Jag köpte bara underkläder idag, men det var bra för jag måste spara pengar.
Men nu ska jag käka, ha det bra♥

Dags att åka till stan

Kom precis hem med hunden, ska strax åka in till stan. Väntar bara på att Amanda ska messa mig.
Ha en bra dag♥


Designfel

Såg att jag får en blå ram runt mina bilder, ska försöka ändra det så fort som möjligt!

Lördag


-Amanda-

God morgon, vaknade för ca 30min sen av att Amanda messa och fråga om jag vill hitta på något. Självklart vill jag det, vi ska träffas runt två och ta en lite runda på stan:) Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag ut med hunden innan jag åker. Vi ses♥


Fredagkväll


Det blev en hemma kväll för mig, det var nog bra för jag börjar bli sjuk och jag är riktigt trött.
Denna kväll har jag mest spenderat framför datan, men jag har även kollat på några avsnitt av One Tree Hill. Vad har ni gjort för kul i kväll?
Nu ska jag kolla på några fler avsnitt av oth och sen ska hoppa i säng. Natti Natti♥

Fredag


Stina dansar (Sorry att videon är sne)

Hejsan, igår var det en riktig rolig kväll. Vi spenderade kvällen hemma hos stina med massor med underbara människor. Vi kröka och dansade hela natten lång. Kom hem runt halv 3 och somnade direkt. Idag har jag inte gjort något spec. Jag har bara segat hela dagen, men jag ska även försöka börja städa lite i rummet. Om jag orkar det:P
Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag hoppas jag hittar på något roligt.

Bilder från igår



Torsdag

Ledsen för dåligt bloggande dom här dagarna. Men igår var jag på fest och när jag kom hem pallade jag inte blogga och idag så har jag jobbat.
Det blev verkligen en lyckade kväll igår, träffade massor med roligt folk och hade de jättetrevligt. Var tyvärr tvungen att åka hem lite tidigare i och med att jag skulle jobba idag.
Idag vaknade jag 1 timme innan jag skulle åka, lyckat. Så det var bara göra sig i ordning snabbt och slägga i sig frukosten. Ikväll ska jag hem till Stina och festa, det ska bli riktigt nice. Men innan dess ska jag ha hunnit gå ut med hunden och gjort mig i ordning. Så hejdå och hoppas ni får en bra kväll♥

Onsdagkväll

Nu är det dags för feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!:)


Ingen shopping

Jag pallade inte åka till sickla, men det är ju tur för då spara jag pengar:)
Istället ska jag hoppa in i duschen snart, bestäma kläder tills ikväll och försöka städa mitt rum.


Onsdag



(Gammal bild från flaten, i sommras)

God morgon, vaknade för ca 1 timme sen. Det var riktigt skönt att få sova ut idag.
Under dagen ska jag inte göra så mycket, ska försöka plugga lite eller så kanske jag åker till sickla och kollar i lite affärer. Ikväll ska jag på fest:) Det ska bli riktigt, har inte festat på över 2månader och nu är det äntligen dags. Det ska bli nice att få umgås med alla kompisar och träffa nytt folk. Vad ska ni hitta på en onsdag som denna?
Men nu ska jag sätta mig framför tv och käka frukost och sen ska jag göra mig i ordning. /D


Tisdag

Hej, kom nyss hem. Min dag har jag spenderat på jobbet. Har gjort hamburgare i 4 timmar:P
Ikväll vet jag inte vad som händer, funderar på att dra ut men jag får se om jag orkar det. Har inget mer intressant att skirva, hörs senare♥


Bra låtar








Helgen är slut

Hej, har ni haft en bra helg?
Jag har haft det helt okej, har jobbat hela helgen, så det är därför jag inte har bloggat. För jag har inte orkat och sen har jag inte haft något roligt att skriva om.
Nu är det ju också lov och detta lov kommer att spenderas hemma. Jag ska festa, vara med kompisar, chilla och sen ska jag också jobba. Men det ska jag bara göra i 2dagar, så det är lugnt:)
Imorgon ska jag åka in till stan med Stina och shoppa. Det ska bli riktigt nice, har inte shoppat på typ 1månad. Har en hel lista med saker som jag vill/behöver köpa. Får bara hoppas att jag får lön den här månaden, för jag började ju jobba i mitten av oktober. Så jag är lite osäker på om jag får pengar eller inte. Men det ser vi imorron, hoppas, hoppas:)
Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, känner verkligen att jag behöver sova. Har inte sovit så bra den senaste månade pga allt plugg och jobbet. Men det är inget jag ska klaga på, för nu är det LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!
God Natt♥


Fredagkväll


Efter skolan åkte jag till medis och mötte vickan,lisa och matilda. Vi tog en fika och satt och pratade en stund. Riktigt kul att få¨träffa dom igen. Efter de gick jag och matilda till ringen och jag köpte en blus från HM. Är väldigt nöjd med den för jag har funderat på att köpa den ett tag nu:)
Ikväll ska jag bara vara hemma, för alla vara tyvärr upptagna ikväll. Så jag ska nog kolla på idol och sen försöka gå lägga mig tidigt, ska nämligen jobba imorgon.
Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan är det dags för idol.


vilken morgon!

Hej, morgonen började med att att jag försov mig. Vaknade 5 över sju och min tunnelbana gick halv. Så jag kläde på mig och sprang till tuben. När jag kom till skolan, så bjöd vår lärare Anna oss på frukost. Det var väldigt snällt av henne, behövde det för att piggna till.
Nu sitter jag i klassrummet och har rast. Idag har jag svenska hela dagen. Kommer aldrig palla det. Vi håller på med referat, så det är inte så jobbigt. Idag slutar vi en timme tidigare, så jag ska hem och ta det lugnt. Ikväll ska jag nog ut och träffa några kompisar. Pallar inte sitta hemma den här fredagen heller. I helgen ska jag jobba som vanligt:P men det är ju nice att tjäna lite extra pengar. Jag ska ju inte klaga heller, för det var ju jag som ville börja jobba. Idag börjar ju även höstlovet, så jag kan äntligen få sova ut på måndag:). Nu börjar vi igen, så jag måste avsluta detta inlägg.
Hej då.♥

Skitväder

Kom precis hem, har varit ute med hunden i det här skitvädret. Det bara regnar och regnar. Kan det inte bli snö ist?
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv, ha en bra kväll♥

En seg torsdag

Hej, idag började jag kl 8.00 med matte och det har jag haft hela dagen. Eller okej, hade handel 1 timme men det räknas typ inte. Hm...Vad kan jag mer berätta, händer ju inget kul i skolan precis. Juste vi hade matteprov och det gick faktiskt bra. Blev klar ganska snabbt så jag fick gå 2 timmar tidigare från skolan. Dagens lycka, haha.
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, har inga läxor:) Jag ska även försöka gå och lägga mig lite tidigare, för jag har inte sovit så bra dom senaste veckorna och jag behöver verkligen sova ut känner jag.
Men nu ropar mamma att det är mat, ha det bra så länge♥

Onsdag

Hej, ledsen att jag inte bloggade igår. Men kom hem runt 20.00 från jobbet och då orkade jag inte blogga. Igår fick jag göra hamburgare igen, inte det roligaste. Det stänkte olja hit och dit och man stank verkligen mat när man gick därifrån. Nästa gång hoppas jag att jag får testa att stå kassan, dom frågade mig igår om jag ville det och självklart vill jag det. Hellre det än att göra hamburgare.
Idag började jag 9.40, men jag kom senare för jag var hos tandläkaren och laga en bit av min tand. Det är så att jag har två plastbitar mellan framtänderna, för att jag egentligen har mellanrum och en biten hade åkt av. Så äntligen är det fixat:). Det har varit en seg dag idag, har haft idrott i 2timmar och vi hade styrka. HAHA jag var död efter lektionen. Nu har vi samhälle och vi arbetar med samhällets ekonomi. Det är inte så svårt, för jag jobbade med det i högstadiet. Så det är nice.

När jag kommer hem ska jag plugga till matteprovet och sen ska jag bara chilla resten av kvällen. Men nu börjar vi igen, så hej då♥

Tisdag

HejHej, sitter i klassrummet och har rast. Har precis haft idrottsteori och då satt vi bara och svara på frågor inom styrka. Inte det bästa precis.
Idag slutar jag halv tre och då ska jag till stan och träffa Victoria en snabbis, jag ska kolla på lite koftor och andra saker. Runt 4 ska jag ta bussen till Värmdö och jobba. Idag ska jag göra hamburgare och öva upp snabbheten. Slutar halv åtta och då ska jag hem och plugga till matteprovet:( Det ska bli riktigt skönt med lov nästa vecka, ska sova, festa och jobba. Det ska bli en nice vecka.
Men nu ska jag vara lite social med dom andra, Ha det bra♥

HAHAHAHA

Erica berättade om Icas nya reklam och jag kan fortfarande inte sluta skratta varje gång jag ser den.


Amanda och min roliga konversation på vägen hem

Jag kollar runt lite på tunnelbanan och ser en skylt,
Jag: Vilken är STOCKHOLMS största galleria?
       Det måste nog vara Kista Galleria säger jag.
Amanda: Kollar konstigt på mig och säger, det är säkert något i Skåne.
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Trötta eller vadå?

Idag fick vi sluta en timme tidigare, så jag, Amanda och Erica gick till Farsta centrum för att Erica skulle köpa en present till hennes pojkvän. När vi kom in till affärerna kunde vi inte sluta skratta, vi skrattade åt precis allting och inte nog med det vi välte saker stup i kvarten och alla tittade på oss som att vi var puckade. Men detta berode på att vi var trötta efter en hel dag i skolan. Efter Erica hade köpt sin present, gick vi till HM för att kolla på hårfärg till mig och Erica. När vi stod där bland hårfärgerna kom det fram en tjej och började prata med oss sedan tog hon en hårfärg och gick rakt ut från butiken utan att betala. Vi ba okej..? och började garva så tårarna spruta.

När jag kom hem käkade jag middag och sen dess har jag bara chillat och kollat på One Tree Hill hela kvällen. Har varit en riktig skön kväll och jag kände verkligen att jag behövde ta det lugnt och strunta í allt som har med skolan att göra. Men nu när jag tänker efter, så borde jag egentligen plugga till matteprovet som vi har på Torsdag"/ Men hur pluggar man till ett matteprov? Man vet ju inte vilka tal eller uppgifter som kommer på provet..Aja får väl kolla igenom kapitlet som vi har jobbat med och se om det hjälper.
Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan är det dags för mig att sova. God Natt♥


Hjälp mig!!!!

Ta mig här ifrån, pallar inte ha samhällskunskap längre. Har haft det hela dagen och desutom med en jobbig lärare. Hennes röst skär i öronen och hon tjatar hela tiden...Nu måste jag fortsätta att lyssna innan hon blir galen!

Söndag

HejHej, idag vaknad jag halv 10. Sen dess har jag pluggat och jag märkte att jag kan det mesta:) så nu ska jag satsa på VG och MVG frågorna. Om ca 30min ska jag åka och jobba. Slutar 19.00, så jag kommer hem runt 20.00 och då kommer jag att blogga mer. Men nu måste jag packa ner läxboken, så att jag kan plugga på bussen och fixa lite andra saker innan jag dra. Ha en bra söndag♥


Vad tycker ni?


Har funderat på att köpa det här linnet en väldigt lång tid nu. Det är väldigt fint och den skulle passa snyggt till ett par strumpbyxor. Men frågan är, är det värt att lägga ut 300kr för det?


Dagens outfit

Det blev rätt så tråkiga kläder idag i och med att jag jobbade och på jobbet har jag ju andra kläder. Så jag pallade inte anstraänga mig så mycket i morse.

Skinnjacka-Hm
Tjocktröja-Bok Bok
Baslinne-Gina Tricot
Leggings-Gina Tricot

(Jag vet att man inte ser så mycket, men på dom andra bilderna såg jag konstig ut)


Lördagkväll

Hej, har ni haft en bra dag? Själv har jag haft det helt okej, började med att jag jobbade. Vi stå i lobbyn(matsalen) idag. Det var stressigt men kul. Det var bättre än att stå och göra pommes iaf:P När jag kom hem gjorde jag lite middag och satte igång och pluggade. Det gick inte så bra, hade svårt och koncentrera mig och jag fick knappt in något i mitt huvud, inte bra"/ Fan jag tror inte jag kommer att klara mer än G på provet. Blir så besviken på mig själv, jag som verkligen ville satsa den här terminen. Men jag ska inte klaga så mycket har iaf 1dag kvar och plugga och vem vet jag kanske kommer få in allt då, hehe:)
Ikväll har jag inte gjort så mycket, kanske skulle ha träffa stina och resten av tjejerna. Men vi bestämde att vi skulle hoppa det i och med att Fredrika och Johanna har handboll hela dagen. Så ist har jag bara suttit framför datan och sen fortsatte jag och plugga lite mer. Känner mig som värsta pluggisen.
Nu kom mamma in och sa att jag måste ta hand om min tvätt i tvättstugan. Ha det så bra♥


Lördagmorgon


Mc Donalds är mitt nya jobb, haha trodde aldrig att jag skulle börja jobba där

God Morgon på er, Allt bra?
Med mig är det helt okej, riktigt trött bara. Vem går upp halv 8 på en lördag? Haha jo ja:P Men jag börjar jobba halv elva, och jag ska åka till värmdö. Så jag måste va ut i god tid så jag inte missar bussen, bussar går bara varje halv timme.

När jag kommer hem ska jag plugga och sen på kvällen ska jag nog träffa stina och resten av tjejerna om jag orkar. Men nu ska jag bara packa det sista och sen måste jag tagga, ha en bra dag.♥


Fredagkväll


(Bilden har inget med inlägget att göra, hade bara lust att slägga in en bild på mina trevliga vänner)

Har ni haft en bra fredagskväll? Själv har jag haft det riktigt nice, har bara legat i soffan och degat. Tyvärr blev det inte så mycket plugg, not good. Men det får jag försöka ta igen i helgen. Om jag nu vill få högre betyg än G i Samhällskunskap, så måste jag satsa hårt. Att bara få G, verkade vara en stor utmaning. Men läran sa att det inte var så svårt, så jag får väll lita på henne"/. Nu ska jag inte sitta här och tråka ut er, säger istället god natt och ha en fortsatt trevlig fredagkväll, så hörs vi imorgon bitti.


haha Kan inte sluta skratta


Myskväll



Den här fredagskvällen kommer att spenderas hemma, framför Idol tsm med en påse godis och plugg. Haha, visst låter det kul? Men jag känner att det är dags för mig att bli av med min fökylning, för jag har nämligen varit förkyld över en vecka och man botar det nog bäst med att vara hemma och ta det lugnt lr vad tror ni?
Vad ska ni göra för kul ikväll?
Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare. kyssar


Snacka om änglavakt


Skolan

Nu sitter jag i skolan och har rast, börjar om ca 10min med samhällskunskap. Innan så hade vi svenska och vi satt och prata om referat hela lektionen. Inte det roligaste precis men det funka. 
 
I helgen ska jag jobba och plugga till samhällesprovet. Men nu kommer läraren, så jag måste avsluta.
/Denise


Dagens Outfit

   
Leggings-Bik Bok
2st baslinnen-Gina
Kofta-Hm

(sorry att bilden är suddig, bättre bild kommer senare i eftermiddag)


Fredag

God morgon, har precis duschat och gjort mig i ordning. Så nu är jag redo att dra till skolan. Men innan dess ska jag plugga och käka frukost, för jag börjar inte för än 12.20:)
Idag ska jag som sagt gå i skolan till halv 5 och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men det blir antagligen att jag träffar lite kompisar och tar det lugnt. Men nu måste jag sätta igång och plugga, ha en bra dag♥

Dags att sova


Nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på musik och försöka somna. Så att jag kommer upp imorron och kan plugga lite innan skolan börjar.
God Natt


En ny start


Hej, kan ju börja med och presentera mig sälv. Jag heter Denise är 17 år och bor i stockholm. Jag går i Fartsa gymnasium och läser Handel&Adiministartion inriktning mode. På fritiden brukar jag vara med mina kompisar, festa, shoppa och sen har jag också börjat jobba på McDonalds.
Jag hade en blogg innan, men la ner den för några månader sen och nu kände jag att det var dags att skapa en ny.
I den här bloggen så kommer ni få läsa om det som händer i mitt liv, mode och annat skoj.
Jag hoppas ni kommer gilla det, Ha det bra♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0